אז איך זה שעובדה שכן?חחחחחח, זה באמת מצחיק.
עכשיו ברצינות..
אתה לא...
עשית סלט במונחים מבלי להבין מה זאת חכמה.חכם? מה זה חכם?
יש לזה בכלל הגדרה?
לבני האדם יש מספר רב של נושאי ידע. נגיד שנגדיר כאדם חכם
משהוא שהוא בTOP של הידע בנושא מסויים. אז האם נוכל להשוות
אותו לסנדלר שיודע הכי טוב בעולם לתקן נעלים?
אז נחפש הגדרה אחרת חכם הוא בעל כושר לחבר עובדות כדי להוציא
מסקנות. למשל שרלוק הולמס הבלש. האם הוא חכם יותר מאשה שהכינה
לו ארוחת צהרים אחרי שבוע של הרהורים וחוסר מעש?
לכן כדאי להמנע מהמלכודת של ההגדרות האלה כי זה מושג יחסי וקשור מאד
לנושא הנידון.
אם אתה רוצה להיות חכם עשה ואל תדבר. מי שקרוב אליך כבר ימליך אותך
בתואר. אם הוא יגיע לך.
לא,יש חוכמה הומנית ויש ריאלית.חכם הוא אחד שיודע לקרוא את המפה, יודע לאלתר ולא נכנס לבור וזאת הסיבה שאנשים ריאליים חכמים יותר מהומאניים, כי שולטים בתורת ההיגיון, יודעים להכניס דברים לתבניות כפי שהנריקו מסביר לעתים.
לפעול מתוך רגש זה בלתי נשלט אך זה בניגוד לכל היגיון, כי הרגש משבש את השכל, לכן אנשים קרים לרוב מצליחים בעסקים יותר מאשר אנשים חמים שפועלים עפ"י רגש.לא,יש חוכמה הומנית ויש ריאלית.
הריאלי יותר טוב בהבנה ליניארית,במספרים,ז"א בלוגיקה.
ההומני יותר טוב בהבנת המכלול,השלם. תפיסה הוליסטית.
איך מחברים הכל למשהו טוב.
דברים שלכאורה לא קשורים מצליחים לקשר בינהם.
ולכן הנרי ניתפס כאחד שלא מבין דברים הומניים למרות שהוא ממחנה השמאל.
כי אי אפשר להבין דברים הומניים רק בשכל חייבים רגש.
למה, אנשים ריאליים לא מתעצבנים ועושים שטויות?לפעול מתוך רגש זה בלתי נשלט אך זה בניגוד לכל היגיון, כי הרגש משבש את השכל
לא בהכרח אני חושב שלהצליח בעסקים/השקעות יותר קשור להבנה של מספרים ושל סיכון., לכן אנשים קרים לרוב מצליחים בעסקים יותר מאשר אנשים חמים שפועלים עפ"י רגש.
ולכן מלכתחילה אנשים הומנים לא עוסקים בעסקים - זה פשוט לא מרגש אותםלדוג', אם אנשים היו פועלים עפ"י רגש, לא היו מפטרים עובדים.
העיסקה היא לצאת מעזה ולהחזיר המון עזתים.להציל עשרות חטופים במחיר של מאות הרוגים בקרב חיילינו זאת פעולה מתוך רגש וחסרת כל היגיון.
העולם לא שחור -לבן, כך שאין 100% ריאלי או 100% הומאני וככל שאתה יותר ריאלי, אתה יודע לשלוט על עצמך ולא ליפול ל- של הרגש.למה, אנשים ריאליים לא מתעצבנים ועושים שטויות?
ברור שכאשר הרגש מאוזן.
אין 100% סיכוי הצלחה, אך יש סיכון מחושב.לא בהכרח אני חושב שלהצליח בעסקים/השקעות יותר קשור להבנה של מספרים ושל סיכון.
אם האדם עולה 20 אלף בחודש ונותן תפוקה של 15 אלף בחודש לפי החישוב של החברה אז...
