במדבר - כמו אוויר לנשמה

שאנל

New member
במדבר - כמו אוויר לנשמה

אז חזרתי. בסופשבוע הייתי בסדנת מדיטציות והיה נהדר. אני כ"כ אוהבת לעשות מדיטציה, וכשזה מרוכז (יומיים רצופים כשכול מדיטציה נערכת לפחות שעה) זה אדיר. אז עכשיו אני ב"הי" טבעי, רגועה וממש לא בא לי לעבוד. יום נפלא

3ויוי

New member
../images/Emo42.gif- כל הכבוד ../images/Emo39.gif

היי שאנל ,נעים להכיר,, תוכלי לספר איך ההרגשה עם הלופוס אחרי המדיטציה,? כלומר השימוש במדיטציה טוב באופן כללי לכל אדם - מבחינת חידוש כוחות הנפש, וההיתבוננות לתוך העצמי ,והשקט והשלווה שגופינו ונפשינו זקוקים לו ובפרט למי שיש מחלה בגופו ,ועוד,, אפשר לקרא לזה ספורט הנפש? אני מתענינת בכל מה שקשור לנושא ,,גם לתחומים דומים כמו יוגה ,טאי צי ,רייקי שיאצו וכו´ ,אך אין לי את האנרגיה הדרושה בכדי לעשות משהו בנדון.(בטאי צי עברתי כמה שעורים פעם). ואני מתפעלת תמיד ממי שמקדיש ועושה זאת,,,ועוד כל סוף השבוע. יום ניפלא ומשוחרר,, שלך ויוי.

שאנל

New member
ברוכה הבאה ויוי 3

האמת שאין שום קשר בין המדיטציה ללופוס, זה פשוט שני דברים מקביליים אשר מתקשרים לחיי. לא התחלתי למדוט בגלל הלופוס, הייתי צריכה את זה עבורי כאדם ולאו דווקא כאדם עם לופוס. אני מתמידה בזה למרות הקושי הלוגיסטי (ביביסיטר לילד) וכול שבוע נפגשת עם חברים למדיטציה. מה שכתבת על מדיטציה זה באמת נכון זה מחדש אצלי כוחות נפשיים, ומעולם לא חשבתי לקרוא לזה ספורט לנפש... אבל חשיבה בהחלט מעניינת. אז אחרי סוף השבוע הזה "מצברי" הנפש שלי מלאים

gaia20

New member
ברוכה החוזרת!!../images/Emo24.gif

הי שאנל.
אני שמחה שהיה לך כיף, גם אני צריכה חופשה כזאת!!! שמחה שחזרת אלינו עם כוחות מחודשים ואנרגיות חיוביות...
תגידי, חוץ מהמדיטציות, מה עוד עשית שם?
גאיה

שאנל

New member
האמת

זה כול מה שעושים שם, היו יותר מעשר סוגים של מדיטציות, גם אקטיביות וגם פסיביות. סופשבוע מאוד אינטנסיבי בעבודה (ממש לא נופש..)

PowerFul

New member
סבבה שנהנית

אחלה ואחלה שיהיה לך ערב טוב שאנל
קובי

ל3

New member
בכוחות מחודשים

איזה יופי. אני שמחה שנהנת הלוואי שאני הייתי יכולה לעשות מדיטציה. לא רק שאני לא נרגעת אלה אני נעשת יותר מתוחה. כבר היפסקתי לנסות

שאנל

New member
לא בכוח

לא מסתדר? לא מתאים? לא חייבים... תעשי רק מה שעושה לך טוב.

למעלה