במה משחקים השבוע?

amithas190

New member
במה משחקים השבוע?

קיבלתי את היטמן וגם את האורדר 1886 , נראה ממה נתחיל...

יאקוזה 0. משחק כזה טוב.

יאקוזה 0 פשוט משחק סוחף, kiryu הדמות הראשית פשוט נכנסה לי ללב, אני לא יודע אם זה בגלל הדיבוב היפני המעולה, או שבגלל שחוץ מג'ול מTLOU וסינדי מVS
לא מצאתי במשחקי מחשב דמויות אחרות שאני מזדהה ומכבד אותם ותופס מהם גברים. (שלא לדבר על דמויות אמינות)

kiryu מטפס לו לרשימה האקסקלוסיבית הזו שלי. כמו הדמויות שהזכרתי גם הוא גבר שלא רואה אף אחד ממטר,ועדיין אנושי ואמין.

יש במשחק דרמטיות יפנית, אבל בניגוד לרוב משחקי הJRPG שהדרמטיות יוצאת מהאף, כאן הדרמטיות מרגישה במקום בגלל שהעלילה באמת מצדיקה את הדרמה.

מעבר לסיפור הסוחף והמעניין אני חייב שמפריע לי שהמשחק קל מדי,כדי שיהיה לי קצת אתגר אני אוסר על עצמי להשתמש באוכל שימלא מחדש את הבריאות שלי.
לרוב זה עדיין לא נותן לי אתגר של ממש אבל יש יותר סיכוי שיהרגו אותי ככה לפעמים.

בנתיים מתתי בעיקר בגלל שפיספסתי איזה QTE שהוריד לי יותר מדי חיים.

המשחק אולי לא מאתגר ולא ברמה של סליפינג דוגס בגיימפלי, אבל בחיי
שהם מצאו דרכים שהמשחק יהיה מהנה מאוד בכל זאת.

קרבות הבוס ה1 על ה1 מאוד מהנים במיוחד אם לא משתמשים באוכל לריפוי.
מעבר לזה אהבתי מאוד שאפשר לקנות נשקים בחנויות, כמו מחבט בייסבול ועוד כל מיני שאני לא אהרוס לאף אחד איכשהו לקרוע אנשים במכות עם מחבט הבייסבול דיותר כייף לי מהקארטה.

אהבתי גם שיש הרבה הומור במשחק הזה, אתה רואה 4 עומדים ביחד מנפנים עם שטרות ביד וצורחים "taxi " ובסוף רק אחד עולה למונית (WTF ?)

הייתי בארקייד במשחק אבל עדיין לא מצאתי את מכונת הארקייד עם השוטמאפ שאני רוצה לשחק. אני עדיין לא מאמין שהם טרחו להכניס שוטמאפ קלאסי שלם למשחק.

עוד לא יצא לי לעשות משימות צד במשחק, תוהה מתי זה יהיה אפשרי כבר.
משחק מעולה!

החסרון היחיד? הייתי רוצה יותר קושי, הייתי גם שהאלימות תהיה הרבה יותר גרפית, היא יכולה להיות די גרפית ומודגשת כשאתה עושה התקפות מיוחדות,ונגיד דופק למישהו ת'ראש בקיר, אבל ציפיתי ליותר דם. עדיין יחסית לסטנדרטים של היפנים שלא אוהבים אלימות קשה במשחקים שלהם, זה משחק די אלים.

amithas190

New member
איזה טוב היטמן! סופסוף חוזרים למקורות

ביטלתי את הראיית על או איך שלא קוראים לזה ואני משחק עם מינימום רמזים בינתיים .

מה שהכי הפריע לי במשחק הקודם תוקן - וזה זה שהיית מתחפש ואנשים רבים עדיין היו מזהים אותך ולא הבנת למה ואיך . עכשיו כל אחד שיכול לזהות אותך מסומן בנקודה קטנה והרבה יותר נוח לשחק ככה.

שנים לפני שסקוור קנו אותם, יצא לי לדבר עם אחד המפתחים

אני חייב להגיד שאף פעם לא ראיתי אנשים שכל כך קשובים לפאנבייס שלהם כמו האנשים האלה.
ומה שאני זוכר שאחד מהם אמר לי שמעל הכל חשוב להם מה הפאנבייס רוצה והם קוראים כל ביקורת וכל הצעה שהפאנבייס שלהם רוצה.

איזה כייף שהמלך חזר.

עוד לא הבאתי אותו, אני צריך לקנות החודש הוריזון וDQ8

אז הארנק שלי מתחיל לצעוק לי שאני מגזים, אני אביא אותו או בתחילת מרץ או אם אני לא אוכל לשלוט בעצמי אני אקנה אותו עוד כמה ימים שאני מביא את שני אלה.

אני מקווה שאתה לא הולך למכור את היטמן כמו שאתה עושה לכל המשחקים האחרים שלך.

