במה משחקים השבוע ? התחלתי את sekiro

amithas190

New member
במה משחקים השבוע ? התחלתי את sekiro

שעתיים בתוך המשחק וכיף גדול .
בנו כאן מערכת שונה לגמרי מסדרת הsouls ,מהירה מאוד ומספקת.

colio 1

New member
אני עדיין ב GOW

לאחרונה נכנסתי למשחק בצורה יותר רצינית ,
עכשיו הרבה יותר נוח לי עם השליטה בבקר ושאר הדברים ( אני מניח שהרוב פה אם לא כולם סיימו את המשחק , אבל אני באמת עדיין בקטע של להתלהב ממנו , פשוט משחק אדיר )
יש למישהו מושג איך אני מגלה כמה שעות אני בתוך המשחק ?
-ומישהו כאן mortal kombat 11? שמעתי שהוא אדיר

בעיקר מחכה לפייר אמבלם ו judgement

יוצאים בסוף יולי וסוף יוני בהתאמה.
כמו רבים אני מאוכזב מהכיוון של פייר אמבלם החדש שהלך ממשחקי הכס לכיוון של הארי פוטר.

(ומי שתוהה כן, פייר אמבלם 4 מזכיר בסגנון ובמוטיבים את משחקי הכס)

אבל אני עדיין ממש מחכה לו.הולך לקנות סוויץ בשבועות הקרובים.

ממש הייתי רוצה לשחק sf5 אבל באינטרנט שלי דפוק כבר חודש וכמו שאמרתי בעבר אני פשוט לא מצליח לשחק כלום מהבקלוג. אולי זה הזמן האידיאלי ספיידרמן.

מישהו 2

New member
כרגיל dragon ball fighterz

apex legends ונארוטו.
&nbsp
מצורף סרטון שלי עושה קומבו שמוריד את כל החיים עם הדמות החדשה במשחק - goku gt

קרנפול

New member
כמה אורות ופיצוצים

איך אתה עדיין עוקב אחרי הדמות שלך אחרי כל זה? נראה מגניב.

משמועות הבנתי שapex ירד מגדולתו הרגעית, האם זה נכון?

מישהו 2

New member
כן הפופלאריות של apex ירדה

apex משחק מדהים מבחינת גיימפליי, הושקעה בו הרבה מחשבה

הכול שם עשוי בצורה מאוד מאוד "מספקת" אם זה לאסוף ציוד, לירות , לטעון את הנשק ולהרוג אויבים
זה הכול מאוד מאוד כיף וממכר.
לדעתי מדובר בעבודת סאונד מדהימה מעל הכול , נורא כיף לשמוע את הצלילים של החלפת נשקים , שדרוג מחסנית וכו'

"מספק" זאת מילת מפתח אצל מפתחי משחקים, אם אתה מצליח לגרום לדברים הכי בסיסיים במשחק להיות "מספקים" , שזה יכול להיות אפילו דבר פעוט כמו התעסקות בתפריטים של המשחק, אתה בדרך הנכונה למשחק מוצלח.

הסיבה שהפופולאריות של apex ירדה מאוד לדעתי זה חוסר היכולת שלהם לעמוד בעדכונים שוטפים ומרעננים למשחק כמו שקורה בפורטנייט - שם כל שבוע הם מקבלים סקינים חדשים , משהו משתנה במפה , יש משימות חדשות וכו'

באפקס לא מפרגנים לך בדברים כמו בפורטנייט, ה- season pass שלהם בכלל לא מפנק, בקושי מקבלים בו דברים (טעות ענקית שלי שקניתי אותו)
אין חידושים , אין משימות מיוחדות
אתה בייסיקלי נשאר עם המשחק הבסיסי כמו שהוא היה מההתחלה כל הזמן ולמרות שמדובר במשחק מאוד טוב בסה"כ , באיזשהו שלב לאנשים מתחיל להימאס.
זה עדיין משחק מאוד מצליח עם אלפי שחקנים פעילים , אין בעיה למצוא משחק או משהו כזה.

דבר נוסף הוא עדיין מוגבל למצב של קבוצות, זאת אומרת שאם אתה לא משחק עם חברים אז המשחק מצוות אליך אנשים אקראיים ואתה יחסית תלוי בהם ובשיתוף הפעולה שלהם על מנת שיהיה לך משחק סבבה.
הם עשו טעות שהם עוד לא הוסיפו מוד ליחידים במשחק , זאת עוד אחת מהסיבות שזה נחלש..

קרנפול

New member
תודה על התשובה,

קרה נס - החליפו לנו את התשתית (איזה קבלן עשה לנו טובה), ועכשיו יש לנו אינטרנט שלא מתנתק כל כמה דקות, יאי!!
ככה שאולי נחזור קצת למשחקים אונליין בהזדמנות,למרות שאני כבר בתוך כל כך הרבה משחקי סינגל- שזה יקח זמן.

לגבי apex - בגלל שאין לו אופציה ליחידים - הוא כנראה לא בשבילי...
מעניין אותי אם rainbow six siege עדיין פופולרי על המחשב? הוא תמיד היה ברשימת הרכישות שלי (התנסיתי בו עוד בבית הקודם לפני כמה שנים), אולי עכשיו זה הזמן?

זה גם פתח לי פתח להתנסות במשחקי מכות באמת..

קרנפול

New member
המשכתי עם המכשף

עשיתי כמה משימות בסקליגה, נלחמתי עם ענק קרח, עכשיו אני בדרך לעזור לילדה של השליט- בדרך למלוכה, (האחים שלה קצת מטורפים...) בעלילה הראשית אני לא רץ.

התחלתי גם את המשחק horizon zero dawn, אני בערך 3 שעות לתוך המשחק-עשיתי לבנתיים שני משימות צד ,ועכשיו יצאתי לחקור את ה"פרא".
הפתיחה שלו (בערך השעה הראשונה ) היא אחת העוצמתיות במשחקים, גם מבחינת איך שהם מנפישים את הדמויות וגם מבחינת מוזיקה ורקעים.

שבוע שעבר המשכתי בזלדה, אני אחרי הכפר הראשון ואחרי עוד כמה מקדשים.

קרנפול

New member
horizon zero dawn ממשיך להיות עוצמתי

העלילה לבנתים ממש טובה, אבל אני מבין למה אפשר להתעייף ממנו (מהקרבות והצורך בלוטינג).

למעלה