במה אפשר להחליף את הביצים שבמתכון?

hofnoan

New member
במה אפשר להחליף את הביצים שבמתכון?

מה נשמע חברים?
יש את המתכון הזה (סורי שזה נראה ככה פשוט לא היה לי במחשב אז סרקתי) ונתתי לאמא שלי אך היא רוצה ללא הביצים. מה להגיד לה לשים במקום?

תודה
 
אני לא יודעת לגבי המתכון הזה ספציפי

אבל אי אפשר להוציא מתכון של עוגה עם 4 ביצים ולבקש להוציא משם את הביצים, זאת עוגה אחרת.
ולכן אני מפנה אותך לגוגל, שם תרשום עוגת תפוזים ללא ביצים (עוגה לטבעונים) ותבדוק מהם האפשרויות לתחליפים.
 

hofnoan

New member
הדגש על סולת וקוקוס ופחות על תפוזים

וכן, אני יודע שזה מוזר... אני אשית אוכל את זה ככה וזה טעים מאוד
 
לא אמרתי שזה מוזר

זה ענין של טעם. רק שאתה מחפש מתכון טבעוני, ואי אפשר לקחת מתכון רגיל ולהפוך אותו לטבעוני, אני מצרפת מתכון לעוגת סולת קוקוס ותפוז שמצאתי ברשת אולי זה יענה לך על הצרכים, אם אתה מחפש מתכונים טבעוניים רק צריך לרשום בגוגל.
בהצלחה.
 
טוב לא מצליחה לשלוח את הקישור

בכל אופן, אם תעשה בגוגל עוגת סולת קוקוס ותפוז של המטבח של מאשה, זה יעלה לך.
 

hofnoan

New member
העתק הדבק


עוגת סולת קוקוס תפוז








לערבב:

1 כוס קמח מלא, מנופה

1 כוס סולת מלאה (להשיג בחנויות טבע, אפשר גם רגילה)

1 כוס קוקוס

1 שקית אבקת אפיה

1/2 כוס צימוקים

1/2 כוס אגוזי מלך



לעבד למשחה חלקה במעבד מזון או בלנדר-סטיק:

300 גר טופו רך

1 כוס מיץ תפוזים סחוט

קליפה מגוררת מתפוז אחד

1 כוס סוכר חום

2/3 כוס שמן

אפשר להוסיף את כל הפאלפ של התפוזים,

אם סוחטים לבד ובתנאי שמוציאים את הגרעינים...



לאחד את שתי התערובות, לצקת לתבנית משומנת, לאפות 40 דקות ב 180 מעלות



אפשר ומומלץ להכין סירופ מ:

1/2 כוס סוכר חום

1/2 כוס מים/מיץ תפוזים




לבשל עד שמסמיך מעט ולצקת על העוגה החמה כשהיא יוצאת מהתנור
 
למעלה