בלתי נתפס..

offer20

New member
בלתי נתפס..

מי אתם חושבים שצריך לזכות מקום ראשון ובמקום השני? למקרה שכבר נגמרה התוכנית וראיתם מי זכה,אתם חושבים שבצדק? על מי אתם הימרתם?

DJM2

New member
חבל, רציתי שרוני ינצח.. בהחלט בחור מדהים

LiranTheWizard

New member
השחמט לא היה משהו

זו שיטה די מוכרת - לשחק במצב של "ראי". אתה יכול למצוא את זה במגוון מקורות. הסיבה שתוכנית כזו מצליחה אי חוסר ההיכרות של האדם מהרחוב עם טריקים כאלה שהם די פשוטים. למען האמת - אני לא יודע לשחק שחמט אבל מגיע לתוצאות דומות... בקשר למי שצריך לנצח - רוני זכרוני בלא ספק. המרסק היה נחמד אבל זה לא משהו לא מוכר. ראיתי את הדברים האלה כבר לפני שנים אחדות בערוץ Eurosport. מויפעים לך נזירים קטנים וחמודים בני 6 שמבצעים תרגילים דומים. צריך להבין - אני ראיתי הרבה דברים יחסית בחיים שלי ולכן אני כבר לא מתלהב מדברים שאתם כאן תקראו לו "וואו אחד גדול". הכי חשוב הוא שתיהנו. אני מאוד אוהב את התוכנית אבל עד עכשיו לא נפלתי מהכסא פרט ל-2 אומנים בולעי החפצים: סטיבי סטאר וטוד רובינס. בהחלט תופעות יוצאות דופן! הראש הביוני מאתמול הוא גם נחמד אבל מי שצופה בתחרויות האיש החזק - לא בטוח שזה יחדש לו הרבה.

DJM2

New member
היתרון הגדול של נמרוד זה בצורת ההגשה

אני יכול לצפות בתוכניות ומופעים שאני יודע איך הדברים עובדים (או במקרים מסוים זה כמובן יכול להיות סתם ניחוש מוטעה), אבל זה לא מונע ממני להנות מהכל. כל עוד מביאים לך משהו מושקע ומקצועי אז הסוד מאחורי הקסם כבר הופך למשהו שולי. בכל מקרה, אני בטוח שתסכים איתי שרוב האנשים לא ממש יודעים איך כל הדברים האלה עובדים ולא את כל הדברים הבלתי נתפסים שכתבת.. לנמרוד יש יתרון גדול בכך שעוד לא היה לנו מנטליסט בטלויזיה ברמה כזאת עד שהוא הגיע, לפחות לא כאלה שמדברים על הצדדים הפסיכולוגים מאחורי האפקטים. הוא נותן תחושה מאוד אמינה שבאמת יש הסברים הגיוניים מאחורי הדברים הכי בלתי נתפסים, ובגלל זה הרבה מזדהים עם הכל. ובגלל זה אני גם מעדיף שהוא יותר ימשיך עם הדברים האלה מאשר הפעלולים סטייל כריס אנג'ל, כי זה לא כל כך מתאים לדמות שלו. וזה לא מה שאנשים אהבו אצלו מלכתחילה. הפעלולים יותר מתאימים לשימי אטיאס, שלצערי לא כל כך מרשים אותי בתור מנטליסט. אבל יש לו פוטנציל גדול בתור הודיני ישראלי שכזה, לפחות ממה שראיתי בתוכנית. השיטה של השחמט באמת מוכרת אבל זה נראה שנמרוד הצליח להפתיע ולהדהים את המתמודדות שם, וזאת בעצם המטרה הסופית. יותר האמנתי לזה מאשר כשדרן בראון עשה משהו דומה עם מתמודדים מקצועניים ומבוגרים. כי בטח הם כבר הם הכירו את השיטה מהתחלה ואז זה הרס את האמינות. בחירה של מתמודדות צעירות נתן תחושה שהוא באמת הפתיע אותם עם השיטה. זה היה צעד מאוד חכם.

LiranTheWizard

New member
אני דווקא חולק עליך

יש לא מעט אנשים שמבינים (ולא "בזכותי") שמה שנמרוד עושה מבוסס על קסמים שניתנים לרכישה בכל חנות קסמים שמכבדת את עצמה. תבין, בתור קוסם אתה תמיד קצת ותסלח לי על הצרפתית, תזבל לאנשים את השכל עם פסיכולוגיה ועוד כל מיני תיאוריות. הרבה קוסמים עושים זאת. גם אני עושה זאת. האם זו הגשה טובה? לא יודע. אם אתה מסוגל להמציא סיפור אחר שהולך טוב - לך עם זה. בארץ יש מעט קוסמים טובים מבחינת צורת ההגשה שהיא לא של איש מכירות. איש מכירות זה דבר גרוע כאן. אבל שוב - זה לפי הטעם של הקהל. אני לא הולך כל הזמן נגד הזרם. שימי לא הרשים אותך בתור מנטליסט כי הוא לא כזה. גם אני לא. אנחנו לא קוראי מחשבות. אם היינו כאלה, זה היה ניכר עלינו.. תאמין לי. על מקס מייבן אפשר לומר זאת.. ואני גם די אוהב את ההגשה שלו לצורך הדיון. את בנצ'ק קצת פחות - כי הוא גם חושב שהוא איש מכירות... הכל מהר - אין זמן, יש עוד לקוחות...

למעלה