במה משחקים השבוע ? התחלתי את הוריזון

amithas190

New member
במה משחקים השבוע ? התחלתי את הוריזון

איזה משחק מדהים !
מטורף מבחינה גרפית - ומשאיר אבק לאנצ'רטד4.
הסיפור מושקע וסוחף , לא יאמן שהחברה שהביאה לנו את קילזון 3 הצליחה להוציא משחק כזה.

משחק חובה לכל אחד

Yakuza 0 - המשחק הכי טוב של הPS4 כרגע (לטעמי )

אני איזה 17 שעות ומשהו במשחק לפי הטיימר הרוב המוחלט שעשיתי עד כה הוא הוא סיפורי המשנה שנקראים substories. הם כל כך טובים וכייפים שאני מחפש אותם כל הזמן.

אני אתן דוגמא לאחד שנהנהתי ממנו במיוחד, המשחק מתרחש בשנות ה80, באחד מסיפורי המשנה, יש ילד קטן שרוצה לקנות את Dragon quest 3 בהשקה, וגנבו לו את העותק.

גניבות של DQ3 ב1988 היה עניין רציני ביפן ממש נהנהתי מסיפור הצד הזה.
זה אמנם fetch quest פשוט, אבל אין מישהו שיותר מתאים לזה ממני
.

וזה אפילו לא קצה הקרחון, רוב סיפורי הצד, או שהם קפקאים וקורעים מצחוק
או שהם יפים מאוד כמו זה שתיארתי.

הכתיבה או יותר נכון התרגום הוא בtop notch ואני תמיד רוצה לראות מה יחכה לי בסיפור הצד הבא, היו מעט מאוד נפילות בהם עד עכשו.

יש 100 סיפורי משנה ואת הטובים ביותר אשאיר לכם לגלות לבד, ראיתי שרק 27% בערך עשו 40 סיפורי משנה, ויש לי מילה אחת להגיד להם.
פרייארים.

מעבר לזה אפילו לחרוש על הshoot em up מביא סייד קווסטים מעולים שקשורים אליו, להיט.

אם יש לי רק תלונה אחת זה א' הקרבות קלים עד רמה מגוכחת.
ב' קרבות הבוס, גם כן קלים בטירוף, אבל הם בנויים בצורה כזו שהם די מחייבים
שימוש אובססבי בתרופות ושיקוווים, כמעט אי אפשר לנצח בלעדיהם.

כי הקרבות לא מאוזנים ולא בנויים טוב, פשוט חבל שסגה נותנים למשחק כזה טוב ליפול על פאשלות קטנות כאלה.

אני מקווה שכשאסיים את המשחק תפתח לי רמת קושי נורמלית או משהו.

הרמת קושי והבוסים המטומטמים האלה? איזה באסה.

. אני לא מצפה מהם לקרבות ברמה של משחקי ארקהם והעץ שידרוגים דווקא מאוד נחמד, אבל קשה להרגיש סיפוק אחרי בוס, כזה מטומטם שאתה יודע שניצחת רק כי היה עלייך איזה 40 תרופות.

וכמו שאת יודעת זה לא שהם מאתגרים או משהו, הם פשוט בשלב מסוים נהיים כמעט בלתי פגיעים או שהם חוסמים כל מתקפה שלך והכל על הפנים כזה.

אם הם יסדרו את זה זו יכולה להיות סדרה כל כך טובה.
כאילו גם אנשים ששיחקו בכולם אומרים שיאקוזה 0 הכי טוב, אבל וואו, חבל.

PlayGirl3

New member
ממשיכה בFF15

נסחפתי עם הסייד קווסטים עד שנשארו לי כמעט רק כאלה שדורשים רמה מאוד גבוהה. ניסיתי אחד וקטלו אותי קשות, אז החלטתי בינתיים להמשיך עם הסיפור. בסוף פרק 9 התחיל להיות מאוד מעניין, אבל יש לי תחושה שזה כבר רגע לפני הסוף. מה שאומר שהעלילה הראשית מאוד קצרה, וגם מתניעה מאוד מאוחר במשחק וחבל. אני מקווה שמעכשיו עד הסוף יהיה באותה רמה של הפרק הזה.
לפחות נהנה מהסייד קווסטים.

מה עם הבלונדה ההיא?

לונה או משהו היא מעניינת? :)
אפשר להבין למה נסחפת עם הסייד קווסטים, רק המוזיקה שם עושה לי צמרמורת בכל הגוף ישר שהקטע של הפסנתר מתחיל :)

אבל האמת עודדת אותי אם יש סייד קווסטים שהם קשים ברמה שקטלו אותך אז הגיימפלי שווה כמו שאמרת בשבוע שעבר גם אני מרגיש שמערכת הקרב בשיא שלה נגד מפלצות גדולות, מחכה להן.

