DQ11 פיפא 19, Pyre, SF5 פייר אמבלם 3 יוגי הו. פוקימון רד.
פיפא 19: אולי זה בגלל שבחצי שנה האחרונה אני הרבה יותר מתעניין בכדורגל מאי פעם, אבל הפיפא 19 הזו ממש כייפית לי ואני נשבע שזה בגלל שהגיימפלי הרבה יותר טוב מפעם, לא יודע חזר משהו מהארקדיות של הפיפות הישנות, וממש נחמד לי עם זה.
DQ11 :קרה לי משהו מגניב שיחקתי עם איזה יפני שכרגע לא ביפן בSF5 וברגע ששאלתי אותו אם הוא אוהב דרגון קווסט והוא ענה לי "פאקינג כן!" התחלנו לדבר על DQ11 כמו שני חנונים והוא צחק עלי שאני גרוע כמו אבא שלו כי גם הוא עדיין לא סיים איתו. מה יש להגיד, אני מקנא ביפנים
SF5 : משחק עם חבר ישראלי שכבר שמתי סרטון איתו פה פעם, אני מנסה קצת את ריו כי א' הוא קיבל מלא שיפורים ובאפים (ברגיל הוא אחד הדמויות הכי חלשות בSF5 אז לא היה טעם לשחק איתו, עכשיו זה השתפר מאוד)
ב' אחרי כמעט עשור עם קאמי עם כל האהבה אליה אני צריך קצת להתרענן ממנה
ולמרות שאני מתכוון להישאר איתה לכל אורך SF5 כי השקעתי בה יותר מדי עבודה.בSF6 אני חושב לעבור לריו או לסגאסט או קן או איזושהי דמות עם פיירבול.
Pyre:זה משחק מהיוצרים של טרנזיסטור שקניתי בהשקה בשביל לתמוך בהם ורק עכשיו באמת התפניתי אליו, זה שילוב מוזר ביותר בין ויזואל נובל לJRPG וכדורגל.
העלילה טובה מאוד ומספרת על קבוצת אנשים שעוברים גלות ובין השאר קצת לחזור הביתה הם צריכים לנצח במשחקי הכדורגל האלה.
העלילה כאמור טובה מאוד הדמויות טובות מאוד אבל מי ששונא לקרוא זה לא בשבילו יש המון מה לקרוא והמשחק יותר דוגל בtell במקום בshow.
ככה שמי שמעדיף לראות סצנות דרמטיות ומרשימות במקום לדמיין אותם בראש זה לא בשבילו.
אני מאוד אוהב את pyre אפילו יותר מטרנזיסטור.ומה שמאוד יפה במשחקים של החברה הזאת, זה שהם מאוד מזכירים את המשחקים של סקוור מתקופת הPS1
במשחקים האלה היה צריך הרבה פעמים לדמיין את הסצנות בראש מרוב כי נדיר מאוד שהיה דיבוב, אם אני זוכר נכון נכון רק לMGS1 ועוד כמה מעטים היה דיבוב.
ואני מאוד אהבתי את ההרגשה הזו. המשחק אקסקלוסיבי למחשב ולPS4.
פייר אמבלם 3: בגלל שאין לי סבלנות עד שייצא פייר אמבלם לסוויץ ובגלל שבפייר אמבלם 4 כל קרב יכול לקחת מעל לשעה וחצי (המפות עצומות)
עברתי לפייר אמבלם 3 אין יותר כייף מלקחת נס קפה ועוגה ולשבת על המשחק הזה תאמינו לי. עלילה חרא אבל טקטיקה טהורה.
יוגי הו: אני ממש אוהב את המשחק הזה (אני מתכוון לdual link בפלאפון) ואני חייב להודות שהוא הרבה הרבה פחות pay to win ממה שנותנים לו קרדיט.
לדעתי הוא הרבה פחות pay to win מהארטסטון וכל מיני אחרים, עדיין מעצבן להפסיד ולא לתהות אם לא הפסדת למישהו שכן היה pay to win.
כי כדי להשיג קלפים באמת תחורתים צריך לחרוש על האונליין חודשים וקשה לי להאמין שיש בני אדם עם זמן פנוי כזה חחח.
פוקימו רד: כי עוד לא קניתי סוויץ ואני מקנא באלה שיש להם בנתיים במכון הלפני אחרון, שנים שלא נגעתי בזה
ואם מישהו תוהה, אני כן מתכוון להגיע לפוקימון יילו ריימיק פשוט כנראה באביב או בקיץ תלוי כמה מהר פייר אמבלם ייצא.