במבה שוש אבה את תמימותה

במבה שוש אבה את תמימותה

אנשים ארץ ישראל המצב קשה ואנ ילא חושב שנוכל לצאת מהמצב שהגענו עליו שלשום יום חמישי 12/12/02 הלכתי עם אחייני לסופר ברק ואז ראינו את זה.... במבה שוש עם מדבקות איסוף של רבנים מפורסמים ביהדות עם חוברת מדבקות הזוועה האימה תראו לאן הגענו!!!!! מה נעשה ?!?!?!?! לכן חברי ואנשי אני מציע שכולנו יחד נעשה לזה סוף מהיום יופ שבת 14/12/02 כולם (אבל כולם[כן גם את ואתה]) עוברים לבמבה אוסם): נ.ב מצטער באמת מצטער לכל הציבור החרידי בבית שמש אבל נסחפתם תודו

דן צ

New member
רגע, מה הקטע?

מה איכפת לך שמוכרים במבה שוש עם מדבקות רבנים?? בכל מקרה זה נמכר ברמת בית שמש ובקריה החרדית, בשאר המקומות יש את הסביבון שפינרס שמחולך בתוך השוש. אז מה זה אמור להפריע בקטע הזה? לי בכל אופן זה לא מזיז ולא מפריע .

בית שמש

New member
צודק בהחלט ../images/Emo45.gif

מה איכפת לנו מה הדתיים עושים בתוך השכונות שלהם? אני אישית לא מגיעה לשם בשבת (גם בימי חול) אז מצידי שימכרו גם את הכותל המערבי . דרך אגב דן צ , האם אתה כתב של עיתון "תמורה"? כי אני חושבת שקראתי פעם כתבות שלך.....

faith2

New member
כן...דן שלנו הוא הכתב של תמורה...

כמו כן הוא פרסם את הכתבה על הפורום הנחמד שלנו
הכתבה מופיע במארים של הפורום אם את/ה מעוניין/ת
אגב, הקטע עם הבמבה לא ממש לטעמי. למה לנסות עוד ועוד להבדיל את האוכלוסיות?

../images/Emo92.gifאז זהו שלא

הם מוכרים את זה בכל סופר בבית שמש ובכל חור הסביבונים הם של אוסם ןמה לאלף קיבינימט אני צריך שהאחיין שלי שחולה על במבה יתחיל לשאול אותי על רבנים ? ולמה שאסם תפסיד פווווול מהתקציב שלה על מדבקות של רבנים בגלל שכמה חרידים רוצים להחזיר ילדים שלהם בתשובה אני אומר התפשרות במבה שוש עם מדבקות של רבנים באיזורים של חרדים (יש להם מספיק)

דן צ

New member
יש לך טעות

את הסביבונים (ספינרס) משווקת עלית בתוך מוצריה ( שוש, ציטוס , דוריטוס....). אני לא נתקלתי במוצרי עלית עם מדבקות רבנים בשאר חלקי העיר רק ברמת בית שמש ואם יש סופר בעיר עם אותן המדבקות אזי בעל הסופר הזמין במיוחד את אותם המוצרים עם המדבקות כדי למשוך את הציבור החרדי. עלית משווקת את המוצרים עם מדבקות הרבנים רק למי שדורש ולא מעבר לכך , זה לא מבצע ארצי, אלא מבצע מגזרי. מעניין שאף אחד לא דיבר ולא תהה על המבצעים שיוצאים עכשיו רשתות השיווק למגזר הרוסי לרגל חג המולד וראש השנה האזרחית. אני אומר ומוטו לחיים "חייה ותן לחיות!".

D S L

New member
אני מסכים איתך עומר

למה מי אלה החרדים שבשיבילם צריך להוציא מהדורות מיוחדות של במבה, מה קרה כבר לא מתאים להם הדברים הרגילים שמחלקים? אז שיתחילו להרגע ושיסתפקו ב"ספינרים" שהם מדליקים ביותר.... ואם הם רוצים תמונות של רבנים אז שבקשו שיחלקו את זה ביחד עם הספרי תנך" ככה שבכל ספר תנ"ך שיהיה גם תמונה של איזה רב... אמיר

D S L

New member
אני מסכים איתך עומר

למה מי אלה החרדים שבשיבילם צריך להוציא מהדורות מיוחדות של במבה, מה קרה כבר לא מתאים להם הדברים הרגילים שמחלקים? אז שיתחילו להרגע ושיסתפקו ב"ספינרים" שהם מדליקים ביותר.... ואם הם רוצים תמונות של רבנים אז שבקשו שיחלקו את זה ביחד עם הספרי תנך" ככה שבכל ספר תנ"ך שיהיה גם תמונה של איזה רב... אמיר

למעלה