Naruto: Road to boruto *הכי רע/טוב שקרה למשחק?*
הגיע פאץ' חדש למשחק בעקבות ה- DLC. הפאץ' החזיר מה שהיה חסר לכל חובבי המשחק מהיום בו הוא יצא וזה spectator mode - היכולת לצפות באנשים אחרים ב- endless, טורנירים, ליגות וכדומה במולטיפלייר. הדבר הכל כך בסיסי הזה היה חסר, וכולם כבר איבדו תקווה ש- CC2 החברה שעומדת מאחורי המשחק תחזיר את זה. אבל הנה התפילות נענו ומעל לשנה לאחר צאת המשחק הם נזכרו להחזיר את זה, עכשיו , כשזה טיפל'ה מאוחר מידי. אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם. (??)
הבעיה היא שביחד עם זה, CC2 תיקנה הרבה מאוד "באגים" לכאורה במשחק ששחקנים יכלו לנצל כדי לעשות דברים שלא אמורים להיות אפשריים.
הבאגים האלה היו ידועים בשם "גליצ'ים". הגליצ'ים היו הדבר הכי טוב שקרה למשחק הזה מאז המשחק הראשון בסדרה. (זה כבר המשחק השביעי אולי שמיני).
נארוטו ידוע בתור משחק מאוד ידידותי למשתמש. למעשה, כל אחד שישחק בו ילמד תוך 20 דקות איך לשחק בכל הדמויות במשחק, כדי לעשות קומבו במשחק, כל מה שצריך זה ללחוץ עיגול אינספור פעמים תוך כיוון הסטיק השמאלי לכיוון הרצוי, כדי לשנות בין הקומבואים.
ובכל זאת , תמיד היה שם טיפה עומק למערכת הקרב שכן הפער בין שחקנים מתחילים למקצוענים ניכר.
הגליצ'ים הוסיפו "פיקנטיות" למשחק, שכן בשונה ממערכת הקרב הידידותית לכאורה, על מנת לבצע את הגליצ'ים, היה צורך בסקיל, הדברים האלו היו ידועים בתור נחלתם הבלעדית שכל מי שיש לו ניסיון רב במשחק, כל המקצוענים. הגליצ'ים אפשרו לנצח דמויות OP, לנצח ספאמרים ולנצח את שאר השחקנים שמשחקים מגעיל במשחק.
ובפאץ' הזה הם מחקו את *כל* הגליצ'ים , המשחק נהיה איטי יותר, "שבלוני" ואדיש.
הכול עובד פתאום כמו שכביכול היה מתוכנן, אין "פירצות" , אי אפשר להשחיל קומבו מטורף ומגניב. תחשבו שזה כאילו היו לוקחים ממורטל קומבט את היכולת לעשות קומבו ופשוט הכול היה כפתור אחד שעושה ביטה או אגרוף, בלי התחושה המגניבה הזאת של הכשרון בלעשות רצף של מכות. ככה זה מרגיש לי כרגע, אחרי כל הזמן שהשקעתי בכל מה שקשור לאותם גליצ'ים.
אני לא אכחיש שחלק מהגליצ'ים היו מוגזמים ו- OP מידי. אבל להסיר את כולם היה טעות איומה.
לפעמים, אלה הדברים הקטנים שעושים משחק למשחק טוב. פעם באמת כמו שאמרתי, לא היה דבר כזה קומבו. "הקומבו" הומצא בטעות כשאיזה שחקן בסטריט פייטר הראשון הצליח להשחיל כמה מכות עם איזה דמות ברצף.
קשה לי לומר כרגע מה הייתי מעדיף, את המצב שלפני הפאץ' או את המצב שאחרי. בגלל שבאמת ה- spectator mode היה אחד הדברים שהכי היו חסרים.
הגליצ'ים האלה באמת היו באגים, והיו שחקנים שלא היו מרוצים מהם. האם אי פעם אני אוכל לקבל את החוויה הזאת שוב ממשחק של נארוטו? כנראה שלא. לפחות ניצלתי את זה כל עוד יכולתי חח