במה משחקים השבוע? אני בדטרויט

amithas190

New member
במה משחקים השבוע? אני בדטרויט

משחק מדהים , קיבל ביקורות של 95 ובצדק...מזכיר לי את tlou בהתחברות לדמויות ...

קרנפול

New member
אצלי כרגיל

שיחקתי במכשף, אמנם לא הרבה כי שוב לא הייתי במיטבי...
במקביל המשכתי טיפונת גם בספיידרמן. (ראיתי את סטן לי- כן, אני ממש בהתחלה).

שיחקתי גם במשחק פלטפורמה Electronic Super Joy, וממש התעצבנתי!
בפס הקול של המשחק- הם שמו קולות של נשים גונחות- כמו שזה נשמע, ישר הורדתי את הקול של המשחק- ושיחקתי רק עם המנגינות, אבל זה ממש לא כיף ככה.
סיימתי את העולם הראשון- אבל לא יודע אם אמשיך...

DQ11 פיפא 19, Pyre, SF5 פייר אמבלם 3 יוגי הו. פוקימון רד.

פיפא 19: אולי זה בגלל שבחצי שנה האחרונה אני הרבה יותר מתעניין בכדורגל מאי פעם, אבל הפיפא 19 הזו ממש כייפית לי ואני נשבע שזה בגלל שהגיימפלי הרבה יותר טוב מפעם, לא יודע חזר משהו מהארקדיות של הפיפות הישנות, וממש נחמד לי עם זה.

DQ11 :קרה לי משהו מגניב שיחקתי עם איזה יפני שכרגע לא ביפן בSF5 וברגע ששאלתי אותו אם הוא אוהב דרגון קווסט והוא ענה לי "פאקינג כן!" התחלנו לדבר על DQ11 כמו שני חנונים והוא צחק עלי שאני גרוע כמו אבא שלו כי גם הוא עדיין לא סיים איתו. מה יש להגיד, אני מקנא ביפנים :)

SF5 : משחק עם חבר ישראלי שכבר שמתי סרטון איתו פה פעם, אני מנסה קצת את ריו כי א' הוא קיבל מלא שיפורים ובאפים (ברגיל הוא אחד הדמויות הכי חלשות בSF5 אז לא היה טעם לשחק איתו, עכשיו זה השתפר מאוד)

ב' אחרי כמעט עשור עם קאמי עם כל האהבה אליה אני צריך קצת להתרענן ממנה
ולמרות שאני מתכוון להישאר איתה לכל אורך SF5 כי השקעתי בה יותר מדי עבודה.בSF6 אני חושב לעבור לריו או לסגאסט או קן או איזושהי דמות עם פיירבול.

Pyre:זה משחק מהיוצרים של טרנזיסטור שקניתי בהשקה בשביל לתמוך בהם ורק עכשיו באמת התפניתי אליו, זה שילוב מוזר ביותר בין ויזואל נובל לJRPG וכדורגל.

העלילה טובה מאוד ומספרת על קבוצת אנשים שעוברים גלות ובין השאר קצת לחזור הביתה הם צריכים לנצח במשחקי הכדורגל האלה.

העלילה כאמור טובה מאוד הדמויות טובות מאוד אבל מי ששונא לקרוא זה לא בשבילו יש המון מה לקרוא והמשחק יותר דוגל בtell במקום בshow.

ככה שמי שמעדיף לראות סצנות דרמטיות ומרשימות במקום לדמיין אותם בראש זה לא בשבילו.

אני מאוד אוהב את pyre אפילו יותר מטרנזיסטור.ומה שמאוד יפה במשחקים של החברה הזאת, זה שהם מאוד מזכירים את המשחקים של סקוור מתקופת הPS1

במשחקים האלה היה צריך הרבה פעמים לדמיין את הסצנות בראש מרוב כי נדיר מאוד שהיה דיבוב, אם אני זוכר נכון נכון רק לMGS1 ועוד כמה מעטים היה דיבוב.

