במה משחקים השבוע?

amithas190

New member
התחלתי את uncharted the lost legacy והוא מעולה

מושקע בטירוף מבחינת הפקה , אני מרגיש שהוא הולך לעלות על המקור...

evilplate

New member
גם אני משחק בו והוא פצצה עד עכשיו

וכן גראפית הוא מטמטם, ערכי הפקה מטורפים. אין הרבה מה להרחיב יותר מזה, נראה לי כבר יודעים למה לצפות בשלב הזה, מה שכן הוא יותר מהודק ופחות לוקח את הזמן מאנצ׳רטד 4 (הגיוני בהתחשב בזה שהוא קצר בהרבה) אז למי שהציק שהיו יותר מדי רגעים שקטים ב 4 אז המשחק הזה כנראה ימצא חן בעיניו עוד יותר.
&nbsp
שיחקתי גם בדמו של נאק 2 ואני חושב שילדים דוווקא יהנו ממנו מבחינת גיימפליי (למרות שהעיצוב של נאק כזה מכוער אלוהים ישמור) אבל כן, הוא לא בדיוק הולך להפציץ בביקורות...

אז מה אתם אומרים, שווה למי שאהב את uncharted2/4 אבל

שונא פאזלים? תעזרו לי להחליט.
בכל מקרה אם אקנה אותו זה לא יהיה במחיר מלא זו קצת חוצפה לבקש עליו את המחיר שהם מבקשים עליו.

amithas190

New member
משחק מומלץ מאוד , התגעגעתי להפקה של נוטי דוג

תוך שבוע אני מסיים אותו ואפשר לעשות טרייד אם תרצה

evilplate

New member
לא חושב שהפאזלים יפריעו לך

גם מניסיון שלי ברגע שטיפה מתעכבים הדמות השנייה זורקת את הפתרון (ואני שונא שהיא עושה את זה) ככה שקשה לי להאמין שתתקע בגלל זה.
&nbsp
בלי קשר לא חושב שיש לך טעם למחיר מלא כי אתה משחק כבר את הוריזון, יהיה קשה לשלב 2 משחקי קמפיין כאלו בו זמנית, תסיים את הוריזון קודם ואולי עד אז תהיה ירידונת במחיר :)

מישהו 2

New member
אני מערבב דברים

אני משחק בבטא של COD החדש, אין לי כל כך הרבה מה להגיד על זה. זה COD, המולטי ממכר וכיף ובייחוד כשיש לי חברים לשחק איתם בזה באותה קבוצה.
&nbsp
העתיקו כמה דברים מבאטלפילד 1, אבל COD מאוד מאכזב גרפית בהשוואה לבאטלפילד.
ועד כמה שהגיימפליי ממכר וטוב כמו שאמרתי, הוא מרגיש מאוד סתמי ובלי ייחוד.
אני חושב ש- black ops 3 הרבה יותר טוב ממנו ועם הרבה יותר מקום לסקיל ממנו.
אם מישהו דרך אגב רוצה לשחק בזה בחינם בלי הזמנה מוקדמת של המשחק, כל מה שצריך זה לפתוח משתמש PSN חדש ולהגיד שאתם מהונג קונג. בחנות ההונקונגית ניתן להוריד את הבטא בחינם ללא בעיות.
&nbsp
קצת סוויץ' ברכבת, אם כי זה לא ממש אידאלי כמו שחושבים על זה. מסך הטאבלט רגיש לאור השמש ובאופן כללי אני חוטף בחילה די בקלות אם אני עושה משהו כמו לשחק משחק בכלי רכב שזז.
&nbsp
השאילו לי את הורייזון, המשחק נראה מדהים גרפית אבל אין לי כוח להיכנס אליו והעלילה לא מעניינת אותי :( אני מרגיש זקן, חשבתי אני אצליח להרביץ עליו חרישה ואני לא אעזוב אותו.
&nbsp
נארוטו כמו תמיד, אני מחפש את האנשים שמשחקים הכי מסריח עם 255+ התנתקויות ו- rage quit ועושה צדק ב- ranked.
אני גורם למשחק להיות מאוד מאוד צמוד בכוונה כדי שלא יתייאשו ויעשו לי rage quit ואז ברגע האחרון אני מחסל אותם במכת פיניש מהירה.
כן, עד לרמה כזאת התדרדתי במשחק הזה כדי להפיק ממנו הנאה חח
&nbsp
וזהו, מחכים לבטא של דרגון בול
&nbsp
&nbsp

אתה לא זקן זה פשוט תקופות.

