יאקוזה 0. משחק כזה טוב.
יאקוזה 0 פשוט משחק סוחף, kiryu הדמות הראשית פשוט נכנסה לי ללב, אני לא יודע אם זה בגלל הדיבוב היפני המעולה, או שבגלל שחוץ מג'ול מTLOU וסינדי מVS
לא מצאתי במשחקי מחשב דמויות אחרות שאני מזדהה ומכבד אותם ותופס מהם גברים. (שלא לדבר על דמויות אמינות)
kiryu מטפס לו לרשימה האקסקלוסיבית הזו שלי. כמו הדמויות שהזכרתי גם הוא גבר שלא רואה אף אחד ממטר,ועדיין אנושי ואמין.
יש במשחק דרמטיות יפנית, אבל בניגוד לרוב משחקי הJRPG שהדרמטיות יוצאת מהאף, כאן הדרמטיות מרגישה במקום בגלל שהעלילה באמת מצדיקה את הדרמה.
מעבר לסיפור הסוחף והמעניין אני חייב שמפריע לי שהמשחק קל מדי,כדי שיהיה לי קצת אתגר אני אוסר על עצמי להשתמש באוכל שימלא מחדש את הבריאות שלי.
לרוב זה עדיין לא נותן לי אתגר של ממש אבל יש יותר סיכוי שיהרגו אותי ככה לפעמים.
בנתיים מתתי בעיקר בגלל שפיספסתי איזה QTE שהוריד לי יותר מדי חיים.
המשחק אולי לא מאתגר ולא ברמה של סליפינג דוגס בגיימפלי, אבל בחיי
שהם מצאו דרכים שהמשחק יהיה מהנה מאוד בכל זאת.
קרבות הבוס ה1 על ה1 מאוד מהנים במיוחד אם לא משתמשים באוכל לריפוי.
מעבר לזה אהבתי מאוד שאפשר לקנות נשקים בחנויות, כמו מחבט בייסבול ועוד כל מיני שאני לא אהרוס לאף אחד איכשהו לקרוע אנשים במכות עם מחבט הבייסבול דיותר כייף לי מהקארטה.
אהבתי גם שיש הרבה הומור במשחק הזה, אתה רואה 4 עומדים ביחד מנפנים עם שטרות ביד וצורחים "taxi " ובסוף רק אחד עולה למונית (WTF ?)
הייתי בארקייד במשחק אבל עדיין לא מצאתי את מכונת הארקייד עם השוטמאפ שאני רוצה לשחק. אני עדיין לא מאמין שהם טרחו להכניס שוטמאפ קלאסי שלם למשחק.
עוד לא יצא לי לעשות משימות צד במשחק, תוהה מתי זה יהיה אפשרי כבר.
משחק מעולה!
החסרון היחיד? הייתי רוצה יותר קושי, הייתי גם שהאלימות תהיה הרבה יותר גרפית, היא יכולה להיות די גרפית ומודגשת כשאתה עושה התקפות מיוחדות,ונגיד דופק למישהו ת'ראש בקיר, אבל ציפיתי ליותר דם. עדיין יחסית לסטנדרטים של היפנים שלא אוהבים אלימות קשה במשחקים שלהם, זה משחק די אלים.