ואני מאוד אהבתי את ההרגשה הזו. המשחק אקסקלוסיבי למחשב ולPS4.

פייר אמבלם 3: בגלל שאין לי סבלנות עד שייצא פייר אמבלם לסוויץ ובגלל שבפייר אמבלם 4 כל קרב יכול לקחת מעל לשעה וחצי (המפות עצומות)

עברתי לפייר אמבלם 3 אין יותר כייף מלקחת נס קפה ועוגה ולשבת על המשחק הזה תאמינו לי. עלילה חרא אבל טקטיקה טהורה.

יוגי הו: אני ממש אוהב את המשחק הזה (אני מתכוון לdual link בפלאפון) ואני חייב להודות שהוא הרבה הרבה פחות pay to win ממה שנותנים לו קרדיט.

לדעתי הוא הרבה פחות pay to win מהארטסטון וכל מיני אחרים, עדיין מעצבן להפסיד ולא לתהות אם לא הפסדת למישהו שכן היה pay to win.

כי כדי להשיג קלפים באמת תחורתים צריך לחרוש על האונליין חודשים וקשה לי להאמין שיש בני אדם עם זמן פנוי כזה חחח.

פוקימו רד: כי עוד לא קניתי סוויץ ואני מקנא באלה שיש להם בנתיים במכון הלפני אחרון, שנים שלא נגעתי בזה :) ואם מישהו תוהה, אני כן מתכוון להגיע לפוקימון יילו ריימיק פשוט כנראה באביב או בקיץ תלוי כמה מהר פייר אמבלם ייצא.

קרנפול

New member
Pyre נמצא מאוד גבוה ברשימת הרכישות העתידיות שלי

אהבתי את שני המשחקים הקודמים של החברה,
Bastion היה נהדר, משחק אינדי מהטובים שיצאו למחשב- גם הסאונטרק וגם הדיבוב של "המספר" , ובמיוחד המשחקיות הקלילה והזורמת, בקיצור אחד המשחקים האהובים עלי.
Transistor היה שונה מאוד מבחינת משחקיות, אני פחות התחברתי לטקטיקה שבו, אבל הסגנון הציורי והמוזיקה רק השתפרו.
הסוף של המשחק קצת פגם לי בהנאה, אבל בכללי זאת היתה חוויה טובה.

מה שהרתיע אותי מלקנות עד עכשיו זה שעוברים להרבה טקסט כתוב- שאין לי בעיה לקרוא,אבל שזה הרבה -זה מכביד.
במכשף למשל אני נהנה פה ושם לקרוא ספרים שמוצאים, אבל את הרוב אני לא קורא. (חוץ משזה קשור כמובן למשימה).
שיחקתי המון משחקים ללא דיבוב צמוד,
אחד ממשחקי האינדי הטובים ששיחקתי היה רק עם כתוביות - (evoland 2 )
ואפשר לומר שככה נהנתי יותר, עם קולות כפי שעלו בדימיון שלי.
אבל שיש הרים של טקסט- אני לפעמים טובע , ולא מצליח להתחבר.

שמעתי שהעלילה בPyre היא יותר עליזה- עוד פלוס לרשימה.

קרנפול

New member
דרך אגב - החברה הזאת משיקה משחק חדש

בשם Hades , כרגע לא דרך סטים אלא בחנות מתחרה של epic..
נראה אם הוא עומד ברף הגבוה של המשחקים הקודמים.

מזכיר לי את bastion יותר מדי.

אני יודע שיש בינהם הבדלים מהותים אבל הוא עדיין מרגיש לי דומה מדי בגלל שהוא מתמקד מעל להכל בגיימפלי ובאקשן שלו בעוד שני הקודמים גם הביאו גיימפלי מקורי יותר מ bastion וגם סיפור טוב יותר.

עדיין אקנה אותו בהשקה שיהיה זמין לקונסולות גם אם זה כנראה יהיה ps5 :)

קרנפול

New member
בשבילי זה יתרון

אם האקשן יהיה מהוקצע ומשובח כמו בbastion - אני בטוח קונה..

