במה אנחנו צופים הסופ"ש?

Y. Welis

New member
+ רוברט רודריגז רוצה לעשות מחדש את 'אש וקרח' של באקשי

http://screenrant.com/fire-and-ice-movie-reboot-rodriguez/
&nbsp
והפעם לשחזר בנאמנות את ציוריו של פראזטה... יכול להיות מעניין. המצוייר המקורי אגב מהסרטים הכיפיים שישנם, וכולל אוירה אפית נאה. קצת נשכח מאז, וכדאי להשלים למי שלא ראה -
http://www.imdb.com/title/tt0085542

Y. Welis

New member
+ הקראה חיה של 'האימפריה מכה שנית' בפסטיבל קולנוע עצמאי

בקאסט - אלן פייג' - האן; ארון פול - לוק; דניס הייסברט (מ'24') - לאנדו; ג'סיקה אלבה - ליאה; ג'יי קיי סימונס (שילינג'ר מ'אוז') - ווידאר... וכן המקור, מארק האמיל, כקיסר ואובי וואן.
&nbsp
יש רק תמונות כרגע. אולי בהמשך וידאו.
http://www.imdb.com/media/rm4182310400/rg150117120?ref_=rgmd_md_nxt
&nbsp

NomadSoul

New member
Sword Art Online

זוהי סדרת אנימה, שמתחילה במשחק ה-MMORPG הראשון שמשתמש בטכנולוגיית מציאות מדומה, בשם Sword Art Online. כבר בפרק הראשון משהו משתבש...
עשויה היטב לטעמי, ראיתי את כל העונה הראשונה כמעט ברצף.

CuddlyBear

New member
אני מאוד אהבתי את העונה הראשונה

זה הזכיר לי שכבר הרבה זמן לא שיחקתי ב-MMO. אני מקווה שיצא MMO סביר בקרוב. :)
החצי הראשון של העונה הראשונה היה גאוני לטעמי, וגם החלק השני היה נחמד.
הייתי מאוכזב מהעונה השנייה. אני מקווה שזה בגלל אדפטציה לא נכונה של הסיפור לסדרה, כיוון שאני מתכוון לתת לסיפור צ'אנס ולקרוא אותו.

NomadSoul

New member
גם אני מרגישה שהעונה השנייה חלשה יותר

ולמעשה לקחתי הפסקה אחרי הפרק הרביעי או חמישי. אבל אני עדיין רוצה לדעת מה קורה הלאה.
ואולי באמת אנסה את הסיפור עצמו, זה רעיון טוב.

annefan

New member
איפה כדאי לראות את ההוביט? 3D or not 3D?

גם המרכז וגם ירושלים רלוונטיים

Y. Welis

New member
לא בעד 3D, אבל זה מצמצם את המקומות.

מקומות - מסכים גדולים ככל הניתן. אם בת"א - בקולנוע 'גת', אבל הוא עדיין לא שם.
&nbsp
כדאי בסינמה סיטי שבגלילות - *אם* בסינמאקס. אם לא שם, אז יס פלאנט גם טובים.
&nbsp
מבדיקה - גירסת ה-3D ו-HFR (= פריים רייט גבוה) כן בסינמאקס. אם עדיין לא ראית בשיטה הזו, אולי זה הזמן. אשקול גם.

מיכאל ג

New member
I origins

סרט על מדען שחוקר את מבנה העין, מתאהב במישהי "רוחניקית" ומגלה משהו שונה לגמרי.
סרט לא משהו. די פלצני ובתכלס אין לו הרבה להגיד אז הוא משתמש בהמון סימבוליקה בשנקל.
להגיד על מה הוא *באמת* יהיה ספוילר אז אני אצור הגנת ספוילר ואם לא בא לכם לראות את הסרט (כי באמת אין סיבה טובה במיוחד) אבל בא לכם לדעת על מה הוא, הנה.
ספוילר
ספוילר
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אז מה שקורה זה שהמדען (יודעים שהוא מדען כי יש לו משקפים) מתאהב במישהו רוחניקית שפגש במסיבה בלי לדעת שום דבר עליה, מוצא אותה בעזרת שורת צרופי מקרים לא סבירים (כוחות עליונים ללא ספק היו מעורבים כאן, והם אוהבים את המספר 11), מתווכח איתה בצורה מאוד לא אמינה על דת ומדע, ואז היא מתה בנסיבות מחרידות שכוללות הפרדות מצערת אך מהירה למדי מגפיה התחתונות. שבע שנים אחרי (יודעים שהוא מבוגר יותר כי יש לו גם משקפים וגם פפיון), הוא נשוי לשותפתו למעבדה, ואז מגלה בעקבות בדיקה שקשורה לבן שלהם שגילגול נשמות קיים ומה שהגוף החדש והישן של אותה נשמה חולקים זה את המאפיינים הביומטריים של העין. למה, אתם שואלים? כי ככה. העיניים הם השער לנשמה, ידה ידה. לאחר חיפושים משעממים למדי, הוא מוצא את הגלגול החדש של אהובתו-לשעבר המתה בילדה בת שבע בהודו. סוף.

