במה משחקים בסופ"ש?

קרנפול

New member
אני עשיתי הפסקה קטנה מהקונסולות, והתמקדתי בthe witcher

התקדמתי הרבה בעלילה הראשית (יותר מ20 שעות)- בלי להרבות בספויילרים: מצאתי את סירי, ונלחמתי בהמון קרבות אחרי זה, טיילתי בין העולמות, ועכשיו אני מתכונן להילחם במלך של הרעים...

הסיפור עשוי בצורה כזאת טובה, והמוזיקה היא משהו שממש מוסיף לריגוש שיש לך, בין אם זה בקטעים עצובים ובין אם זה בקרבות.

בנוסף שיחקתי פה ושם בעוד כמה משחקים קטנים על הדרך:
pac man championship edition dx - עשיתי רק כמה סיבובים , משחק מטורף מבחינת אורות ודברים על המסך, נהנתי.
Machinarium- משחק פאזל (פויינט אנד קליק )ממש מוצלח, אני רק בהתחלה-‏יצאתי מבית כלא, אבל הבנתי שהמשחק קצר.
abzu- התחלתי בקונסולה, אין הרבה מה לעשות בו , והוא גם עשה לי סחרחורת- אז יצאתי.

amithas190

New member
מומלץ לשחק אותו עם אוזניות

עכשיו כשאתה כבר בפנים תנסה את הבילד של school of the cat .
זה מה שהמפתחים התכוונו שתעשה וזה הכי תואם את מה שקורה בספרים.

קרנפול

New member
בכותרת אתה מדבר על המכשף?

כי אם כן אני משחק אותו עם אוזניות,
נראה לי שדיברת על abzu , ואני יודע שהוא אמור להיות "חוויה אטמוספרית", אבל לי הוא לא עשה את זה(שיחקתי בו איזה חצי שעה.)

לגבי הציוד שיש לי במכשף- עכשיו אני משתמש ת'אמת בבגדים לא תואמים, שהכי חזקים לבילד של תקיפה מטווח קרוב- כמה שיותר צ'אנסים למכה נחשבת, והימנעות ומדקירות ודימום.
אני נראה די מצחיק כי הבגד העליון הוא ענתיקה בצבע ירוק עם שילוב של שריון..
אני באמת צריך להתחיל בילד באופן מסודר יותר, ושלא תבין לא נכון- מצאתי ואפילו קניתי כמה מפות של בילדים, אבל לא התמקדתי בהם לגמרי , יותר במשימות ומשימות צד.

amithas190

New member
כן התכוונתי לוויצר

עדיף ללכת על הבילדים של בתי הספר של הוויצר ולא לסטות מהם כי מקבלים בונוס מיוחד כשמחזיקים בילד מלא.
תקיפה מהירה וקריטיקל זה הבילד של school of the cat. על כל פריט מהבילד הזה תקבל 5% סיכוי לקריטיקל ועוד איזה 10% כוח בקריטיקל. עם 6 כאלה או 5 כאלה וחרב שנותנת 50% אקסטרא קריט ועוד איזה שיקוי אתה מקבל כוח מטורף .
אם אתה עושה whirlwind ומכה מלא מכות חרב בכמה שניות - עם האחוזים האלה זה הכוח הכי חזק במשחק.

קרנפול

New member
בטעות התחלתי משימה של הdlc לפני שהייתי צריך

פשוט הגעתי למקום וזה התחיל אוטמטית, (עדיין לא סיימתי את הסיפור הראשי)
ההרחבה blood and wine.
עכשיו הגעתי לשלב בה בו יש לי סימון של מפה ואני יכול לבחור איזה משימה לעשות הלאה, השאלה האם אני יכול לעזוב? זה ברמה גדולה עליי, האם זה לא יסיים את המשימות בנכשל?
יש לי משימה ראשית מחוץ להרחבה למצוא את אבן השמש, עדיין לא התקדמתי בה הרבה, יותר עשיתי חוזים שהיו פתוחים וכד'.( ככה הגעתי לתוך ההרחבה...)

amithas190

New member
אני בSEKIRO

תקוע על איזה בוס כבר המון זמן , המשחק הכי מאתגר ששיחקתי בו...

למעלה