אני גם בטוח קונה.אבל יהיה להם קשה מאוד להתעלות על dead cells

לדעתי ולשם הם חותרים להתחרות בו. (למרות המצלמה השונה ושכאן יהיה יותר דגש על סיפור)

dead cells לדעתי הביא לשלמות את סגנון המשחק הזה של אקשן האק אנד סלאש מהוקצע ומשובח, עד כדי כך שלדעתי הוא מרגיש מדהים לפחות כמו שהנסיך הפרסי המקורי הרגיש ב1989.(לדעתי הנסיך הוא ההשראה שלו ואני מוצא אינספור נקודות דמיון בינהם.)

תוסיף את זה שגם לdead cells יש אורך חיים אינסופי. וההרגשה שלי היא שמה שהם לא יעשו הם לא יגיעו לרמה שלו.

מקווה לטעות.

דטרויט במקום יאקוזה 0 השם ירחם.

לא שיש לי התנגדות לדטרויט אני פשוט מחכה שסוני יישברו ויתנו אותו בפלוס
(כמו שהם נתנו את כל המשחקים של הבחור הזה)

כאילו גם אתה יכול לחכות עד שסגה יישברו ויאקוזה 0 יגיע לפלוס, אבל אמרתי ואומר שוב, אם מישהו קורא לעצמו אחד שמחפש עלילות במשחקים שלו ולא שיחק ביאקוזה 0.... הזוי הוא בצמרת. וכדאי מאוד שהוא יהיה המשחק הבא שלך.

amithas190

New member
אחרי רד דד 2 שיושב לי במגירה

ניסית את דטרויט ? נכנס אצלי לעשרת הגדולים

קרנפול

New member
המשחק יאקוזה 0 למחשב נמצא כרגע במבצע

בHumble Monthly - מנוי חודשי של humble,
בשביל 12 דולר מקבלים אותו, the division ועוד איזה 3 משחקים שעדיין לא נחשפו.
ממש משתלם, אבל ראיתי שאת division לא הצליחו להפעיל מישראל, אז נחכה שתהיה חלופה.

מישהו 2

New member
כרגיל

נארוטו סטורם 4 - חזרתי לשחק בזה יותר לאחרונה. אמרתי לחברים בסוני שזה הזמן להיפרד ממני במשחק הזה כי אני מתכוון להגיע לרנק מקס ממש בקרוב ואז למחוק את המשחק הזה אחת ולתמיד כמחווה סמלית לסיומם של 5 דורות של משחקי נארוטו סטורם שבהם השקעתי כמות בלתי נתפסת של שעות מחיי (אני מפחד לדעת כמה)
ובכולם הגעתי לרמה המקסימלית..
אבל בערך יום אחד בלבד אחרי שהחלטתי את זה , ממש כאילו הגורל עושה לי דווקא תקף אותי באג ממש מוזר במשחק - כאשר אני מנצח משחקים ב- ranked אני לא מקבל יותר נקודות - משמע אני לא יכול להגיע לרנק מקס...
לעומת זאת, צחוק הגורל - אם אני מפסיד משחק אני כן מפסיד נקודות כרגיל.
&nbsp
כמו כן שלשום ראיתי שהסטרימר התותח שאני עוקב אחריו בטוויץ' כבר המון זמן ומשחק סטורם 4 במחשב , פתח חשבון ב- PS4 (אין לו נגד מי לשחק במחשב, המשחק מת שם לחלוטין). מדובר באדם עם אחוז ניצחונות ששואף ל- 100 במחשב.
אז הבנתי שזה ריגוש מצוין ללכת לחפש אותו במשחק ברנקד ולנסות לנצח אותו.
שיחקנו 2 משחקים.
במשחק הראשון הוא לקח עליי קבוצה OP ברמות , אני בכוונה לוקח טימים חלשים כדי לנסות להאדיר על הנצחונות..
זה היה משחק ממש מוזר, הובלתי עליו כל המשחק , אפשר לראות בבירור מי מבינינו יותר טוב (אני!)
אבל לקראת סוף המשחק , חטפתי התרגשות, קלטתי שאני בסטרים עם הרבה אנשים
והוא ניצח בסוף. הוא לא האמין שהוא ינצח את הקרב הזה הוא היה בטוח שהוא גמור.
במשחק השני הוא עשה עליי טרול מטורף (לקח דמות ספאמרית שרק יורה חרקים מרחוק)
וניצחתי אותו פייר אנד סקוור בצורה יפה מאוד. סוף המשחק הוא אמר "This guy is a God"
ואז הלכתי לישון מאושר...
&nbsp
כמובן שיחקתי גם פורטנייט ודרגון בול. פעם בשבוע מצליח לעשות עוד משימה ב- RDR2
קניתי xenoblade chornicles 2 לנינטנדו סוויץ', כאילו יש לי זמן למשחקים של 200 שעות
תקופת מבחנים שבוע הבא אז בתאוריה אני אמור להפסיק לשחק בתקופה הקרובה
&nbsp
הקרבות עצמן אם יש כאן מישהו שזה מעניין אותו:
https://www.twitch.tv/videos/358912261
קרב 1 - 01:01:26
קרב 2 - 01:59:28
אני הוא Ygrno.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מישהו 2