תמר עדי

New member
עורבני חקיין - למרות כל הביקורות ובגלל הנמכת הציפיות אני

חייבת לומר שנהניתי מהסרט.
הייתי עם אנשים שלא קראו את הספרים והם ממש אהבו את הסרט ומצפים בקוצר רוח לסרט האחרון בסידרה.
ייתכן שפיצול הסרט לשניים הביא (מעבר להכנסות יתר) לכך שיש יותר עומק לדמויות.

Y. Welis

New member
Ascension - מיני-סידרת מד"ב חדשה. מוזרה מאוד

ממשיכה את גל הרטרו-מד"ב שקיים היום (הסרט על הירח, 'תחנה 76' ואולי גם אלמנטים בסטאר וורז החדש), על ספינת-דורות שנשלחה בשנות הששים...
&nbsp
התוצאה מוזרה כי דברים אלמנטריים לא קיימים שם (חלקם עם סיבה), ויש המון שבלונות שמזכירות סדרות משנות השבעים... קשה לומר מה מכוון ומה לא, אבל זה לא משנה כי התוצאה קלושה ומחייבת פאסט-פורוורד מדי פעם.
&nbsp
הרעיון עצמו מעניין, אבל הביצוע קלוש. מצד שני - רק 6 פרקים. אולי.

Y. Welis

New member
כמו שציינתי, חייבה FF. הבעיה שכדי להבין את הסיפור

תצטרך להגיע לסוף הפרק. אם אין לך בעיה לדלג - אז נסה. רק אחרי שתגיע לסוף תוכל דעת עם זה יעניין.

מיכאל ג

New member
אני לא ראיתי ורק קראתי תקצירים (תוכן נטול ספוילר)

ומה שקורה שם זה בולשיט בלתי נתפס ברמות ששום סדרה בעבר לא העיזה, בטח לא בשלושה פרקים. אני לא יודע, כמובו, אם ה"דרך" אל הטוויסטים המטורפים שקורים שם מעניינת מספיק - הרושם שלי מהתקצירים היה שלא. אבל אם אתה מצפה לעלילה קוהרנטית זה ככל הנראה לא המקום.
אגב, ההגדרה שלי לבולשיט בלתי נתפס היא - אפשר לקבל המון דברים בלתי אפשריים אם הם נמצאים מההתחלה, אבל אם הם מגיעים פתאום לקראת הסוף כשלא היה שום רמז לגביהם, התוצאה בלתי קבילה.

Y. Welis

New member
מה שמרגיז שאתה לא יודע אם מה שאתה רואה זו תוצאה של כתיבה

גרועה, או שזה מכוון...
&nbsp
יש משהו פלקטי מכוון בסידרה (הדבר הכי קרוב הוא אולי הפרק 'מלון רויאל' ב-STNG, במקור The Royale), אבל במקום לעשות רושם מיושן, הוא סתם נראה זול, ומעורר מיד שאלות מטרידות. די ברור שלא היתה כאן מחשבה מקיפה.
&nbsp
בכלל נראה שמיני-סדרות מד"ב בשנים האחרונות, קובעות רף של נמיכות (כמו 'זרע אנדרומדה' הזוועתית). יש יוצאים מן הכלל ('איש הפח', 'עליסה'), אבל הם נדירים.

MonicaF

New member
ההוביט 3

מאד נהניתי מהראשון והשני, אבל השלישי? לא משהו. מאכזב אפילו.
הייתי עם הדור הצעיר, וגם הם, 3 נערים בגילאי 14-16, גם הם הרימו גבה.
היה ארוך מדי והוארך בלי שום סיבה. אפשר היה לחתוך קטעים ולהוציא סרט טוב של כ-50 דקות.
היו קטעים שניסו להצחיק ולא הצליחו.
יחד עם זאת, היו קטעים עוצרי נשימה.
בתור אספנית, אני באמת מתלבטת אם לקנות את השלישי בבלו ריי תלת מימד.

ועכשיו עם ספוילרים |ספוליר| רק למי שראה:
.
.
.
.
.
.
היו שיחות בנוסח סדרת "היפים והאמיצים" ==>
"אתה לא יודע אהבה מהי"
(דמעות)
"אם את חושבת שזו אהבה, האם תהיי מוכנה למות בשבילה?"
(דמעות)
והסצנה הזו צולמה מכמה זוויות. ועוד יש לה המשך! ממש הרגיש כמו פרק 72,918 וחצי של "היפים והאמיצים".

היתה סצנה מועתקת אחד לאחד עם "חיזור גורלי". אזוג בתפקיד המאהבת המחזרת הפסיכופטית שמתרוממת מהמים לאחר שחשבנו שהיא מתה.
מה קרה לפיטר ג'קסון? הוא התכוון ברצינות שאלה יהיו קטעים טובים?

למעלה