במה משחקים ? שבוע חדש

amithas190

New member
אני עם טומב ריידר , בערך באמצע

הדעה שלי די חלוקה כרגע.
מצד אחד הם חזרו למקורות של המשחקים הראשונים בשנות ה90, הרבה חיפוש ופחות קרבות..וגם דרום אמריקה מגניבה למשחק כזה.
&nbsp
מצד שני , חלק מהגרפיקה פשוט ביזיונית למשחק שיוצא ב2018, מערכת קרב נוראית,אם אתה מתגנב אתה תהיה בסד3 אבל ברגע שמתחילות יריות -אי אפשר להכנס למחסה ולירות בצורה נורמלית כמו באנצרטד 4..
&nbsp

קרנפול

New member
התקדמתי ממש קצת במכשף ובספיידרמן

גם רציתי לראות את הסיום של rime אז נתתי פוש אחרון וסיימתי אותו- חוץ מהמנגינות הוא ממש מבאס, ומשאיר תחושה לא כיפית..
במכשף פגשתי סוף סוף דמויות מוכרות, את הגמד זולטן, וגם את טריס מריגולד, וכמובן שעשיתי עוד כל מיני משימות צד.
בספיידרמן -לאט לאט אני מתרגל למקשים של הקונטרולר...
אהבתי שבשונה מבאטמן שמפגיש אותך לאט לאט עם אוייבים חזקים יותר- פה ישר זורקים אותך לפני רמות משתנות של אוייבים, וזה מכריח אותך ללמוד לטפל בהם כבר מההתחלה.

DQ11: SF5 אני נגד איוול ריו ספרדי בסט של 5 קרבות.עונה 4

בקצרה: מי שרוצה לראות אותי אוכל קצת קש זה בהתחלה חחח.
באריכות יתרה:

העונה הרביעית של SF5 התחילה שלשום ואיוול ריו נחת במשחק.הדלקתי ת'סוני כדי למצוא מישהו שמשחק את איוול ריו ועשיתי איזה סט של 5 קרבות מול איזה ספרדי.

ניצחתי את הסט 5:2 אבל אני חייב להודות שהוא כידרר אותי שם עם איוול ריו קצת וזה אפילו יצא קצת מצחיק.

זה שילוב של.. לא היה לי מושג איך נלחמים באיוול ריו וגם קאמי קיבלה מלא שנמוכים בעונה הרביעית הזו שהמעצבן מכולם זה שהיא מתעלפת ממש מהר עכשיו (כמו ב2016) ולקח לי זמן להסתגל לזה מחדש.

מעבר לזה אני רוצה להתחיל את UD ברצינות (יש לי אותו שנים בדיסק וגם קיבלתי אותו מהפלוס) אבל אני בטח אספר עליו רק בשרשור הבא.

למעלה