במדינת ישמעאל הכל יכול לקרות. אפשר לפרוץ לבסיס צבאי ולהוציא משם 18 קונטיינרים

מכולות כמו שיש בנמלים עם ציוד צבאי אמל"ח להוציא אותם מהבסיס לפרוץ אותם ולגנוב את כל הציוד שכבר עכשיו בוודאי שהגיע לערבים ולמחבלים במרכז הארץ וביהודה ושומרון.
מישהו כאן יכול להסביר לי איך דבר כזה יכול לקרות כשמדובר בבסיס צבאי מאויש בחיילים אוחזי נשק?
ועל זה נאמר ימי פומפיאה האחרונים.
וזה עובר על סדר היום האזרחי התודעתי שלכם אזרחי מדינת ישמעאל לפחות היהודים שבכם?
לא שמענו שום התייחסות מהרמטכ"ל משר הביטחון מראש הממשלה שלכם. כלום נאדה.
טוב זה לא מפליא אותי. עם דרג מדיני כזה ומטה כללי כזה שאיפשר את טבח שמחת תורה השמיים בטמטום ובחדלות הם הגבול.
איך נותנים לערבים להיכנס למחנות צה"ל לצלם מתקנים לגנוב נשקים ?
השתגעתם?

(ביוני הגישה פרקליטות המדינה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתבי אישום נגד יוסף אבו ערר (25) מערערה ועמר מוחמד (21) מיאטה שגנבו נשק מבסיס צבאי בדרום.

לפי כתבי האישום, אבו ערר שימש כקבלן משנה בחברת איטום המספקת שירותים לצה"ל. חודש קודם, עבדו אבו ערר ומוחמד, השוהה בארץ ללא אישור, בבסיס צנחנים בדרום.

במהלך עבודתם, חדרו השניים למגורי הסגל בבסיס וגנבו נשק מסוג M-4 מחדרו של אחד הקצינים. הם החביאו את הנשק ברכבו של אבו ערר ונסעו מהבסיס כשהנשק ברשותם.)

מכירים את קפקא?
מי שעוד לא הבין מהו המשפט ימי פומפיאה האחרונים כנראה יהיה הנרצח הבא .
להתראות במיאמי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחח
חחחח
חח
ח
18 מכולות עם ציוד צבאי נפרצו בבסיס בדרום, צה"ל: "נפתחה חקירה" | ערוץ 7 (inn.co.il)

מכולות כמו שיש בנמלים עם ציוד צבאי אמל"ח להוציא אותם מהבסיס לפרוץ אותם ולגנוב את כל הציוד שכבר עכשיו בוודאי שהגיע לערבים ולמחבלים במרכז הארץ וביהודה ושומרון.
מישהו כאן יכול להסביר לי איך דבר כזה יכול לקרות כשמדובר בבסיס צבאי מאויש בחיילים אוחזי נשק?
ועל זה נאמר ימי פומפיאה האחרונים.
וזה עובר על סדר היום האזרחי התודעתי שלכם אזרחי מדינת ישמעאל לפחות היהודים שבכם?
לא שמענו שום התייחסות מהרמטכ"ל משר הביטחון מראש הממשלה שלכם. כלום נאדה.
טוב זה לא מפליא אותי. עם דרג מדיני כזה ומטה כללי כזה שאיפשר את טבח שמחת תורה השמיים בטמטום ובחדלות הם הגבול.
איך נותנים לערבים להיכנס למחנות צה"ל לצלם מתקנים לגנוב נשקים ?
השתגעתם?

(ביוני הגישה פרקליטות המדינה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתבי אישום נגד יוסף אבו ערר (25) מערערה ועמר מוחמד (21) מיאטה שגנבו נשק מבסיס צבאי בדרום.

לפי כתבי האישום, אבו ערר שימש כקבלן משנה בחברת איטום המספקת שירותים לצה"ל. חודש קודם, עבדו אבו ערר ומוחמד, השוהה בארץ ללא אישור, בבסיס צנחנים בדרום.

במהלך עבודתם, חדרו השניים למגורי הסגל בבסיס וגנבו נשק מסוג M-4 מחדרו של אחד הקצינים. הם החביאו את הנשק ברכבו של אבו ערר ונסעו מהבסיס כשהנשק ברשותם.)

מכירים את קפקא?
מי שעוד לא הבין מהו המשפט ימי פומפיאה האחרונים כנראה יהיה הנרצח הבא .
להתראות במיאמי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחח
חחחח
חח
ח
18 מכולות עם ציוד צבאי נפרצו בבסיס בדרום, צה"ל: "נפתחה חקירה" | ערוץ 7 (inn.co.il)
סתם לתת תגובה בלי להבין מה קורה זה לא רציני.

למעלה