במה אפשר "להרטיב" עוגת תפוחים בחושה בחג? - עורכת עם ההחלטות

אמרלדה

Active member
עורכת:
תודה רבה מיכל, ויוי ומיטלמן על העזרה
ויוי, מרנג מכניס אותי ללחץ. אני לא מהאופות האלה... אז ויתרתי.

לאור המבחר שמיכל שלחה קיבלתי אומץ.
אני אכין שני רטבים. אחד מתוק ואחד חמצמץ.
את הראשון, מתוק, על בסיס חמאה, סוכר חום ושמנת (מפורוון)
אשים לי 2 כפיות בצד ואטעם ואבחר בין טעם וניל לבין קינמון (קראמל או טופי)
ואת השני - רוטב פירות יער חמצמץ (ולא חמוץ!).
כך נראה לי שגם לילדים וגם למבוגרים יהיה מה לבחור (יש מכל הגילאים)
אחמם קצת את שניהם לפני ההגשה. וגם את העוגה, נדמה לי.

תודה רבה מיכל על המאמץ וחג שמח לכולן,
מי ייתן וישובו כל השבועיים והנעדרים לביתם עוד בשנה הזאת, אמן.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עוגת התפוחים שהכנתי עם הנכדים ופרסמתי פה נחלה הצלחה גדולה והיא גם ניתנת להקפאה, אז הכנתי אותה היום
בכמות כפולה (תבנית 26 או 8, אני אפילו לא יודעת איזוהי... ) וכשתתקרר תיכנס למקפיא. יצאה גבוהה ויפה. אני תמיד
מכינה עוגות תפוחים לחג. אף אחד לא אוהב פה עוגת דבש.

אבל זה חג, והיא בחושה. אמנם עם שוקולד צ'יפס, אבל פשוטה.
והייתי רוצה לצרף אליה רוטב כלשהו.
פירות יער ולמון-קארד נשמעים לי חמוצים מידי לעוגת גראני-סמית. קצפות וגלידות פחות הולך כי פרווה...השוקולד כבר
בפנים - יש למישהו רעיונות?
תודה.
 
נערך לאחרונה ב:

חנהפ

Active member
עורכת:
תודה רבה מיכל, ויוי ומיטלמן על העזרה
ויוי, מרנג מכניס אותי ללחץ. אני לא מהאופות האלה... אז ויתרתי.

לאור המבחר שמיכל שלחה קיבלתי אומץ.
אני אכין שני רטבים. אחד מתוק ואחד חמצמץ.
את הראשון, מתוק, על בסיס חמאה, סוכר חום ושמנת (מפורוון)
אשים לי 2 כפיות בצד ואטעם ואבחר בין טעם וניל לבין קינמון (קראמל או טופי)
ואת השני - רוטב פירות יער חמצמץ (ולא חמוץ!).
כך נראה לי שגם לילדים וגם למבוגרים יהיה מה לבחור (יש מכל הגילאים)
אחמם קצת את שניהם לפני ההגשה. וגם את העוגה, נדמה לי.

תודה רבה מיכל על המאמץ וחג שמח לכולן,
מי ייתן וישובו כל השבועיים והנעדרים לביתם עוד בשנה הזאת, אמן.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עוגת התפוחים שהכנתי עם הנכדים ופרסמתי פה נחלה הצלחה גדולה והיא גם ניתנת להקפאה, אז הכנתי אותה היום
בכמות כפולה (תבנית 26 או 8, אני אפילו לא יודעת איזוהי... ) וכשתתקרר תיכנס למקפיא. יצאה גבוהה ויפה. אני תמיד
מכינה עוגות תפוחים לחג. אף אחד לא אוהב פה עוגת דבש.

אבל זה חג, והיא בחושה. אמנם עם שוקולד צ'יפס, אבל פשוטה.
והייתי רוצה לצרף אליה רוטב כלשהו.
פירות יער ולמון-קארד נשמעים לי חמוצים מידי לעוגת גראני-סמית. קצפות וגלידות פחות הולך כי פרווה...השוקולד כבר
בפנים - יש למישהו רעיונות?
תודה.
רוטב אנגלי משתדך מצויין לעוגת תפוחים
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
עורכת:
תודה רבה מיכל, ויוי ומיטלמן על העזרה
ויוי, מרנג מכניס אותי ללחץ. אני לא מהאופות האלה... אז ויתרתי.

