במבט ראשון . . .

במבט ראשון . . . ../images/Emo99.gif

על אהבה וירטואלית מסוג אחר, לא מחשב, לא רשת ישמשו לה דרך, אהבה שהייתה פעם יסוד והוויה, כיום נכנסה לה מתחרה חכמה, היום למילים משקל לא קטן, צריך אתה להיות כאן אומן . . ., לא הגוף, לא חיוך, גם לא המבט, יהיו במשקל, בעולם וירטואליה, תן לאצבעות כאן ללכת, לדבר ללא הרף . . . , בטעם של פעם . . ., נכתב המשל ... , הנמשל לו הוא אהבה בין איש ואישה בעולם הדממה . . . , היה זה יום שבת בסוף האביב, יום של חמסין קיצי, בשעת אחר-הצהרים ראיתי אותך לראשונה, בפארק דוחפת עגלה ולידך עוד ילדה, בלט התחלף לו המבט, של עיניך ועיני, היה זה המבט לרגע קט, השתקף לו מבעד לזגוגית משקפי שמש הכהים. היה זה מבט של גרושה ונשוי היה זה מבט של איש ואישה ..., מבט אחד אומר הוא הכול . . ., את לך תפסת מקום ישיבה שם אל מול ספסל בו אני . . . , עבר לו הזמן ויצא המקרה אלייך קרבתי לקריאת רעייתי, להכיר ידידים חדשים ..., אני כמעט ולא שם את לבי אל אותם חברים, אלייך עיני פונות בשתיקה, ואת אל עיני בתשוקה, כאילו קוראת לי את אשר על לבי, אומרת לי, בוא חבקני, נשק לשפתיי, הן אתה ואני בזה המבט, סיפור אהבה, בשתיקה של ממש, לא נייר ולא עט, לא דיבור לא קישור, אף לא מסר חסוי, היה זה הרגע בוא, אהבה וירטואלית, אהבה טלפאתית, יצאה בשקיקה רצתה לממש את אשר בקרבה . . . , במבט אחרון הלכת לך פתאום, כך באמצע שיחה, של עין התשוקה, במבט אחרון לי חייכת ואמרת . . ., לו היו פני הדברים מתרחשים בעתם . . ., כי אז, אהבה במבט ראשון . . ., היה לה מקום, הייתה היא פורצת את מחסום הדמיון . . . ,

פ ש ו ט י

New member
ממממממ.....

כתבת מדהים...
טעם אהבה ישן נושן...כמו של פעם.. כמו של אז....

טאKילה

New member
טעמי מנגינה..../images/Emo79.gif../images/Emo48.gif

המילים הושמו כמו נקישה והמחשבות כה גבוהות כמו שמים וכוכבים כמו תשבצים ריקים ושאלות שבירות נסתרי הלב נפתחו אהבה בניר עטיפה ציירת לי בבטן פרפרים קלפת לי שכבות פיסות ליטפת עד הלב עד הכאב רעדתי בכמיהה חלמתי תראה אותי יקירי דרך ביטנת הנשמה גם אם היא קרועה קצת תהיה לי מואר בעינייך היפות תהיה לי גשם צמאתי לחלב אהבתך תהיה לי שמש ורוח תהיה לי אהבה סוערת וכתף להניח עליה ראשי תראה אותנו בראי גוף בגוף ותשוקה אילמת האויר שלי נדחק לנשום אותך ולטעום ממך טעמי מנגינה..

mr_lonely

New member
ועם כינור מכוון כגופך....

גם הגרוע שבנגנים יפליא לנגן
כדוגמתך גם אחרון הגננים יגדל בהצלחה אהבה סוערת ותשוקה אילמת ולב כמה צירוף נדיר שכולו אומר שירה

במבט אחד . . . ../images/Emo98.gif ../images/Emo23.gif

אפשר לספר לך עולם, לך לומר במבט כי אותך רציתי מאז . . ., במבט אחד יודעת את, כי אני לך הייתי סוגד לעד, ואת פשוט מחייכת בכזאת מתיקות, שפתייך לי אומרות בוא, גע בי, בזרת .. צייר את שפתיי במגע של אצבע אוהבת . . ., במבט אחד אני אומר לך כי בא מועד, קצתי בכל . . ., בך אני חושק . . ., תני לי יד ונלך, אל בוסתן, שם לך פרי תאווה, פרי עדן של פז, פרי של רגש כה עז, הכלוא במבט . . ., עינייך ירוקות נוצצות, בי שוטפות ויורקות ניצוצות, של כמיהה של סגידה אל אל אהבה, עוטפת אותי במבט ראשוני, לי את קוראת לחטא קדמוני, במבטך הקסום אני הוא האיש אשר בחלומותייך, אהבתך הוא מצית, כל דמיונותייך, במבט חודרני, מתארת את לי, את אשר עבר עלייך . . ., ללא היותי . . ., מבטי לך נשלח, לנחם את ליבך, לך לספר כי בלבי אנצורך, לילות וימים חגגת בדמיוני, הזיות טרופות, שלך ושלי, מלטפים, שורטים, מרטיטים את הגוף, בוקעים מיי ערגה עד לבא האקסטזה, כל זה במבט של רגע אחד, ברגע נברא, עולם הבריאה

טאKילה

New member
לרחף בשמים הקרועים..../images/Emo48.gif../images/Emo25.gif

מבטך העורג ישיגני טיפות התשוקה כמטר גשם הדופק על כתפך זו אני כן אני אתהלך אליך בשדה רטוב אל תוך השקט המואר בעינייך היפות יקירי ללטף חזך,לנשק צווארך הצמד שפתיים בשפתיי אני נושמת את ריח גופך מותר לגעת מותר לאהוב בליבי אהיה לך ענווה נכנעת בוא עלה נא אל גרדום האהבה הנצח הולך לאט לאט אולי זה חלומי ואהבה אחת. תשוקתי אילמת קחני אהובי לרחף בשמים הקרועים..

mr_lonely

New member
לו......כי אז....

לו.... מילה כל כך קטנה..... ומכילה בתוכה כל כך הרבה.... כי אז... עוד צמד מילים קטנות.... עולם ומלואו .... חיים ומוות אהבה שלמה והכל תלוי בשלוש מילים קטנות שני אותיות...כל אחת...

טאKילה

New member
אמשילך לזוהר כחלחל..../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif

אליך אני פוסעת גשם דק מטפטף על כתפתיי נימי מים כמיתרי כינור עיניי פקוחות האישון שלח דמעה רציתי לומר נפשי ואני שתקתי,, תן לי להיות אילמת ולשאת את אהבתי השלמה לראות לגעת לנשום שלוות לילי בורחת אעצום עיניי בלילה לחלום לראות אותך לרעוד לך בשקיקה יזעק לך בשרי המתמרד לחוש את מתק הזמן איתך שעות ורגעים צרופים אמשילך לזוהר כחלחל לענג גופי בגופך ברטט עת ירטיט ליבך אתעורר לו גם אני בלהט תשוקתי אליך שלהבת אהבה.

mr_lonely

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

גשם דק מטפטף על כתפייך אישונייך שלחו דמעה דמעה גדולה שזלגה לה ונמהלה לה בזרזיפי הגשם וכך את פוסעת לך רטובה מדמעות רטובה מגשם בואי יפתי, אנגב פנייך בואי תמתי, אמרי את שעל לבך בואי חמדתי, נמצא יחד את להט התשוקה ואת שלהבת האהבה את אותו זוהר כחלחל...

למעלה