יש תקופות שבא לאנשים רק למצוא איזה משחק Pick up מהיר כזה (מולטי או סינגל) בלי הרבה כאבי ראש ובלבולי מוח.

ויש תקופות שבא לאנשים להיכנס לסינגל אפי כמו הוריזון ומה שנקרא grind their teeth into it זרום עם מה שבא לך באותו רגע.

שים אותו בצד אם זה לא הזמן שלו כרגע, אל תכריח את עצמך לסיים אותו כי השאלת אותו או התחלת אותו.

תחווה אותו כשהוא יבוא לך טוב.

peach20

New member
העלילה סבירה, לא מתעמקת בה יותר מידי...

האמת שסיימתי את טום ריידר החדש ואז התחלתי הוריזון, ראיתי שזה דומה, אז נטשתי את הוריזון וקניתי משחק מירוצים (rival NFS ), סיימתי אותו וככה התאוורתי ואז חזרתי להוריזון ואני מאוד נהנית.

סטריט פייטר 5 (איזה קרב מעצבן היה לי!!) סוניק מאניק, הוריזון

סטריט פייטר 5- אני פשוט שונא את צ'אן לי, אני אף פעם לא אדע את הmatch up נגדה.(יעני איך לגשת אליה בכלל) כמה יפה ככה מעצבנת.

סוניק מאניק: זה פשוט לא סוניק מאניה זה סוניק מאניק.אני יושב כבר כמה ימים על השלב האחרון וזה השלב הכי אכזרי שראיתי בסדרה הזו, עכשיו בדיוק הבוס של השלב האחרון הזה הרג אותי איך שנשארו לי רק 3 מכות לתת לו.

שלב פשוטקשה שאם אתה לא חד כתער עם רפלקסים של פדרר אתה תבזבז המון זמן ותמות כי נגמר לך הזמן.מי שמחזיק מעצמו שחקן פלטפורמה טוב, זו אחת הבחינות האולטימטיביות

הוריזון: מדהים כרגיל,משחק השנה שלי לפי שעה אלא אם כן TEW 2 יעשה משהו לא צפוי ומהמם.

peach20

New member
אני חורשת על הוריזון, משחק מעולה

אולי משחק התפקידים הטוב ששיחקתי (אני חובבת AC, אז זה בהחלט מתחרה מעולה). יש המון מה לעשות, נראה לי שאני באמצע, אולי קצת לפני (רמה 33 אבל זה לא מייצג התקדמות במשחק). אחרי זה יש לי טרילוגיה של bioshock בארסנל, לא יודעת אם אני אתחיל, מישהו שיחק?

evilplate

New member
לא מעריץ גדול של ביושוק

הגיימפליי די מעפן לדעתי בצורה שמנעה ממני להנות מהסיפור והאווירה שהם בהחלט טובים.
&nbsp
יש מצב גם שהתיישן היום, לא יודע.
&nbsp
אבל אני באמת בדעת מיעוט, המשחק הראשון לפחות נחשב לאחת הקלאסיקות של הדור הקודם והוא זכה בטונות של פרס משחק השנה כשיצא אז יש סיכוי טוב שתחשבי אחרת ממני.

peach20

New member
טוב, יש לי עוד זמן על ההוריזון...

להיכנס לטרילוגיה של ביושוק זה גם יצריך זמן...(-:

amithas190

New member
נראנ לי שאת קרובה לסוף ... הוא משחק די קצר

לכי על הוויצ'ר 3 אחריו ...

peach20

New member
גם לי נראה...בקשר לוויצר, יש לי בסטוק...

כולל ההרחבה האחרונה, לא ממש מכירה את סוג המשחקים האלו אבל שמעתי שהוא טוב- הוא גם משחק תפקידים, לא? דומה להוריזון?

amithas190

New member
לדעתי הוא 10 רמות מעל הוריזון-תסיימי את הוריזון ולכי עליו

sky121

New member
קצת קלאסיקה

Final Fantasy 9.
משחק שעומד בגבורה במבחן הזמן.

jss8

New member
Overwatch

עכשיו אני משחק משחק שנקרא "Overwatch". זה משחק מרובה משתתפים, מקוון, ירי המיוצר על ידי "Blizzard". בנוסף, זהו משחק כי הוא חלק "eSport", החדש תחרותי משחק מקוון בפורום. אם אתה רוצה לשחק, הדמות האהובה עלי היא "Pharah".

למעלה