איריתוש אם תמשיכי ככה בפרטי שלי אני עוד אציע לך נישואין
ב בחור בשם יאיר New member 24/11/03 #5 שוחחתי עם חבר פעיל הבחור עושה משו כמו 2000 אופציות ליום הוא טוען שמחר השוק יעלה ומשם תתחיל הירידה להערכתו הפקיעה היא באיזור 460 הוא ממליץ מחר לקנות בגל העליות את פוט 470 הבחור צלף ואני מביא כאן את דעתו
שוחחתי עם חבר פעיל הבחור עושה משו כמו 2000 אופציות ליום הוא טוען שמחר השוק יעלה ומשם תתחיל הירידה להערכתו הפקיעה היא באיזור 460 הוא ממליץ מחר לקנות בגל העליות את פוט 470 הבחור צלף ואני מביא כאן את דעתו
ב בחור בשם יאיר New member 24/11/03 #8 לא הסתדרתי השוק בינתיים לא זז ואני מת משיעמום ולחוץ על הפקיעה נראה לי מחר בעליות אני מפרק הכל כותב את 480 ועלה באב אללה
לא הסתדרתי השוק בינתיים לא זז ואני מת משיעמום ולחוץ על הפקיעה נראה לי מחר בעליות אני מפרק הכל כותב את 480 ועלה באב אללה
M mah1 New member 24/11/03 #13 אני חותך לישון רק תגיד לי מזה הבחור שזרק לך טיפ עצבני כזה|? מקור אמין?
ב בחור בשם יאיר New member 24/11/03 #21 כן אבל הוא טוב הוא היה על קולים כל החודשיים ועכשיו משום מה שינה את דעתו
ב בחור בשם יאיר New member 24/11/03 #15 חשבתי אם פוט 470 יהי באיזור 100 שקל אני אקנה ערימה של כמה יחידות לספקולציה
ב בחור בשם יאיר New member 24/11/03 #11 למה את מתעלת בי צער בעלי חים אגב מחר יהיו עליות של כמעט 2 אחוז ואז אלוהים גדול יכול להיות הפוך על הפוך
למה את מתעלת בי צער בעלי חים אגב מחר יהיו עליות של כמעט 2 אחוז ואז אלוהים גדול יכול להיות הפוך על הפוך