העתק הדבק
עוגת סולת קוקוס תפוז
לערבב:
1 כוס קמח מלא, מנופה
1 כוס סולת מלאה (להשיג בחנויות טבע, אפשר גם רגילה)
1 כוס קוקוס
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס צימוקים
1/2 כוס אגוזי מלך
לעבד למשחה חלקה במעבד מזון או בלנדר-סטיק:
300 גר טופו רך
1 כוס מיץ תפוזים סחוט
קליפה מגוררת מתפוז אחד
1 כוס סוכר חום
2/3 כוס שמן
אפשר להוסיף את כל הפאלפ של התפוזים,
אם סוחטים לבד ובתנאי שמוציאים את הגרעינים...
לאחד את שתי התערובות, לצקת לתבנית משומנת, לאפות 40 דקות ב 180 מעלות
אפשר ומומלץ להכין סירופ מ:
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס מים/מיץ תפוזים
לבשל עד שמסמיך מעט ולצקת על העוגה החמה כשהיא יוצאת מהתנור