במדינה מתוקנת הירשזון היה עף

s k y b l u e

New member
המושחתים אז הם מנהיגיך היום

צחי הנגבי, בראון חברון, אולמרט, שטרית (שקנה חליפת ורסאצ'ה לכלב שלו), ראשי הערים של קדימה - שכחתי את מישהו?

אשרת

New member
מאיפה אפללו ורומחה הגיעו? ../images/Emo6.gif

מה קורה עם חזן והבחור שני שכרגע נגזר עליו עבודות שרות, אה? ומה שלום החבר שלכם קצב?

אשרת

New member
החממה זה אתם.

אתם מגדלים אותם והם עוברים הלאה. בכל מקרה, כל העבירות שהם עשו, עדין לא משתווים בכלל למה שמאמשים את חבר הליכוד מר משה קצב .

nosharon

New member
זכותו של כל שמעוניין להתלהב מביבי

הוא זה שיוצר סביבו את ההילה של כל יכול, הוא אדם ממגנט, שנותן אמונה למי זקוק לזה (ותראה לי אחד במדינה שלא זקוק לאמונה שיהיה טוב). הבעייה השנייה היא שיש לנו ואקום מנהיגותי. הוא נשאב לשם, כי הוא היחיד שנותן הרגשה שהוא יכול להנהיג ולשנות את המצב ה-XXX בו אנו נמצאים.

אשרת

New member
תתפלא...

א. הוא כנראה לא ממש נותן לכולם את ההרגשה שהוא היחיד שיכול להנהיג. ב. יש להתלהב וללכת כעיוור אחריו ויש לתמוך בו ולדעת מתי לבקר גם את התנהגותו. byzone שייך לקבוצה שהולכים בצורה עיוורת אחרי ....

byzon

New member
אני הולך בצורה עיוורת?!?!?

ההשמצות שלך בצורה עיוורת!!! נתניהו אדם עם קבלות ב-96 חיסל את הטרור כמעט לחלוטין ב-2003- חיסל את המיתון והאבטלה תביאי אדם מהמנהיגים של היום שעשו דברים כמו נתניהו, שיש הוכחה למעשיהם!!!! !

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

אני לא הולכת להכנס איתך לעימותים. אבל אם יש דמגוג גדול יותר מאולמרט, הוא חבר שלך. כבר הבנתי שאיתכם אי אפשר לנהל שיחה מבלי שתתחילו להאשים את כל העולם בכל מיני דברים שמייחסים לנתינהו. אתה מוזמן להצביע לנתינהו כמה שאתה רוצה, עזוב אותי במנוחה.

byzon

New member
בנאדם שמכר את הדרום לחמאס

את יו"ש לפתח את ירושלים לטורקים את הצפון ליוניפי"ל ולחיזבלה את הקשקושים של בת הזוג למליארדרים, יכול למכור את הגולן לסורים. למה, זה של אמא שלו, שהוא צריך לדאוג? ואת תומכת בו באולמרט

אשרת

New member
נדמה לי שנתינהו מכר את הגולן

לסורים לא?
אשמח מאוד אם תראה שטר מכירה של ירושלים לטורקים? הרי לשם מה להיות חכמים ולהימנע ממהומות מיותרות אם אפשר להיות צודקים ולהעלות את כל האזור פה באש? שאחרי כן, אל תבכו למה חושבים שחלק מהימין הוא חובב מלחמות מושבע. תגיד לי, בתקופת נתינהו (אחרי ברק) מי היה בצפון? סבתא שלי?
נדמה לי שחלק מחבריו של החבר שלך הם מיליארדים ובעלי הון, וזה כמובן קצת נוגד את העובדה שבזמנו הוא יצא נגדם והם טען שחלק מהעם שכח להיות יהודי ועוד כל מיני פליטות פה ושלא נדבר על הזכירון הרעוע מ אוד שלו. אבל בנינו, אני לא הולכת להבציע לא לאולמרט ולקדימה ובטח ובטח לא לנתינהו ולליכוד.

byzon

New member
נתניהו היה לפני ברק

הימין לא אוהב מלחמות הימין אוהב לחיות בארץ בטוחה לעם ישראל בניגוד אליך שמעדיפה לחיות באשליות שאם לא נעשה כלום השלום יגיע והערבים יהפכו לציוניים גברת הם רוצים להשמיד את המדינה הקטנה הזאת וחבריך בשמאל ובקדימה עוזרים להם יופי כל מה שנתניהו אמר נכון מסיבה אית תראי איפה המדינה היום : הנוער חסר ערכים אין שורשים בקלות השמאל יכול לוותר על אדמות המדינה אין ערכים הצבא נשחק במשחקי תקשורת ויחצנות. ודרך אגב הזכרון של נתניהו, בוא נגיד כך: מה שהוא הספיק לשכוח את עוד לא הספקת ללמוד אז קצת כבוד ודרך ארץ לא יזיקו

למעלה