New member
לא עדיף לצפות במישהו משחק בדטרויט ביוטיוב?

זה העונש שלי כלפי משחקים מהסוג הזה, משחק שנבנה כדי לצפות בו אז עושים את זה עד הסוף
אני מאמין שהיוטיובר הנכון גם ידע לעשות את זה מצחיק וטוב יותר

amithas190

New member
ממש לא. קודם כל

זה לא משחק שנבנה כדי לצפות בו , כמעט הכל שם מוגבל בזמן ,אתה צריך לסרוק בית והזמן מספיק רק לחצי מהראיות.
מעבר לזה ,למשחק יש המון המון בחירות ומסלולים,הכי הרבה שפגשתי במשחקים כאלה. בלתי אפשרי לצפות במישהו אחר כי הוא יבחר בחירות אחרות , ולא אפקטיבי להציג לך את כל הבחירות כי יש המון .
&nbsp
תשמע לי ,זה אחד המשחקים.
&nbsp
&nbsp

לדעתי דווקא את המשחקים האלה חייב לשחק בעצמך.

ואם כבר לראות מישהו משחק, אז זה אחרי שסיימת בעצמך ולעומת זאת הבחור שמשחק לא יודע כלום.הרבה יותר מהנה לראות אותו מופתע ממשהו שאתה כבר יודע שהולך לבוא והוא לא מאשר שהחוויה הראשונית שלך עם המשחק תהיה דרכו.

אפשר להיכנס לדעתי לויכוח פילוסופי אם אלה משחקים אמיתים.
(לדעתי לא, הם סרטים אינטרקטיבים ולראיה נטפליקס מתחילה להתנסות בז'אנר הזה )

ואם מישהו יבוא ויגיד שהמשחקים האלה לא שווים 60$ אז זה גם לא.

אבל אם כבר החלטת שהם שווים את הזמן שלך אז למה כבר לא לשחק בעצמך במחיר שנראה לך הולם :)

מישהו 2

New member
לכל דבר יש מחיר

במחיר הנכון זה יהיה שווה את זה כנראה..
&nbsp
דטרויט כנראה יוצא דופן כי אני חושב ששם באמת השקיעו בכמות האלטרנטיבות ברמה שיש סצנות שלמות שאתה לא תחשף אליהם לאחר משחק אחד.
אבל רוב המשחקים בסגנון הם אשלייה, הם גורמים לך לחשוב כאילו יש לך השפעה על משהו אבל בסופו של דבר ההשפעה היא כל כך מינורית והמשחק הוא אותו משחק בדיוק
&nbsp

למעלה