במדינה נורמלית....

טומי*

New member
במדינה נורמלית....../images/Emo12.gif

נהג אוטובוס כזה שעובר באור אדום והורג שלושה ילדים, ופוצע כחמישים מייד בצאתו מהבית חולים היו עוצרים אותו. אבל כאן אצלנו זה לא נחשב מספיק חשוב, זה סתם תאונה שמחר כבר יפסיקו לדבר עליו. במדינה נורמלית נהג שדורס שוטר בכביש החוף ובורח מבלי להגיש עזרה מינימלית, כמו להזמין אמבולנס למשל...אז נהג כזה במקום אחר היה מקבל בטח 10-15 שנים בית סוהר. אבל כאן אצלנו נהג כזה מקבל רק 3 וחצי שנים. במדינה נורמלית שהמהירות המקסימלית בכבישים 110-120 קמ"ש ואין יותר תאונות, אבל כאן אצלנו שהמהירות המותרת 90 קמ"ש וכולם נוסעים 110-120קמ"ש והמשטרה עוצרת על מהירות רק מעל ל 110 קמ"ש....אז זה כבר לא נורמלי.

עב

New member
אצלנו רק הכסף מדבר!

האופנובנק פגע באושיות המדינה: בכסף ובבנקים. ולכן למרות שהוא החזיר את הכסף הוא ישב שנים רבות. רצח ו/או הריגה / אונס / התעללות בחסרי ישע וכו' לא פוגעים באושיות המדינה. סליחה על הבוטות.

ברק 188

New member
אבל אנחנו יודעים כבר מזמן שאנו לא..

כשאר האומות אנו העם הנבחר

עב

New member
ואיפה הברק? ראיתי רק את העיניים.

אכן פרשנות מעניינת ל"עם הנבחר".

ברק 188

New member
ישראל כמשל לטיטאניק

הקברניט של ספינת הטיטאניק מכנס את כל הנוסעים ומבשר: "יש לי שתי בשורות בשבילכם. האחת טובה ואחת רעה. נתחיל בטובה - זכינו ב- 12 אוסקרים..." וחוץ חבריה סופ"ש טוב ושקט מנוחה ונחת לכולם.

ברק 188

New member
המשל לנמשל צריכים ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

נכתב אתמול בשעות בלילה המאחרות אחרי שחזרתי מחתונה ליד מושב קדימה קרוב לחדרה, שם אולם השמחות היה "קדמת גן עדן" בחזרה הביתה גיליתי על הכביש את "הגהנום" איזה תנועה ערה ונהיגה של מטורפים הגדיל לעשות אופנען שעקף אותי משולי הכביש בצד ימין תוך שהוא עוקף את שאר מהכניות שלפני בזיג זגים ועלם במהירות שיא באופק של ים המנרות האדמות שלפני, ולחשוב שאימא שלו יושנת בשקט ברגע זה.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifהיי ברק, מה קורה לך

שכולם עוקפים אותך?! אתה נוסע בסוסיתא המיתולוגית, או אולי ברולס רויס, שכולם רוצים להתקרב ולשטוף את העיניים? מילא הגברת במזדה החדישה רצתה להשוויץ, אבל אופנוע? בחייאת ברק, איך נתת לו
גם אני הייתי אתמול בחתונה, דווקא הפוך ממך, בדרום, בגבעת ברנר (מקום מדהים). ובמזל, לא פגשנו נהגים משתוללים. אולי בגלל הפקקים לא היה להם איפה להשתולל. שבת שלום ורגוע ללכולם

הילהל

New member
במדינה נורמלית

במדינה נורמלית יש חוקים קשוחים מאוד לבטחון ילדים. ולא דוחסים להסעות, בלי חגורות בטיחות, בלי מינימום פיקוח. והורים לא אומרים "שטויות, יהיה בסדר, זה רק 5 דקות נסיעה". יום אחרי האסון הזה עצר ליד בייתי ואן שהסיע פעוטות מהצהרונים. ישבו להם החבר'ה בתוך המחרית - לא קשורים, לא חגורים, ללא כסא בטיחות או בוסטר. אין גבול להזנחה? הבנתי שהרבה ממה שנאמר על הנהג זה לא יותר מחברנו המהולל "רב-סרן שמועתי". לא אור אדום, לא הרשעות תעבורה ולא כלום. ההטפלות אליו היא בגדר "תסמונת הש"ג". ובנתיים בעיית הבטיחות בהסעות לא מטופלת. >איך יצאו לי כ"כ הרבה מונחים צבאיים בהודעה? מוזר...<

vera2

New member
אחרי כל אסון כולם יודעים את הכל

איך היה צריך למנוע ומה צריך לעשות וגם יודעים להאשים כמו "אין תקציב" המשפט המיטולוגי. אבל אף אחד אף פעם לא לוקח אחריות. במקום לעשות את סדר העדיפויות נכון עם ה"אין תקציב" כאשר שמירת החיים קרי בטיחות במקום הראשון. מעניין איפו כל החכמולוגים האלה בחיים השוטפים
.יודעים רק לדאוג למשכורות השמנות שלהם. צריך לשלוף את מנהלי המחלקות ששוכרים את אלה שמצבעים את העבודה וצריכים גם לפקח על העבודה ויחד עם הנהג (במקרה הזה) להעמיד אותו לדין. כל הדיבורים זה מס שפתיים. לאחר מספר ימים חוזרים לשגרה והארוע נכנס לנשיית השיכחה. מה אנחנו יודעים היום על המקרה הטרגי של קורבנות הרמדיה
מה שאני כן רואה את המוצרים שלהם על המדפים. וכך הלאה הרשימה ארוכה.מילת המפתח לפי דעתי היא לקיחת אחריות בכל הדרגים. שבת שלום Vera

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifורה כמה שאת צודקת

למעלה