בלתי נתפס ובלתי נסלח

dory30

Well-known member
הבוקר קניתי לאמא שלי ציוד רפואי במכבי פארם. במועד הקנייה, כשרציתי למשוך את ההזמנה- נאמר לי שהיא כלל לא בוצעה וזאת בניגוד למה שאמר האח ביחידה לטיפולי בית, ששלח את המרשם האלקטרוני. לאחר ויכוח עם הרוקחת (אם הייתי פחות מחונך, הייתי דופק למפגרת כיסא בראש), התקשרנו לאח שאישר את דבריי. למזלה, היא התנצלה וקיבלתי את מבוקשי.

trilliane

Well-known member
מנהל
הבוקר קניתי לאמא שלי ציוד רפואי במכבי פארם. במועד הקנייה, כשרציתי למשוך את ההזמנה- נאמר לי שהיא כלל לא בוצעה וזאת בניגוד למה שאמר האח ביחידה לטיפולי בית, ששלח את המרשם האלקטרוני. לאחר ויכוח עם הרוקחת (אם הייתי פחות מחונך, הייתי דופק למפגרת כיסא בראש), התקשרנו לאח שאישר את דבריי. למזלה, היא התנצלה וקיבלתי את מבוקשי.
הסיפור לא ברור, למעט הניסוח האלים והדוחה שלך.
כתבת "במועד הקנייה", אז היית שם פיזית וקנית מה שקנית. מה הקשר להזמנה, מה צריך "לבצע" ומה צריך "למשוך"?
וגם אם נעשתה טעות כלשהי, יש דרך להתבטא ולפתור כל בעיה. למה בכלל לחשוב על אלימות?

dory30

Well-known member
הסיפור לא ברור, למעט הניסוח האלים והדוחה שלך.
כתבת "במועד הקנייה", אז היית שם פיזית וקנית מה שקנית. מה הקשר להזמנה, מה צריך "לבצע" ומה צריך "למשוך"?
וגם אם נעשתה טעות כלשהי, יש דרך להתבטא ולפתור כל בעיה. למה בכלל לחשוב על אלימות?
ביצעתי את ההזמנה, שכללה גם קניית פריטים שלא במרשם (לדוגמא- מברשת שיניים חשמלית). למשוך, משמעו לקחת את הפריטים (נגיד, למשוך את החבילה מסניף הדואר). היחס הרע של הרוקחת הוא שגורם לאנשים הכי שקטים לחשוב על אלימות. שום צנזורה לא תעזור, אני אומר את מה שאחרים מרגישים ולא מעיזים להגיד מפחד. מה גם שלא עשיתי שם כלום- לא הרבצתי, לא קיללתי ולא צעקתי. בסוף הבעיה נפתרה בדרכי נועם.

trilliane

Well-known member
מנהל
ביצעתי את ההזמנה, שכללה גם קניית פריטים שלא במרשם (לדוגמא- מברשת שיניים חשמלית). למשוך, משמעו לקחת את הפריטים (נגיד, למשוך את החבילה מסניף הדואר). היחס הרע של הרוקחת הוא שגורם לאנשים הכי שקטים לחשוב על אלימות. שום צנזורה לא תעזור, אני אומר את מה שאחרים מרגישים ולא מעיזים להגיד מפחד. מה גם שלא עשיתי שם כלום- לא הרבצתי, לא קיללתי ולא צעקתי. בסוף הבעיה נפתרה בדרכי נועם.
אז הזמנת מראש לאיסוף עצמי אבל לא הכינו את ההזמנה?
או שהיית צריך לממש מרשם והוא לא הופיע במחשב?
מה היה "רע" ביחס של הרוקחת?
אני באמת לא מבינה למה אתה לא מסוגל לכתוב ביקורת בצורה ברורה ועניינית מצד אחד, ומצד שני גולש למחשבות על אלימות ואז עוד מחליט ש"אחרים מרגישים ולא מעיזים להגיד מפחד". אני מכירה הרבה אנשים (ואני ביניהם) ששירות רע לא גורם להם לחשוב על אלימות. מצד שני, אני לא אדם שקט. 😄

dory30

Well-known member
מה היה "רע" ביחס של הרוקחת?
שהיא אמרה לי שאין מרשם והוציאה אותי שקרן. אני לא מוכן שיזרמו אפילו בכיוון.

dory30

Well-known member
אז כל העניין הוא האגו שלך? 🤦🏼‍♀️
מי שיוצא רע מכל הסיפור הזה הוא רק אתה.
תראי את התשובה שלי לסיק טרנזיט ותביני למה כ"כ כעסתי. לא, האגו רק במקום השני.

trilliane

Well-known member
מנהל
תראי את התשובה שלי לסיק טרנזיט ותביני למה כ"כ כעסתי. לא, האגו רק במקום השני.
ראיתי, אבל הגבתי על התשובה שכתבת לי. זו התשובה שלך, עכשיו פתאום אתה לא עומד מאחוריה?
ואללה, עשתה טעות, אולי אפילו התרשלה, העמדת אותה על טעותה, התנצלה, סוף טוב הכול טוב.
עד כאן סיפור שכיח שקורה יום יום בכל העולם. מה פה "בלתי נתפס" או "בלתי נסלח"?
מפגן הגבריריות שלך מביך עד מטריד. שתיקה יפה לחכמים וגו'.

נערך לאחרונה ב:
למעלה