קשה כשהכול מסכה בשביל הבייס שלו. הוא היה מאושר שהקפלניסטים שימשו בשבילו תירוץ להקפיא את הרפורמה, אבל היה חייב להסתיר את זה. הוא רוצה ממשלת אחדות עם לפיד וגנץ וצריך להעמיד פנים שהוא רוצה קואליציה עם השותפים הטבעיים ומאושר מהקואליציה שיש לו. כמה זה קשה שאין שום דבר משותף בין התדמית שהוא יצר לבייס שלו לבין עמדותיו האמיתיות.אממה ,
נתניהו שכח שיש גוגל ולכן הוא יצא אדיוט כרגיל.
![]()
לא הבנתי את הקשר לכך שנתניהו לא השכיל לברר על שרביט לפני שהכריז על מינויוקשה כשהכול מסכה בשביל הבייס שלו. הוא היה מאושר שהקפלניסטים שימשו בשבילו תירוץ להקפיא את הרפורמה, אבל היה חייב להסתיר את זה. הוא רוצה ממשלת אחדות עם לפיד וגנץ וצריך להעמיד פנים שהוא רוצה קואליציה עם השותפים הטבעיים ומאושר מהקואליציה שיש לו. כמה זה קשה שאין שום דבר משותף בין התדמית שהוא יצר לבייס שלו לבין עמדותיו האמיתיות.
לא חשבתי על זה שביבי פשוט לא ידע ולא בירר, חשבתי שביבי מינה אותו למרות הכול כי לא היה אכפת לו לא מזה שהוא הפגין מקפלן ולא מזה שהוא ביקר את טראמפ על פרישה מהסכם האקלים.לא הבנתי את הקשר לכך שנתניהו לא השכיל לברר על שרביט לפני שהכריז על מינויו
(שזו הוכחה נוספת ללחץ שהוא נתון בו )
לבין התגובה שלך.
הוא מינה אותו בפזיזות כדי להיפטר מרונן בר כשהוא מסתמך על הטעות של שופטת הבג"ץ גילה מגעילה כנפו שטייניץ .לא חשבתי על זה שביבי פשוט לא ידע ולא בירר, חשבתי שביבי מינה אותו למרות הכול כי לא היה אכפת לו לא מזה שהוא הפגין מקפלן ולא מזה שהוא ביקר את טראמפ על פרישה מהסכם האקלים.
מאחר ומועד הפיטורים של בר כבר נקבע, אלא אם כן יבוטל בבג"צ, הרי שלא היה כל צורך להכריז על שרביט כדי "להיפטר בפזיזות מבר". יעני רעיון חביב אבל כרגיל, לא תואם את המציאות לפחות אצל אלו שמפעילים מעת לעת את מוחם.הוא מינה אותו בפזיזות כדי להיפטר מרונן בר כשהוא מסתמך על הטעות של שופטת הבג"ץ גילה מגעילה כנפו שטייניץ .
הוא רוצה רפורמה,הוא רוצה ממשלת אחדות עם לפיד וגנץ
אין לו פרטנר לממשלת אחדות, אם לפיד וגנץ מחרימים אותו קודם זה היה בגלל כתבי האישום, לא יודע אם עכשיו זה כתבי האישום או הסירוב להקים וועדה חקירה ממלכתית או שניהם.הוא רוצה רפורמה,
אם לפי הסקרים הימין נחלש ואין לו לגטימציה למלחמה אז הוא יעשה אחדות.
פשוט נפל להם האסימון באיחור לא אופנתי.אין לו פרטנר לממשלת אחדות, אם לפיד וגנץ מחרימים אותו קודם זה היה בגלל כתבי האישום, לא יודע אם עכשיו זה כתבי האישום או הסירוב להקים וועדה חקירה ממלכתית או שניהם.
יהיה לו אל תדאג - זה הקנוניה...אין לו פרטנר לממשלת אחדות
אבוי לחבר ואבוי עוד יותר לאביו השוטה
החברים של פליט הישראלי השוהה במיאמי...
אותי לא מעניינים הסרטונים הללו. אותי מעניינת השורה התחתונה שאיתה ייאלץ להתמודד הראש.ראיתם את הסרטון שהוציא הערב ראש לשכת קטאר על מלא ?
אותי לא מעניינים הסרטונים הללו. אותי מעניינת השורה התחתונה שאיתה ייאלץ להתמודד הראש.
וסליחה אם קלקלתי לך... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
אין שום שורה תחתונה - זה הכל הצגה לציבור.אותי לא מעניינים הסרטונים הללו. אותי מעניינת השורה התחתונה שאיתה ייאלץ להתמודד הראש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.