xenoblade chronicles 2
אני כרגע בתקופת מבחנים כאשר אני רחוק מהבית, רחוק מהסוני, רחוק מהמחשב.
כל מה שיש לי כרגע עבור משחקים זה את ה- switch.
אז אחרי יום לימודים איכותי לקראת המבחן הקרב התחלתי בימים האחרונים "לקנח" את היום עם לשחק בסוויץ'.
אני לא ממש בן אדם של משחקי RPG באופן כללי, מעטים משחקי ה- RPG ששיחקתי כמו שצריך וסיימתי בחיי (Witcher 3, Oblivion)
על אחת כמה וכמה משחקי JRPG (אף פעם)
כבר הרבה מאוד זמן שאני מנסה להכניס את עצמי לז'אנר הזה ולא מצליח. אני יודע שיש אלמנט חבוי ומסתורי של כיף במשחקים האלה שאלפי אנשים מתלהבים ומחפשים באופן קבוע, ונורא רציתי להבין את זה ולחוות את זה כי על פניו אתם חייבים להודות משחקי JRPG לא עושים רושם חיצוני טוב בכלל לעומת משחקי RPG מערביים גדולים ופופולאריים.
אבל הנה אני, בתקופת מבחנים , תקופה שבה לשחק משחק מז'אנר של 200+ שעות זה לא נשמע הכי בריא, ודווקא עכשיו באופן אירוני התמכרתי בטירוף למשחק JRPG.
איך זה קורה? זה בערך המשחק היחיד שיש לי על הסוויץ' , אני לא יכול לשחק במשחקי רשת בלפטופ , אין לי משחקים תחרותיים והסוויץ' למזלי הרב מחזיק מקסימום 3 וחצי שעות של משחק שאחריהם יש הטענה של 6 שעות עד שזה יהיה חזרה 100% ככה שזה לא יכול לפגוע לי בזמן הלימוד יותר מידי..
אז התחלתי ונשאבתי למשחק הזה, זה משחק שצריך להשקיע בו כמה שעות טובות, הייתי אומר לפחות 10 שעות לפני שהוא באמת נהיה טוב.
יש המון דברים שצריך ללמוד על מערכת הקרב של המשחק והמשחק עושה עבודה רעה מאוד בלהסביר את עצמו, זה משחק שרוב האנשים שישחקו בו, ירצו לזרוק אותו לפח אחרי שעתיים אבל מי שיתאמץ ויעבור את רף ה-10 שעות מצפה לו חוויה פשוט מטורפת עם המשחק הזה... ככל שתשקיעו בו יותר זמן כך הוא יהיה יותר כיף ויותר מגניב.
חשוב מאוד לצפות בסרטוני יוטיוב כמו זה שצרפתי שמסבירים את מערכת הקרב כדי להנות מהמשחק בשיא הפוטנציאל שלו
ברגע שלומדים את זה הוא מדהים.
אני יכול לומר בוודאות כבר עכשיו שזה יהיה המשחק JRPG הראשון שאני אסיים בחיי.
גם אם עכשיו יבטלו לי את כל המבחנים ויתנו לי נארוטו סטורם 5 ודרגון בול פייטרז עונה 2
אני אמשיך לשחק במשחק הזה עד הסוף לפני שאני אשחק במשחקים האחרים.
זה עד כדי כך טוב. העלילה מעניינת, הדמויות טובות , מוסיקה יפה, המון מערכות שנפתחות במהלך הזמן שנותנות לך הרבה שליטה על איכות הקרבות.
היה שווה כל שקל