במה פוקימון השפיע עליכם בחיים?

gill142

New member
במה פוקימון השפיע עליכם בחיים?

סורי שאני לא פה המון, אני יחזור לפעילות. ולשאלה, במה פוקימון השפיע עליכם. הנה תשובתי, פוקימון היה שלב חשוב בחיים שלי. הוא פתח אותי לאחר כשנתיים צפייה ובעוד אנימות בארץ למשהו כמעט הכי חשוב בחיים שלי - אנימה. האנימה הביאה אותי לפה. בכל מקרה, האנימה השפיעה עליי המון בחיים ואפשר לומר שאני היום פריק אנימה רק בגלל פוקימון. עד היום אני אוהב ויאהב פוקימון, ויש לי אוסף שלם: אחד חדש על המחשב, 1GB (רק של פוקימון, יש לי עוד 4-5GB אנימות נוספות), עלוב יחסית ועוד אחד ענק של 4 GB (רק של פוקימון) שזרוק באיזה בית נטוש בירושלים אחרי שפרמטו לי את המחשב...

livnatkris

New member
האנימה הראשונה שהתמכרתי ../images/Emo29.gif

זה היה שונה ארוך מעניין ופשוט מדהים! העונה הראשונה שלטה. ואז הכרתי את משחקי הגיים בוי של זה שהיה כיף בפני עצמו! וזה למעשה גרם לי להתמכר ל RPG תודה פוקימון! breat of fire שולט ^__^

וואלה?

גם לי זה גרם התמכרות לRPG... וchrono trigger שולט! נראה לי שהמשחקי גיימבוי הם הדברים הכי טובים שקשורים לפוקימון...

livnatkris

New member
../images/Emo29.gifשני דברים קשורים לפוקימון

המשחקים והספישל של ראיקו XD.

Houndour

New member
אה פשוט ^^ ../images/Emo79.gif

בזכות פוקימון התעניינתי באנימה והתחלתי לצפות בסליירס.. וזמן לא רב אחרי זה התחלתי לצפות באנימות איכותיות D= אני, כמו רבים אחרים, חייב את התודה לפוקימון שהייתה כרטיס הכניסה שלי לעולם האנימה ^^.. ותודה גם לאמא ואבא כמובן. ושלום על כל ישראל =X

למעלה