במדינה מתוקנת נכים לא צריכים להפגין ולחסום כבישים

yoelbeker

New member
במדינה מתוקנת נכים לא צריכים להפגין ולחסום כבישים

לפני זמן קצר הסתיימה ישיבה מיוחדת של הנהגת ההסתדרות אשר הוקדשה למאבק הנכים, בה אירח יו”ר ההסתדרות אבי ניסנקורן את יו”ר מטה מאבק הנכים נעמי מורביה ואת נציגי ארגוני הנכים.
קישור לכתבה: [URL]http://www.mivzaklive.co.il/archives/132384[/URL]

חיים 2018

New member
הנכים הפסיקו לשתוק, אבל זאת רק התחלה יפה

יש כל כך הרבה דברים שצריכים שינוי לטובת הנכים בישראל
אני מעריך שאם חוקי המדינה ימשיכו לא לראות את מצוקת הנכים
בסופו של יום הנכים יהיו מוכנים עוד פחות לפשרות מאשר כיום

במקום המדינה הייתי רץ מהר ונותן שכר מינימום לפני שהנכים יבינו
שבישראל נכה עם שכר מינימום זה אולי סוף סוף אדם שיכול לאכול
את הארוחה הבאה שלו בשקט, אבל לא הרבה יותר מזה

Joseph Farkash

New member
אה...אז כעת השובתים אינם פורעי חוק המקוממים את עמישראל על

הנכים...אלא הנהגת המדינה היא האשמה במצב...וההפגנות מתחילות להזיז את האנשים באולימפוס.

ומה הפריע להנהגת ההסתדרות להשמיע את קולם לפני שנה? או שנתיים? או עשור???? סתם שאלה כזו...דווקאית...

יואל - אתה שובר שיאים...

yoelbeker

New member
ועוד איך השובתים פורעי חוק, הגורמים לך נזק כנכה

כשאני רואה את הציבור מתנפל על הנכים כואב לי הלב, כשפורעי החוק גורמים נזקים אישיים לציבור הרחב, הציבור לא אשם שאתה נכה, המדינה אשמה..תקוף אותה ורק אותה!!!...כשרואה את המסכנות והאומללות והחמלה שהנכים מראים כואב לי הלב...ולמה. כי בעבר היו מאבקים לא פחות קשים אבל לארגוני הנכים היה כבוד...הם דרשו בזכות ולא בחסד באומללות..במסכנות...בזכות המאבקים המכובדים יש לך היום קיצבת נכות, שר"מ, ניידות, וואן מאבזר בחינם, נעלים אורטופדיות, הנחה בארנונה, במים בחשמל, בתרופות ועוד ועוד....וכל זאת בלי להיראות מסכנים ולפגוע בציבור אזרחי המדינה.
שום דבר לא זז....אז יהיה דיון בכנסת במליאה..אז יוציאו קיטור...אבל לא יהיו החלטות, לא יהיו הצבעות...מה זז בדיוק? אפילו הצעת חוק עוד אין... וההסתדרות כמו ההסתדרות מנצלת את המומנטום לטובתה, ב 2011 הבטיחה שקיצבת שר"מ תעודכן לשכר המינימום כדי לשלם לעובד הזר...אז הבטיחה, היום אנחנו ב 2017,
אגב פרנקו ידידי איזה כיף זה לשבת מול המחשב בחדר ממוזג ולעודד? אתה חושב שמה שאתה עושה זה הוגן? אם אתה כל כך תומך בהם למה אתה לא איתם?

Joseph Farkash

New member
אני מאד תומך בהם ולא כי לי חסר משהו...אני לא תוקף אותם כמוך

אני גם מאמין שבזכות אלימותם הנואשת ודבקותם במטרה אתה ואני נהנה מגימלה ראויה יותר
&nbsp

yoelbeker

New member
אני תוקף את הדרך, האלימות המילולית, הפרת החוק, לא אותם

אני תוקף את המסכנות, האומללות והרחמנות שמציגים ללא כבוד עצמי....
ושוב..את כל מה שיש לך קיבלת בזכות ולא בחסד...לא כי ריחמו עליך כי אתה מסכן ואומלל כמו שהם מציגים אותך...מציגים אותך כמסכן כחסר כבוד עצמי...

אם זו דרכך ליהנות מאנשים שמציגים אותם ואותך כמסכנים, אומללים, חסרי כבוד עצמי...ואתה יושב מול המזגן ומעודד שיבושם לך.

yoelbeker

New member
מתבייש בתשובתך...הם יאבקו יוצגו כמסכנים ואתה תיהנה מהפירות

yoelbeker

New member
למה, כי אומר לך את האמת? הם ייצרבו בכבישים בשבילך?

אם מאמין בדרכם קום והצטרף במקום לעודד אחרים לעשות בשבילך את העבודה מהחדר הממוזג....
כשאני האמנתי במאבק כלשהוא....הצטרפתי...
מה שאני שכחתי בעשייה למען אוכלוסיית הנכים אתה אפילו לא תדע...יודע למה? כי אתה לא עושה כלום!!!! (דווקא כן עושה...מעודד מהחשב בחדר הממוזג חחח בושה)

oren1947

New member
אין כל ספק כשתועלה הקצבה סוף כל סוף..

כולנו נהנה מכך ובליבנו נאמר לחבר'ה האלה שבכבישי הארץ תודה!
&nbsp
*מנסיוננו ומבגרותנו בארץ מי שיושב בשקט לא ישיג דבר!
ראו את הזקנים הקשישים הסיעודיים,אוכלוסיה דוממת שחיה מהמעט,וכמה שזה עצוב.

למעלה