בלק סטיר בראש פינה...

בלק סטיר בראש פינה...

מי היה? מי שמע? מי ראה? מי יודע? הבנתי שזו רשת ויש גם במקומות אחרים, אז מתוך הנחה שזה יהיה די דומה, גם תגובות על סניפים אחרים יתקבלו בשמחה.

גילימא

New member
אנחנו היינו בבלק סטיר בהרצליה

היינו שם לפני חצי שנה. זה מקום למי שאוהב בשר והרבה. זהו בית סטיק דרום אפרקאי. העיצוב זה של מסעדת בוקרים עם גוון אפריקאי - מסיכות ובובות אפריקאיות. ההתמחאות שלהם זה לצלעות - לי זה היה יותר מידי אבל מי שהזמין סטיק היה מרוצה מאד. התיבול הוא שונה למה שהאנחנו רגילים הרוטב בנוסח דרום אפריקאי אם זכור לי נכון היה מתקמת-וקצת חריף.

אני הייתי בסניף בראש פינה...היה

טעים אבל לא מעלף...הבשר היה טוב, התוספות היו טעימות אבל לא יותר מזה והשירות היה מעולה. זהו.

גליה12

New member
הייתי שם כמה פעמים...ונהניתי מאד.

לדעתי בין המסעדות הטובות בגליל.. בשר טוב ובשפע- ותוספות גם כן... מאד נעים לשבת שם....-מחיר סביר ממליצה בחום

תודה לכולם, ולסיכום איך היה?

אז היינו, והיה מצויין! אומנם זוהי ראש פינה, אבל מזל שהזמנו מקום היה מפוצץ. והיה פשוט מצויין. מהשירות דרך האויירה וכלה כמובן באוכל! פתחנו בסלט אדום גדול עם לחם שום (הלחם שום הטוב ביותר שאכלתי ללא ספק) הסלט לאהיה גדול מאוד (היינו ארבעה אנשים) אבל בהתחשב בכמויות האוכל שהגיעו אח"כ אז אולי עדיף ככה. מה אכלנו: חצי שדרה (ספיירסריבס) מצויין! המבורגרים טובים מאוד (לא להבהל מהרעיון של רוטב גבינה - מומלץ). ואפילו המבורגר צמחוני שגרר התלהבות מהצמחוניה שהייתה איתנו... בקיצור היה מצויין.

למעלה