שלום,
לפי המתכון שיש לי להכנת עוגת גבינה אני זקוק לליים, אבל כרגע אין אפשרות לקנות ליים , הם יופיעו רק לקראת ספטמבר..
במה ניתן להחליף את הליים? לימון יהיה חמוץ מדי?
תודה.
בעיקרון לפי המתכון יש לי שכבה ראשונה שעליה יש לי את המילוי עצמו ,העוגת גבינה..
אני רציתי לשים על השכבה הראשונה ריבת חלב, ורק אז לשים את המילוי של הגבינה (תותים בפנים לשים תותים) באפייה?
השאלה אם יצא מזה משהו אכיל אחרי שכל העסק הזה יצא מהתנור?
1. ריבת חלב לא הולכת עם חמצמצות של לימון, ולא נראה לי שגם עם תותים. הייתי מוותרת.
2. תותים לא טובים באפייה. הם מגירים מלא נוזלים ומאבדים את כל החיוניות שלהם. הייתי נשארת עם התותים למעלה על העוגה אחרי שהתקררה היטב, כמו שמציעים במתכון.