במאדים יש יותר אקשן

shambi

New member
במאדים יש יותר אקשן ../images/Emo70.gif

הלו!? מישהו חי? אנשושים.. הראו סימן חיים כי ממש לא בא לי לדבר עם עצמי! משעמם לי!
מי כאן?

python 4

New member
בתור המנהלת הזמנית

תפקידך למצוא רעיונות מה אפשר לעשות בפורום ביום שבת בו, כידוע לך, לא משדרים פרק של תשוקות. קדימה! בשביל מה הם משלמים לך??

shambi

New member
הלוואי היו משלמים!

את הנשמה שלי אני נותנת לפאקינג פורום הזה ואני לא מקבלת שקל!! אפשר לחשוב מה בקשתי!?

python 4

New member
לא משלמים לך???

אני ממליץ לך לנקוט החל מעכשיו בעיצומים, או לפחות בשביתה איטלקית.

shambi

New member
מה זה שביתה איטלקית?

ובתור ישראלים אנחנו צריכים להכיר את כל סוגי השביתות, לא?

python 4

New member
אני באמת מתפלא עליך, בתור ישראלית

את אמורה לדעת את זה טוב מאוד... שביתה איטלקית זו שביתה שבה לכאורה באים לעבודה ועובדים, אך למעשה עושים את הכל לאט לאט ובנחת ומשבשים בכך את שגרת החיים, כמו למשל עובדי המכס בנתב"ג ששיבשו את חייהם של הנוסעים על ידי זה שהם בדקו באריכות כל מזוודה ומזוודה, לאט לאט... ויצרו בכך תורים ארוכים.

shambi

New member
מתאים לי!

תתכוננו לסיוט של החיים שלכם
מ...ה...י...ו...ם.........ע...ו...ש...י....ם.......ד...ב...ר....י....ם..........ל...........א.........ט............ל.....א......ט......! ל...א.........מ.....מ.....ה.....ר.....י.....ם..........ל...ש...ו....ם......מ...ק...ו....ם...! ולטיפש שלא הבין, אמרתי את זה לאט

shambi

New member
כשאני אומרת "לטיפש לא הבין"

אני מתכוונת לטיפש שלא הבין ואם אתה הבנת, אז אני ממש לא מתכוונת אלייך אלא אם כן המוח לא פועל שעות נוספות ובכל זאת לא הבנת מה אמרתי ולא הבנת למי התכוונתי שאמרתי "לטיפש שלא הבין" כי בעצם התכוונתי לטיפש שלא הבין למה בעצם התכוונתי הבנת? כי אני לא ממש...

למעלה