"בלתי מדהים פשוט וזול"

• פותח הנושא jc69
  • פורסם בתאריך

jc69

New member
"בלתי מדהים פשוט וזול"

נמרוד היקר, תתחדש על התוכנית ! עד פה המחמאות .. ועכשיו לתכלס, התוכנית "לא משהו" – בלשון המעטה כי אני מכבד אותך. הרגשתי נבוך , ומייד עצבני מ"המנחה" האינפנטילית. הטריק עם הכלב מתאים לכל היותר לכיתה ב' , אולי א'. הקסם עם חבל התלייה טיפשי , והסוף עוד יותר מביך ("אמאלה הוא נפל מהכיסא ומת"). ילדת הגומי מתאימה לקרקס מדרנו האגדי , ולא לתוכנית בלתי נתפס. היא לא עשתה שום דבר מדהים , או הפגינה יכולות נדירות. פורמט התוכנית עד כה – מעין תחרות פופולאריות - לעוס ומוכר לעייפה (היורש , הכוח , כוכב נולד , ועוד כמה סדרות אינפנטיליות). נקודת האור היחידה הייתה האמן הבריטי שאכן הצליח להדהים , אך הוא לא חלק מהמשתתפים/מתחרים , אלא אומן אורח ותו לא. אני ממליץ לך להשתתף יותר בתוכנית (ולא לעמוד רוב הזמן כמו פסל) , להביא יותר אומנים אורחים שיכולים להדהים , ולסנן טוב יותר את המתמודדים. אהה , וגם להעיף את המנחה המטופשת – היא פשוט עלבון לאינטליגנציה. אם אתה לא מסכים איתי , פשוט צפה שוב בתגובות שלה כשעמדה ליד האומן הבריטי , ותגביר את הקול – אני בטוח שתוכל לשמוע מגוון של ציוצים , צווחות , וגמגומים שלא מביישים שום תינוק. המנחה אכן צריכה להיות יפה , אך גם מסוגלת להבין מה קורה על הבמה , ולהגיב בהתאם. בקיצור , פישלת אך אני מקווה שתתקן את הטעון תיקון ! אגב , לוסטיג , כן לוסטיג , לאיפה נעלם ? ומדוע אתם לא משתפים פעולה עוד ? לדעתי הוא הרבה יותר כריזמטי מ- איך קוראים לו ? יום סעיד !

עדיב4

New member
../images/Emo45.gif מסכימה מאוד!

הקסם עם התלייה באמת היה טיפשי והסוף כבר מוגזם. כנ"ל לגבי הדרמה עם מיכל אמדורסקי. הדבר היחיד שהיה מעניין זה האומן. וכמו המגיב שמעלי, באמת כדאי לך להיות יותר מעורב ולשלב גם קסמים שלך. יום טוב לכולם

kobi1298

New member
נראה לי נמרוד לא יכנס לפה יותר

לתוכנית החדשה שלו יש פורום בנענע

joker1970

New member
בלתי מדהים פשוט וזול"

גם אני מסכים עם כולם,לאחר עונה ראשונה ושנייה,הוא ריתק אותי מאוד,אבל העונה שחיכתי כל-כך ,פשוט התאכזבתי .כי זה באמת היה מופע כמו בקירקס.מר הראל עם אתה קורא את ההודעה הזאת אז ממש היית כמו ליצן .ועוד דבר אחד הכתבה שעשו בעיתון מעריב התחלת ללכלך על כל התוכניות שהיו הכוח.היורש .על אורן זריף .אז מה קרה שלקחת את שימי אטיאס שגם הוא הופיע ביורש.אז צוחק מי שצוחק אחרון.לסיכום תוכנית מינוס 100 %

למעלה