במבט לאחור

Apikachu L

New member
במבט לאחור

אלו זכרונות ילדות מרמזים על הזהות הג'נדרקווירית שלכם/ן?

snoopytush

New member
אין לי מושג תמיד

הייתי עם שיער קצר בגלל הפסוראיזיס. וחשבו שאני בן:p
ותמיד שנאתי קניות ואף פעם לא הזדהיתי עם הסטיגמה שנשים
אוהבות וקניות ויש להן מלא נעליים:p

danielelsohn

New member
אצלי זה היה הפוך

כשטעו לחשוב שאני בת ישר נהייתי במין מצב התגוננות כזה ושנאתי את זה.
רק בזמן האחרון התחלתי לקבל את זה (דווקא כשההבדלים הגופניים נהיו יותר ברורים :p )
גיל הרבה יותר צעיר (3-4-5 בערך) כשהייתי אצל סבתא שלי הייתי שם את הלק שלה (ומתעצבן כשהבן-דוד של אימא היה קורא לי דניאלה).
זה היה מין כזה שנאה להקבלה שלי לאישה אבל חיבה למוטיבים נשיים כמו פרחים, לקים וכו', כמובן שבגלל שאנשים החליטו שזה נשי התחלתי לפתח שנאה גם לדברים שאהבתי כי זה הפך אותי לנשי יותר בעיני אחרים אבל כשלמדתי את ההבדל בין מין למגדר התפתחה אצלי מין אהדה למגדר הנשי.

אז בקיצור...
הזכרונות שלי (באופן מפתיע) הם דווקא איך שדחיתי את המגדר הנשי ממני כמה שיכולתי.

wwwSapir

New member
וואו

יש המווון!
כל הילדות שיחקתי בלגו אבירים, פלסטיקים בצורת באטמן, משחקי מחשב של בנים כמו DOOM.
בפורים התחפשתי לאביר ולצב נינג'ה ופיטר פן.
עד כיתה ו' היו לי רק חברים בנים.
ועדיין המשפחה שלי לא חשדה בכלום

Apikachu L

New member
אצלי...

איכשהו תמיד הרגשתי לא קשורה למחנה של הבנות. לא היו לי חברות. הייתה תקופה עם חברים בכל מיני צורות, אבל מאז כיתה ג' לא היו לי חברים במהלך כל מערכת החינוך בצורה רצינית (אולי 1-2 פה ושם, ולא לאורך זמן...). באזור החטיבה החלטתי להיות גבר. גם היה לי קטע עם הליכה בבגדים די ג'נדרקווירים ... אבל...

ליזי133

New member
מעניין....

*אגב, אני לא ממש נמצאת פה כי המחשב שלי לא עובד, ואני פה באופן 'לא חוקי' כרגע כשאין אף אחד בבית במחשב של ההורים, שאני לא אמורה להיות עליו...

אז ככה.... למען האמת, ויש לי על זה הודעה שלמה, אבל אני אכתוב אותה כשהמחשב שלי יעבוד... בכל מקרה, דווקא לא מזמן אפשר לומר חשבתי עחל זה וכו' אבל אנ לא אחפור על ה עכשיו ואחכה עם זה להודעה שאני רוצה לכתוב.... אבל אני אהבתי שמלות וכו' (ועדדין אוהבת, אגב...) אבל הייתי דיי טומבוי, גם בגלל דברים פיזיים שלא ממש בחרתי בהם. אבל אהבתי דיי לטפס על עצים ודברים נחמדים כאלה, אני לא ממש התעניינתי (או מתעניינת) בקניות, ולא מבינה למה להיתקע בחנות אחת שעתייים ולמדוד ולהסתכל על דברים ש-100% שלא הולכים לקנות..... הממ... היה לי שיער קצר חלק מהזמן, אבל לא קשור למען האמת...
ולרוב הסתובבתי עם בנים, והעדפתי להסתוב עם בנים, אבל עכשיו מעדיפה עם בנות, ומעדיפה להפך- להתרחק מבנים... מה שמוזר קצת אולי כי רוב החברים שלי כשהייתי קטנה יותר היו בנים...

למעלה