לאור המבחר שמיכל שלחה קיבלתי אומץ.
אני אכין שני רטבים. אחד מתוק ואחד חמצמץ.
את הראשון, מתוק, על בסיס חמאה, סוכר חום ושמנת (מפורוון)
אשים לי 2 כפיות בצד ואטעם ואבחר בין טעם וניל לבין קינמון (קראמל או טופי)
ואת השני - רוטב פירות יער חמצמץ (ולא חמוץ!).
כך נראה לי שגם לילדים וגם למבוגרים יהיה מה לבחור (יש מכל הגילאים)
אחמם קצת את שניהם לפני ההגשה. וגם את העוגה, נדמה לי.

תודה רבה מיכל על המאמץ וחג שמח לכולן,
מי ייתן וישובו כל השבועיים והנעדרים לביתם עוד בשנה הזאת, אמן.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עוגת התפוחים שהכנתי עם הנכדים ופרסמתי פה נחלה הצלחה גדולה והיא גם ניתנת להקפאה, אז הכנתי אותה היום
בכמות כפולה (תבנית 26 או 8, אני אפילו לא יודעת איזוהי... ) וכשתתקרר תיכנס למקפיא. יצאה גבוהה ויפה. אני תמיד
מכינה עוגות תפוחים לחג. אף אחד לא אוהב פה עוגת דבש.

אבל זה חג, והיא בחושה. אמנם עם שוקולד צ'יפס, אבל פשוטה.
והייתי רוצה לצרף אליה רוטב כלשהו.
פירות יער ולמון-קארד נשמעים לי חמוצים מידי לעוגת גראני-סמית. קצפות וגלידות פחות הולך כי פרווה...השוקולד כבר
בפנים - יש למישהו רעיונות?

עורכת:
תודה רבה מיכל, ויוי ומיטלמן על העזרה
ויוי, מרנג מכניס אותי ללחץ. אני לא מהאופות האלה... אז ויתרתי.

לאור המבחר שמיכל שלחה קיבלתי אומץ.
אני אכין שני רטבים. אחד מתוק ואחד חמצמץ.
את הראשון, מתוק, על בסיס חמאה, סוכר חום ושמנת (מפורוון)
אשים לי 2 כפיות בצד ואטעם ואבחר בין טעם וניל לבין קינמון (קראמל או טופי)
ואת השני - רוטב פירות יער חמצמץ (ולא חמוץ!).
כך נראה לי שגם לילדים וגם למבוגרים יהיה מה לבחור (יש מכל הגילאים)
אחמם קצת את שניהם לפני ההגשה. וגם את העוגה, נדמה לי.

תודה רבה מיכל על המאמץ וחג שמח לכולן,
מי ייתן וישובו כל השבועיים והנעדרים לביתם עוד בשנה הזאת, אמן.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עוגת התפוחים שהכנתי עם הנכדים ופרסמתי פה נחלה הצלחה גדולה והיא גם ניתנת להקפאה, אז הכנתי אותה היום
בכמות כפולה (תבנית 26 או 8, אני אפילו לא יודעת איזוהי... ) וכשתתקרר תיכנס למקפיא. יצאה גבוהה ויפה. אני תמיד
מכינה עוגות תפוחים לחג. אף אחד לא אוהב פה עוגת דבש.

אבל זה חג, והיא בחושה. אמנם עם שוקולד צ'יפס, אבל פשוטה.
והייתי רוצה לצרף אליה רוטב כלשהו.
פירות יער ולמון-קארד נשמעים לי חמוצים מידי לעוגת גראני-סמית. קצפות וגלידות פחות הולך כי פרווה...השוקולד כבר
בפנים - יש למישהו רעיונות?
תודה.
עוגת תפוחים עם רוטב סטייל רוטב טופי נשמע נהדר!
 

mיטלמן

Well-known member
אין לי תשובה,
אבל לפני שיחפשו, הנה קישור לעוגות התפוחים שלך.
 
למעלה