במה אפשר להחליף ליים ,במתכון של עוגת גבינה?

Somnium

New member
במה אפשר להחליף ליים ,במתכון של עוגת גבינה?

שלום,
לפי המתכון שיש לי להכנת עוגת גבינה אני זקוק לליים, אבל כרגע אין אפשרות לקנות ליים , הם יופיעו רק לקראת ספטמבר..
במה ניתן להחליף את הליים? לימון יהיה חמוץ מדי?
תודה.
 

יצורה

New member
תלוי במתכון, אבל בגדול

נראה לי שלימון או אפילו תפוז יתאימו.
 

Somnium

New member
תודה. יש לי שאלה נוספת:

בעיקרון לפי המתכון יש לי שכבה ראשונה שעליה יש לי את המילוי עצמו ,העוגת גבינה..
אני רציתי לשים על השכבה הראשונה ריבת חלב, ורק אז לשים את המילוי של הגבינה (תותים בפנים לשים תותים) באפייה?
השאלה אם יצא מזה משהו אכיל אחרי שכל העסק הזה יצא מהתנור?

*צירפתי קישור למתכון עצמו.

תודה.
 

bali

New member
מנהל
לא לא לאאאא

1. ריבת חלב לא הולכת עם חמצמצות של לימון, ולא נראה לי שגם עם תותים. הייתי מוותרת.
2. תותים לא טובים באפייה. הם מגירים מלא נוזלים ומאבדים את כל החיוניות שלהם. הייתי נשארת עם התותים למעלה על העוגה אחרי שהתקררה היטב, כמו שמציעים במתכון.
 

Somnium

New member
תודה, אבל אני קצת מבולבל

במתכון אחר ראיתי שהכניסו את התותים למילוי ואז לאפייה (צירפתי את הקישור)
מה גורם לזה במתכון הספציפי הזה לצאת לעוגה בסדר למרות הכל?

תודה!
 

bali

New member
מנהל
לא רואה את הקישור הנוסף

ייתכן שזה גם עניין של טעם. ממה שאני יודעת, תותים ואפייה לא חברים.
 

slepax

New member
יש שני שלבים

בשלב הראשון מוסיפים תותים יחד עם הבלילה ואותם אופים ביחד.

את התותים שאתה רואה מעל בתמונה האחרונה מוסיפים לאחר האפיה ולאחר שהעוגה התקררה.
 

Somnium

New member
כן,

כן זה מה שהתכוונתי לעשות, התותים בתוך המילוי. ואז אחרי האפייה וקירור אפשר במקום תותים למעלה לשים קישוטים מבצק סוכר ...
זה לפחות היה הרעיון חח
 

slepax

New member
אין שום בעיה שתעשה את זה

אבל התותים יצאו נימוחים משהו. תסתכל בתמונה האחרונה אחרונה, רואים שם תות שעבר אפיה והוא מאוד רך ונימוח. אם זאת הכוונה זה יכול לעבוד ממש טוב.
 
למעלה