אז איך אתה מגדיר את נושא העיקרי של שיחתך, הרי הוא מגדיר את עצמו כהומאני ובעל יכולת עסקית, שכמובן אין לוולכן מלכתחילה אנשים הומנים לא עוסקים בעסקים - זה פשוט לא מרגש אותם
העיסוק הטכני והלא רגשי הזה.
עוד לא ירד לך האסימון מניזקי עיסקת שליט?העיסקה היא לצאת מעזה ולהחזיר המון עזתים.
האם העזתים בעתיד יהרגו יהודים או לא?
תלוי אם יתנו להם להיכנס בכוונה
אבל נניח שרק ירו רקטות וכד' ולא יכנסו ברמה הפילוסופית אין חשיבות כי כל עוד שהסכסוך
נמשך אנשים מתים ומי אמר שאחרי שלא החזרת את העזתים(כי לא עשית הסכם) לא הרגזת יותר אנשים שבעתיד הם בעצמם
יהרגו כמות דומה?
לא הצלחתם לתת הגדרה למיהו חכם.העולם לא שחור -לבן, כך שאין 100% ריאלי או 100% הומאני וככל שאתה יותר ריאלי, אתה יודע לשלוט על עצמך ולא ליפול ל- של הרגש.
אין 100% סיכוי הצלחה, אך יש סיכון מחושב.
אז איך אתה מגדיר את נושא העיקרי של שיחתך, הרי הוא מגדיר את עצמו כהומאני ובעל יכולת עסקית, שכמובן אין לו
עוד לא ירד לך האסימון מניזקי עיסקת שליט?
מן הסתם אתה צודקהעולם לא שחור -לבן, כך שאין 100% ריאלי או 100% הומאני
לא,אין קשר.וככל שאתה יותר ריאלי, אתה יודע לשלוט על עצמך ולא ליפול ל- של הרגש.
עדיין ככל שהאדם ריאלי יותר הוא יצליח יותר בדברים שקשורים למספרים כי הוא יכול לתרגם סיטואציות כלכליות לצורה מספרית.אין 100% סיכוי הצלחה, אך יש סיכון מחושב
זה שהוא שקרן זה משהו אחר...אז איך אתה מגדיר את נושא העיקרי של שיחתך, הרי הוא מגדיר את עצמו כהומאני ובעל יכולת עסקית, שכמובן אין לו
זה כבר באמת היה מקרה קיצוני של כל העולם ואישתו הטרוריסטים תמורת חייל אחד - שדוקא ביבי עשהעוד לא ירד לך האסימון מניזקי עיסקת שליט?
לא הייתי משתמש במילים האלו ממש, אבל בעיקרון נכון.ולכן מלכתחילה אנשים הומנים לא עוסקים בעסקים - זה פשוט לא מרגש אותם
העיסוק הטכני והלא רגשי הזה.
אני לא שקרן. אתם שקרנים אז אתם חושבים שכולם כמוכם. כמו הסוגד שלי SupermanZW לדוגמה, שהוא שקרן לא קטן, אז הוא חושב שכולם משקרים אותו.זה שהוא שקרן זה משהו אחר...
תגדיר "עסק", "מצליח עסקית" ו"טוב עם מספרים".אגב הוא בעצמו אמר שהוא לא טוב עם מספרים - ותאמין לי שבדקתי ואין דבר כזה אדם מצליח עיסקית
שלא טוב עם מספרים.
מספיק לדבר כמו מטורף תתחיל לדבר כמו גבר לא כמו איזה מפגר.כמו הסוגד שלי SupermanZW
בבקשה תן מניות שיעלו בצורה דומה בתקופת זמן סבירה נגיד 5 שניםלפחות 800 אחוז בחודש, לדוגמה
זאת האמת. מה אתה רוצה?מספיק לדבר כמו מטורף תתחיל לדבר כמו גבר לא כמו איזה מפגר.
ההורים שלך פספסו את הקטע הזה נראה לי בחינוך.
די כבר, ניסיון נחמד, אבל לא נראה לי.בבקשה תן מניות שיעלו בצורה דומה בתקופת זמן סבירה נגיד 5 שנים
אתה רוצה להוכיח שאתה נורמלי נכון?
