במה אני טועה?

אנגליקס

New member
במה אני טועה?

אני מחפשת עבודה כבר מספר חודשים. אני יודעת איזה תפקיד אני רוצה ברמת פרוט מלאה. אני פועלת או לפחות מנסה ( לעיתים חווה נפילות ) לפעול ע"פי כללי הסוד היות ובעבר ראיתי כי זה עובד. מגיעות אלי הצעות אך הן אינן תואמות את הגדרת התפקיד וחסר בהן סעיף או יותר שהם בעיני קריטיים. אני תוהה אם עלי להתפשר? ( אני מרגישה כי אינני רוצה ) . מדוע אני מושכת אלי הצעות שאיני רוצה בהן? במה אני טועה?

את לא טועה

יכול להיות שאחת ההצעות היא מפתח בשבילך להשיג את מה שאת רוצה בהמשך. תשתמשי באינטואיציה שלך לבחור אופציה. הכי הרבה, תמיד אפשר לתקן בהמשך. בברכה שפי

אנגליקס

New member
איך אדע?

תודה על תשובתך. אני חוששת שלא אדע איזו מהאפשרויות היא המפתח....לו הייתי יכולה לקבל סמנים... הרי שזה היה מקל. לא פעם כשסרבתי להצעה תהייתי האם פעלתי כשורה, אך החלטתי כך מפני שאני נחושה למצוא בדיוק את מה שאני מבקשת.

השיטה היא לעבוד מהר

אם החלטת שאת הולכת על משהו, שעוד לא לגמרי עונה על כל הציפיות שלך, פשוט תבחרי אחד מהם, מתוך האמונה שבכל אחת מהאופציות יש לך את האפשרות להתקדם. ההססנות, רק תגרום לך לחכות. בברכה שפי

Galel

New member
אני לא סגור על זה...

מצד אחד אני מסכים איתך, צריך להתחיל לעבוד, מצד שני, להסתפק ולהתפשר על משהו זה לא תמיד הדבר הכי טוב. ועכשיו לאנגליקס: תראי, האינדיקטור הראשי (אני מתנצל, היום התחלתי ללמוד וכבר אני משתמש במילים גבוהות כשמילה פשוטה מספיקה) - התכוונתי: הסימן הראשי לכך שמשהו עובד, זה שהוא כיף, זה שהוא מרגיש נכון, וכן, אחד מהדברים המדהימים שחוק המשיכה אומר, ולדעתי גם נכון (מנסיון אישי שלי), זה שכאשר זה כיף, וכאשר הדברים מתחילים להסתדר, אז הם עושים את זה במהירות מסחררת... אני לא יודע מה מצבך, כי גם לא עד כדי כך פירטת, וזה בסדר...אבל אולי שווה שתהיה פה גם דעה נוגדת את של שפי שאומרת - אולי שווה לחכות עוד קצת. אם זה לא מרגיש לך נכון...זה כנראה לא נכון. ועכשיו הסתייגות: כדי שהדברים יעבדו את צריכה להיות בתנועה. לא לשבת בבית ולחכות שזה יקפוץ עליך, אז אין לי מושג איך את מתכננת לעשות את זה (רעיון: ללכת לראיונות, בלי להבטיח להם שום דבר), או לצאת מהבית, אבל הכיוון הכללי הוא שתתחילי תנועה כלשהיא, ואז היקום פשוט ישלים אותך. בהצלחה רבה רבה רבה!!!! ואם תרצי עבודה בשיווק רשתי - דברי איתי :))))) גלאל. נ.ב: שפי, באמך הורתך המקסימה (אין לי ספק), תעזוב כבר את מדען חלל, זה שהוא ניג'ס זה לא אומר שאתה צריך להתייחס, ומי שלוקח את עצתו...טוב, אי אפשר לנצח בכולם... נ.ב.ב: נתראה בשבת? אני חושב על להכין עוגה, עוגת שוקולד זה פסדר?

זה יהיה מצויין

רק הפעם אני אקפיד לסגור את המפגש ב 10:00, עי יש לי ולאישתי תוכניות. לגבי המדען - אתה לגמרי צודק, אייך ששלחתי את התגובה התחרטתי על כך. אבל הוא באמת די מציק לאנשים, ומיעץ בפורום עיצות שלא בדיוק מתאימות לרוח הדברים של רוב האנשים שם. אין לי מושג למה הוא לא הולך לפורום קוצ'ינג או משהו כזה. אני אשמח לראות אותך שוב בשבת, והמידע על השיווק השכבתי היה מענין ביותר, למרות שאני עדיין חושב שלי זה פחות מתאים, יותר בגלל המוצרים שהם מוכרים מאשר כל דבר אחר. אני פשוט לא מתחבר לסוג הזה של מוצרים. : ) בברכה שפי

אנגליקס

New member
איך אדע?

תודה על תשובתך. אני חוששת שלא אדע איזו מהאפשרויות היא המפתח....לו הייתי יכולה לקבל סמנים... הרי שזה היה מקל. לא פעם כשסרבתי להצעה תהייתי האם פעלתי כשורה, אך החלטתי כך מפני שאני נחושה למצוא בדיוק את מה שאני מבקשת.

אני חושב שמדיטציה עמוקה יכולה לעזור.

תנסי לעשות מדיטציה, ואחרי שאת מגיעה לשלב שהמחשבות הרגילות כבר לא מפריעות לך, תנסי לקבל אינטואיציה על מה כדי לך לעשות. בברכה שפי

Galel

New member
DAMN!!!

טוב, אל תחשוב שאני מחניף לך או משהו כזה אבל: יא אללה איזה הצעה מעולה! אני לא מאמין שלא חשבתי על זה! ועוד היום אפילו תכננתי לעשות מדיטציה! עצה סוף! גלאל.

אגב - ניסיתי את holosync

מדיטציה חזקה ביותר, באמת עוזר להכנס לרמה עמוקה יותר. : ) ומה זה - עוד היום אפילו תכננתי לעשות מדיטציה - תעשה : )

ליאת 888

New member
הגדרת מטרות והתמקדות

יכול להיות שהתפזרת עם הדרישות לתפקיד שאת רוצה - שיהיה גם... וגם... וגם.... נסי לבחון את ההצעות שקיבלת, על אילו נתונים מההגדרה שלך הן כן עונות?? כולן על אותם נתונים??? כל אחת על מרכיבים אחרים??? ואם ענית כן על השאלות הללו - אז הינה לך התשובה, היקום לא מצליח להתמקד, כי התפזרת מידי בבקשות שלך. נסי לשבת עם עצמך ולאור הנתונים שקיבלת מהצעות קודמות ולאור השאיפות שלך לארגן במדויק את דרישות התפקיד שאת מבקשת ואז לדרג אותן, מה יותר חשוב ממה, מה יכול לחפות על מה וכו'... לדוגמא - מיקום, שעות, אופי התפקיד.... הקפידי להתרכז, נסי להוריד את רוב הדרישות הנמוכות בטבלה, וותרי על משהו, תני ליקום צ'אנס... ומכאן - שדרי ליקום במדויק את מה שאת מבקשת ובהצלחה!!!

למעלה