נ.ב תגידי אורלי ששיחקת ביאקוזה 4 עשיץ את כל הסייד קווסטים שלו? את לא מבינה בכלל כמה את תאהבי את יאקוזה 0.

PlayGirl3

New member
כן, עשיתי פלטינום ביאקוזה 4

שזה אומר כמובן לסיים את המשחק על כל רמות הקושי ולסיים את כל התוכן הצדדי.
אני בטוחה שאהנה מיאקוזה 0 כי זה הרקע לכל הסיפור של קיריו ומאג'ימה אבל לא בטוחה שזה שווה מחיר מלא, אני אחכה להנחה. יש הרבה דברים שהייתי רוצה לשחק לפני.

ללונה-פריה אין תפקיד משמעותי עד אמצע המשחק, שם היא הופכת להיות מעניינת. חבל שהיא לא יכולה להצטרף לקבוצה בתור דמות זמנית. יש דמויות אחרות שכן עושות את זה כחלק מהעלילה.

מאג'ימה תותח הוא כמעט מצדיק מחיר מלא לבד.

אבל אני מסכים שיש לך הרבה השלמות לעשות, שצריכות לבוא קודם רק בגלל שיאקוזה נראה קצת דור קודם, ומגיע לך להתלהב קצת מהגרפיקה החדשה של הPS4 חח :)

מקנא בך שאת יכולה לשמור אותו לתקופה שלא יהיו משחקים בכלל.
רק מה, כדאי לך להתחיל את באטמן הרבה לפני הSOM ההוא.

דאמט, פלטיניום ביאקוזה 4, אם יש פלטיניום שלוקח 100 שנה זה משחקי היאקוזה האלה, לא בטוח שאני אוכל לעשות פלטיניום אבל כן הולך על 100% השלמה של סיפורי הצד ומתכוון גם כן לסיים על כמה רמות קושי.

טוב לדעת שלונה נהיית מענינת מתישהו, מהביקורות והטריילרים
היה נראה שסקוור שמרו לה את התפקיד של "תהי יפה ותשתקי"

עדיין כזה מבאס שהמשחק כל כך חלש עלילתית.
לפחות את יכולה לסיים את העלילה מהר ולהגיע לP5.

amithas190

New member
רשמים מהוריזון:

הגרפיקה הכי טובה בדור.
סיפור מרכזי מאוד מעניין ודמות ראשית שמאוד קל להתחבר אליה.
המכונות מאוד אמינות , עשו כאן עבודה מאוד טובה בסאונד והן מאוד מרשימות.
לקחו הרבה אלמנטים ממשחקים של השנים האחרונות - פולאאוט, הוויצ'ר ופאר קרי.
&nbsp
כמה חסרונות:
הסנכרון בין השפתיים לסאונד לא מושלם.
כל הדיאלוגים נעשים מאותה הזוית כמו בפולאאוט ככה שאתה מאבד עניין בחלק מהשיחות.
מערכת קרב לא הכי נוחה כשנלחמים בכמה אויבים.
ההחלפות בין מזג אויר ובין לילה-יותר מידי מהירות - תוך חצי דקה אתה עובר מקיץ חם לשלג מלא או מצהרי היום לחושך מוחלט וזה לא אמין.
&nbsp
המשחק לוקח 9-9.5 בקלות אבל הוויצ'ר יותר טוב.

הזוי הקטע עם מזג האוויר.

רגע אני לא מבין איך זה. מה יש אזורים במפה שהם תמיד מושלגים או תמיד במזג אוויר קיצי, או שכל אזור במפה משנה את מזג האוויר ועובר בן יום ללילה?

בכל מקרה ההיתרונות שכתבת עולים לדעתי בהרבה על החסרונות.
איך הסייד קווסטים?

