במבה וורודה לכל המעוניינים. (סתם, יש לי כמויות של זבל במחשב וחשק עז לחלוק את התמונות עם היקום)
L Lizz New member 18/10/02 #1 במבה וורודה לכל המעוניינים. (סתם, יש לי כמויות של זבל במחשב וחשק עז לחלוק את התמונות עם היקום)
T TwelveEyes New member 18/10/02 #2 זו במבה אדומה!! whhheeee!!!!! ^^ אל תגידו לי שזה לא נראה כמו נשק יום הדין ^^
ש שוקי STRIKE BACK New member 18/10/02 #3 במבה שוקולד.. לכל המעוניינים (סתם, יש לי כמויות של זבל במחשב וחשק עז לחלוק את התמונות עם היקום)
ל לירונדה New member 18/10/02 #4 מה שמזכיר לי!! חחחחחח.תקראו! החתימו אצלי בבי"ס עצומה להוצאת במבה בשקית גדולה! נכון מאגניב ביותר????
2 2ndskin New member 18/10/02 #7 אפרופו במבה אדומה... למישהו יש שמץ של מושג איפה ניתן להשיג היום בזוקה בטעם ענבים ???????????? זה היה פאקינג טעים!!! אפילו החורים בשיניים לא התלוננו..
אפרופו במבה אדומה... למישהו יש שמץ של מושג איפה ניתן להשיג היום בזוקה בטעם ענבים ???????????? זה היה פאקינג טעים!!! אפילו החורים בשיניים לא התלוננו..
T TwelveEyes New member 18/10/02 #8 היה פעם דבר כזה?! ../images/Emo2.gif בעצם, אחרי ששוקי הביא לתשומת ליבנו את החיה הדוחה הזו שטוב שנכחדה הידועה בתור במבה שוקולד כלום כבר לא יפתיע אותי...
היה פעם דבר כזה?! ../images/Emo2.gif בעצם, אחרי ששוקי הביא לתשומת ליבנו את החיה הדוחה הזו שטוב שנכחדה הידועה בתור במבה שוקולד כלום כבר לא יפתיע אותי...