תשאיר אותו הרבה זמן אחי, תעשה משימות מלא פעמים, תתנקש במטרות החדשות שIO מוציאים.

אם תשאיר את הדיסק נוכל לעשות תחרויות ולשתף כאן סרטוני גיימפלי לראות מי עשה התנקשויות יותר מגניבות, אני מחכה לזה, מקווה שלא תמכור :)

amithas190

New member
הייתי בטוח שקנית את הסט משימות הראשון...

קשה לי להאמין שאני לא אמכור אותו בזריזות ... יש לי כבר את טומב ריידר והאורדר במגירה.

מה שכן יפה שהם עשו זה שתוך כדי המשימה אתה מאזין לשיחות של אנשים ומקבל עדכונים על כיוונים שאתה יכול לקחת ועל הזדמנויות שהחמצת..
ככה שכמעט סיימתי משימה אחת בתור שיח ערבי ואז גיליתי שיכלתי להתחפש לאיזה דוגמן ולצעוד על המסלול.. נראה לי שזה יגרום לי לחזור על משימות קצת יותר.

אוף יא מעצבן ... בניתי עליך.

שנזהק במשחק הזה כאן איזה שנתיים לפחות ונראה מי מקבל ראשון דירוג של 5 כוכבים בכל המשימות ומי עושה את הרצח הכי יצירתי ואם אני לא טועה אפשר גם אפשר לבנות משימות ואתגרים אחד לשני והייתי שמח לאתגר אותך בכמה אתגרים שחשבתי עליהם.

השיחות בהיטמן מגניבות לאללה גם בגלל מה שאמרת וגם בגלל שיש בהן הומור שחור מטורף, אני תמיד נקרע מצחוק לשמוע את האנשים הסדיסטים שחיים בעולם של המשחק הזה.

אין בעולם הזה של היטמן אפילו בן אדם אחד שלא נשלח ישר לגיהנום.
תמשיך לחרוש.

לפי מה שאומרים אפילו בשלב 1 יש יותר אופציות וחופש בחירה מרוב המשחקים הקודמים בשלמותם.

רק מה אל תגלה את כל אפשרויות הרצח :)

amithas190

New member
טוב משהו הזוי במשחק הזה

עשיתי 2 משימות מתוך 6 כלומר שליש משחק ובגלל שלא התחברתי לאונליין לא צברתי xp בכלל ואני בנקודת ההתחלה מבחינת נשקים ושיפורים.
&nbsp
הזוי לגמרי - למה ההתקדמות תלויה באונליין?

השאלה האמיתית היא למה לא היית באונליין

איך ב2017 אתה לא מחובר לאונליין 24/7 אחי? :)
אני מניח שהם עשו את זה בגלל שהם רוצים אפשרות לעקוב אחרי הסטטוסים של השחקנים והם בטח רוצים Data שהם יכולים להשתמש בו אחר כך לבדוק מה פופלארי וכאלה.

בכל מקרה 2 משימות זה חפיף נותן לך דרייב לשחק ת'משימות שוב.

amithas190

New member
כנראה שהיתה שגיאת חיבור בהתחלה והוא לא טורח להתחבר אוטומטית

דרך המשחק.
מה גם שאם התחלת שלב באופליין ושמרת - כל פעם שתיכנס לשמירה הזו והלאה- אתה יכול לשחק רק אופליין.
&nbsp
מוזר מאוד אחי.
&nbsp
תשמע המשחק אדיר חוץ מהמכניקת ירי, אני נהנה מכל רגע

מישהו 2

New member
התחלתי the last guardian

לצערי המשחק סובל מירידות FPS עצבניות. יש עוד באגים אבל הם פחות מעניינים אותי

evilplate

New member
כנראה לא שיחקת במשחקי טים איקו על הפס2

עכשיו זה היה ירידות פריימים עצבניות

כן חחח שאדו היה מצגת פוואר פוינט בPS2.

זו הסיבה שפשוט לא יכולתי לשחק בו למרות שהיה לי אותו ביציאה שלו.
בעיקרון אני יכול להזדהות עם מישהו 2 לאור הזוועה שהיתה בשאדו בPS2 אבל כל עוד זה לא באותה רמה הכל יהיה בסדר.

אגב לא המשכת לדבר עליו.

אני מבין למה כי קשה לדבר על משחק כזה בלי לגלוש לספוילרים מטורפים.
אבל עכשיו אחרי שעברה לך ההתלהבות הראשונית, המשחק עמד בציפיות שלך?

מישהו 2

New member
לא הייתי אומר

שקשה לדבר על המשחק בלי ספוילרים, מדובר במשחק פאזל שהספוילר הכי רציני בו זה שאולי הכלב מת בסוף (לא הגעתי לסוף)

evilplate

New member
בכנות לא יצא לי לשחק בו ממש

שוב דברים שיושבים לי על הראש :/ אבל אני מבטיח לעדכן.

למעלה