amithas190

New member
עדיין לא הגעתי למסקנה הזאת כי אני כל הזמן בתנועה

ובכל מקרה יוכלו לתקן את זה בפאצ' מאוד פשוט בעתיד.
&nbsp
עשיתי כמה סייד קווסטים , לא מספיק כדי לחוות דעה.
&nbsp
הוויצ'ר השתמש במלא טריקים כדי ליצור אמינות ומתח במשחק :
משימות צד שמתחילות כשאתה מגיע במקרה לנקודה מסוימת בלי לשאול אותך.
דיאלוגים קצובים בזמן- 5 שניות לתת תשובה לשאלה גורלית.
דיאלוגים בזויות שונות .
וזה שלמלא משימות אין סוף טוב בכלל . ושחלק מהסייד קווסטים משפיעים ישירות על הסיום של המשחק.
&nbsp
כל זה יוצר אצלך מתח והרגשה שלכל בחירה יש משמעות ואז גם לכל סייד קווסט יש חשיבות.
&nbsp
פה אתה בא לדבר עם דמות ושניכם נעמדים אחד מול השני כמו שתי בובות והמצלמה עוברת מאחד לשני בדיוק באותה זוית. כמו עם ה20 דמויות האחרונות שדיברת איתם.
זה מלאכותי וזה מוריד מהרצון שלך לדבר עם כולם .
&nbsp
שלא תבין אותי לא נכון ,המשחק מעולה והוא משחק חובה לכל אחד ,אבל הוא לא כמו הויצ'ר , הוא כמו סופר פאר קרי עם עלילה מצוינת.
&nbsp
&nbsp

sky121

New member
זאת הגאונות של הוויצ'ר

הקווסטים הצדדיים הם הצד החזק ביותר במשחק. כמובן שלסוף של כל משימה אין טוב מוחלט או רע מוחלט. זה תמיד נמצא באזור האפור.

זאת הביקורת שיש על מאס האפקט או אינפמוס. בהם בשביל לקבל את התוצאה הטובה ביותר, צריך להיות או מלאך טהור (בשביל הסוף הטוב) או לוציפר (בשביל הסוף הרע). אין שטח אפור בין הצדדים.

כן, איינפימוס ומאס אפקט מאוד בינארים בבחירה

באמת אין צד אפור בהם, באיינפימוס עוד ניחא אבל במאס אפקט זה באסה רצינית.
לא יודע אם ראית שמאס אפקט החדש נקטל חזק בקטע של האנימציות

אבל לפחות חלק מהמבקרים משבחים את זה שיש במשימות הרבה אפור.

נ.ב מי שלא רוצה לדעת כלום על המשחק שלא יצפה בסרטון שקישרתי אבל לטעמי לא מדברים שם על דברים רצינים.

נשמע לי יותר כמו Skyrim עם עלילה מצוינת

אבל אני מבין למה אתה מציין את פאר קרי, לא שיחקת בסקיירים, וfar cry 3 וההמשך שלו לקחו הרבה דברים מסקיירים :).

הייתי אומר אפילו שרוב הדברים שאנשים נותנים להם קרדיט היום ליובי, המקור שלהם בלל מסקיירים.

אבל העיקר כאן זה שהסייד קווסטים עדיין נשמעים מעפנים כמו שהיה נשמע מהביקורות, וסייד קווסטים זה הדבר היחיד שסקיירים עשה טוב
.

עדייו מסכים איתך לגמרי שהוריזון משחק חובה.

בקטע של הסייד קווסטים של המכשף 3- מהמעט ששיחקתי אני מסכים איתך הסיד קווסטים שם אוכלים בלי מלח משימות ראשיות של הרבה משחקים, בעומק הסיפורי שלהם.

אבל אולי בהמשכים הוריזון יתקרב למכשף בסייד קווסטים :)

amithas190

New member
יש כמה סייד קווסטים במכשף שהם פשוט מטורפים

אני לא אספר לך כדי לא להרוס לך לעתיד , אבל המשימה הכי טובה שם זה שיום לפני הקרב הגדול אתה צריך לבחור אם ללכת לישון או להשתכר עם החברים.
&nbsp
&nbsp

sapir aloud555

New member
זלדה

אין לי הרבה מה לחפור כרגע כי שיחקתי רק כמה שעות אבל בנתיים זה נהדר, כנראה המשחק שהכי דומה למשחק הראשון בסדרה מאז המשחק הראשון.

מדהים כמה זה שונה מSkyward Sword, הפאזלים בעולם ומערכת החפצים זה בדיוק מה שהיו צריכים לעשות אז עם SS ולא הצליחו לשלב כמו שצריך (המערכת בSS הייתה מעין קישוט, יכולת להשתדרג אבל המשחק אף פעם לא גרם לך להרגיש שאתה באמת צריך את זה). והחידות תמיד היו במעין "מזדרון שקוף", כי הכל היה חסום, בBOTW עשו את זה כמו שצריך, הכל פתוח - וגם כשלא נראה שיש אפשרות להגיע למקום מסויים, מגלים שבעצם יש כמה אפשרויות, לא אחת.

נראה ממש כייף העולם נשמע ענק כמו של סקיירים או יותר גדול.

מעניין אבל אם יש הרבה כפרים וערים וכל מיני מקומות עם דמויות או שזה כמו שחששת והכל היה ריק? תעדכני.

למעלה