תצטרך להקריב תולעת קטנה בשביל לתפוס דג גדול.
אם הצלחת בממוצע לאורך השנים להשיג 800 אחוז במניות אלה אני מבטיח שאני אשיג לך משקיעים.
ז"א 800 אחוז לכל המניות ולא למניה אחת אבל אני נותן אפשרות של 5 שנים ולא חודש להגיע להישג.
תגיד כל פעם מתי למכור גם ותוכל כל פעם להחליף מניה.
אם אתה לא יכול/רוצה אין דרך אחרת מאשר להסיק שאתה שקרן.
נתתי לך 2 הנחות ענקיות במקום 800 אחוז במניה 800 אחוז סה"כ
ובמקום חודש 5 שנים.
דרך אגב האתגר שלי אפשרי אם אתה משקיע על - זה לא פנטזיה - אבל צריך להיות באמת ברמה הכי גבוהה.
למען הפשטות נעשה כל מניה בכמות כסף "תיאורטית זהה"
אז אתה לא יכול לעשות הכפלות של הימורים.
למשל להשקיע 1000 הפסדת להשקיע 2000 לא הצלחת להשקיע 4000 וכן הלאה...
אבל אם הרווחת על מניה תוכל להשקיע חזרה נגיד הרווחת 20 אחוז.
תוכל למכור וההשקעה הבאה שלך היא 120
ז"א עוד הנחה.
אם אתה מפסיד לא מחשבים לך ריבית דריבית אבל אם אתה מרויח כן!
כי אם יש מישהו שמבין מה זאת חוכמה זה מי שכל האתר אומר שהוא מפגר, נכון כפרה?עשית סלט במונחים מבלי להבין מה זאת חכמה.
אפילו לא קרוב. חכם זה מי שיודע הרבה דברים.חכם הוא אחד שיודע לקרוא את המפה, יודע לאלתר ולא נכנס לבור
אנשים הומאניים חכמים יותר מריאליים. זה הוסבר מספיק לעומק בזמנו.וזאת הסיבה שאנשים ריאליים חכמים יותר מהומאניים,
לשלוט בתורת ההיגיון זה גם לא מה שנקרא "להיות חכם יותר", וזה עוד מלפני מה שנציין שאנשים ריאליים לא שולטים בתורת ההיגיון.כי שולטים בתורת ההיגיון, יודעים להכניס דברים לתבניות כפי שהנריקו מסביר לעתים.
אם לא הייתה לי יכולת עסקית, לא הייתי מגיע להישגים של פי 50 מוורן באפט, כפי מה שראה SupermanZW, והישגים של פי 500 מוורן באפט, כפי מה שראתה המשפחה.אז איך אתה מגדיר את נושא העיקרי של שיחתך, הרי הוא מגדיר את עצמו כהומאני ובעל יכולת עסקית, שכמובן אין לו
בכל הקשור למדידת חוכמה, אכן יש בעיות קשות ורבות. היה אפשר לחשוב שלדבר יש קשר לעצם זה שאף אדם מעולם לא ניסה לאמוד חוכמה וששום מבחן למדידת חוכמה מעולם לא הומצא, אך לא, דווקא אין קשר בין הדברים.חכם? מה זה חכם?
יש לזה בכלל הגדרה?
לבני האדם יש מספר רב של נושאי ידע. נגיד שנגדיר כאדם חכם
משהוא שהוא בTOP של הידע בנושא מסויים. אז האם נוכל להשוות
אותו לסנדלר שיודע הכי טוב בעולם לתקן נעלים?
אז נחפש הגדרה אחרת חכם הוא בעל כושר לחבר עובדות כדי להוציא
מסקנות. למשל שרלוק הולמס הבלש. האם הוא חכם יותר מאשה שהכינה
לו ארוחת צהרים אחרי שבוע של הרהורים וחוסר מעש?
לכן כדאי להמנע מהמלכודת של ההגדרות האלה כי זה מושג יחסי וקשור מאד
לנושא הנידון.
אם אתה רוצה להיות חכם עשה ואל תדבר. מי שקרוב אליך כבר ימליך אותך
בתואר. אם הוא יגיע לך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.