במה להחליף את החלב ואבקת החלב במתכון ללחם?

milch

New member
רק לא מלבין קפה בבקשה!!!

אין כל קשר בינו לחלב מלבד צבעו!
 

utoo

New member
בגלל זה רשמתי שאני מעדיפה רק מים

אני נתקלתי במתכונים ששמים מלבין במקום אבקת חלב מטעמי כשרות.
 

prizman

New member
אבל במלביני קפה

או לפחות בחלק מהם יש כל מיני כימיקלים שעוזרים לתפיחה.
מסכים איתך שזו דווקא סיבה להימנע מזה.
ובטח ובטח שמלבין קפה הוא לא תחליף לאבקת חלב.
 

utoo

New member
ההחלפה היא מטעמי כשרות?

כדי להפוך את המוצר לפרווה?
 
לא, אבקת חלב אינה בשימוש אצלנו

ואנחנו מנסים להמעיט להשתמש בחלב ומוצריו. זה גם מוזר לי כי הרי כל הלחמים הנמכרים במאפיות אינם מכילים חלב או אבקת חלב,לא???
 

milch

New member
ההתלבטות מיותרת לדעתי...

יש הרבה מתכוני לחמים שבמקור אינם מכילים חלב, כך שמיותר לבחור במתכון המכיל חלב ולחפש לו תחליפים.

כיוון שאתם ממעטים להשתמש במוצרי חלב, אפית לחם היא מיקרה של שימוש בכמות מזערית של חלב.
אני ממש כרגע סיימתי אפית לחמניות שב-750 גרם קמח יש 30 גרם חמאה, לכם כ"ממעטים" נראה לי "עובר".
 

omer66721

New member
בלחמים "רכים"

כמו לחמים לכריכים או חלות זה מעדן מאוד את המרקם של הלחם
 

TCHM

New member
להחליף רק במים !

לא מלבין מכל סוג - אינו תורם מאומה לבצק.
לא חלב אורז - אינו תורם מאומה לבצק.
בטח לא מזון תינוקות מכל סוג.

רק מים ואין צורך להשתמש באבקת החלב.
 
תודה רבה לכולם


 
למעלה