במה שיחקתם השבוע? העפתי את בלאק אופס 3

amithas190

New member
במה שיחקתם השבוע? העפתי את בלאק אופס 3

חתיכת משחק מעפן, זה הקול אוף דיוטי הראשון שאני לא מסיים -שיחקתי בכל הסדרה.

עברתי לDOOM , והוא מעולה ... קנית אותו כרונו?

איזה לקנות אותו אורלי תכסח אותי.

אם אני אקנה עוד משהו בלי לסיים את הבקלוג שלי קודם חחח אתה יודע כמה משחקים מחכים לי?

הדבר היחיד שאני קונה בזמן הקרוב זה דאוס אקס ודרגון קווסט.

מה שכן שיחקתי בדמו של דום והוא פשוט מדהים.כל כך כייפי וחלק וההרג נורא מספק. למרות שהייתי מת לשחק עם עכבר.

PlayGirl3

New member
Ratchet & Clank: Into the Nexus

זה החלק האחרון בטרילוגיית העתיד. מרגיש לי קצת פחות טוב מהקודם שלו Crack in Time. הנבלים פחות מעניינים/מצחיקים (אף נבל לא משתווה לדוקטור נפריוס) והנשקים לא כיפיים ומטורפים באותה מידה וגם נראה שיש הרבה פחות מהם. מתגעגעת לגרום לרעים לרקוד עם הכדור דיסקו ואז לפתוח שער למימד אחר עם מפלצת שחוטפת אותם.
אני עוד די בהתחלה, אז אולי עוד ישתפר.

Sf5 נשבר לי הזה שלי מחסרי החיים האלה

לפני שהעונש של קפקום נכנס לתוקף היתה לי מגפה של חסרי חיים כאלה השבוע שניצלו את השבוע האחרון שהם כנראה יוכלו להיות לוזרים בלי להיענש על זה.

שישיגו חיים החארות האלה ושילמדו להפסיד בחיים כבר.

זהו היום החלטתי על תוכנית גמילה מSF5 אחרי שלא עניתי בטעות לאנשים חשובים בפלאפון כי הייתי מרוכז במשחק וזה מתחיל לסבך אותיי

מה שלא יהיה אני היום על Life is strange וטיטנפול 2.
אין מצב שאני משחק היום SF.

כל כך סבלתי מהבטא של טיטאנפול 2

שאני כבר מפחד לנסות עוד fps ברשת.
אני מכיר בזה שהם לא נועדו לי כנראה.

ננסה את הבטא של באטלפילד ונראה

אגב עמית אתה קונה דאוס אקס?

לא מזמן כתבת כאן שסיימת את כל המשחקים שמענינים אותך בדור הזה.
(לא שהאמנתי לזה
) נראה לי שדאוס אקס יהיה לטעמך בגלל שהוא מזכיר את בלייד ראנר באווירה, והוא משחק הייברידי כזה, תערובת מיוחדת של RPG התגנבות ושוטר.

amithas190

New member
לא יצא לי לשחק בסדרה הזו אבל היא מאוד מעניינת

וגם של איידוס המעולים . אני בונה עליו ועל טומב ריידר להמשך .
&nbsp
בינתיים יש לי את דום ואת דיאבלו לחודש הקרוב

דיאבלו 3 אחד ממשחקי העשור. אבל..

אם אין לך עם מי לשחק אותו אז אתה תהנה הרבה פחות. היה עדיף שתלך על Divinity: Original Sin אם בסינגל פלייר חשקה נפשך.

אם אקנה את גרסת הפס4 אנחנו חייבים לעשות את הקמפיין ביחד פעם.

מישהו 2

New member
דאוס אקס
, נארוטו, בלאק אופס 3 וטיטאן פול

לא נגעתי ב- Overwatch , כל השבוע היה לי כאילו תכנון לשחק בו , אבל בסוף שיחקתי במשחקים האחרים.

דאוס אקס = טעם נרכש. מי ששיחק במשחק הראשון ואהב, ההנאה שלו מהמשחק השני מובטחת ומכופלת ללא ספק. לי לא היה כלל ניסיון עם המשחק, הבנתי בכללי שהוא משחק התגנבות. כניסה ראשונית למשחק אכזבה אותי. המשחק מתחיל ישר במשימת אקשן שמלווה ב- tutorials גרועים ביותר.
מערכת ירי מגושמת שלא מרגישה מספיק נכון, AI טיפש יחסית, מערכת הכפתורים בשלט - תסבך אתכם להפליא. כל מה שהתרגלתם אליו עד היום שכמעט היה אוניברסלי - הכפתור שרצים איתו, הכפתור שמתכופפים איתו וכו' - כל אלה ממוקמים על כפתורים טריקיים שלא הייתם חושבים עליהם אפילו. התוצאה היא שבערך בשעה הראשונה, המשחק יגרום לכם להרגיש מפגרים וחסרי שליטה בסיסית. ולמרות שיש אפשרות להחליף למערכות כפתורים אחרות, אף אחת מהן לדעתי היא לא התחליף הראוי שהייתם מקווים לו.

הטוטוריאלס ינסו להכניס אתכם למשחק, אבל הם חסרי מעקב בסיסי למה שאתם מחליטים לעשות, לדוגמא - המשחק אומר לכם לנוע למקום מסוים ולחסל את האויב. אם החלטתם לחסל את האויב דבר ראשון ורק אז לנוע למקום הייתי מצפה שהטוטוריאל יעצור ויגיד לי להתחיל מחדש אבל הוא פשוט ממשיך, מבקש ממך להרוג את מי שכבר מת ופשוט לנוע לכל המקומות שהוא מבקש עד שהטוטוריאל נגמר.
ה- Takedowns נראים טוב, אבל לפעמים זה מרגיש ממש מוזר איך מורידים אנשים אחרים בכזאת עוצמה ואף אחד לא עולה על המיקום שלך.
ה- Biotech שזה בעצם "המנה" שלך במשחק להשתמש ביכולות מיוחדות , נגמר נורא מהר ולוקח לו זמן להיטען, בקיצור רוב הזמן אני מוצא את עצמי מחכה סתם כך כדי שאני אוכל להשתמש בעוד יכולת מיוחדת וממש חשובה כדי שיהיה אפשר להתקדם.

הטעינות קצת ארוכות במשחק בכל פעם שמתים - יותר טוב מהוויצ'ר אבל עדיין לא כיף למות במשחק כשצריך לחכות 20+ שניות בכל פעם, כדי לנסות שוב ובסופו של דבר זה יטריד אתכם, וזה קצת בעייתי במשחק התגנבות שכל הזמן נתפסים ובא לכם לעשות התגנבות מושלמת.

מערכת ההאקינג נחמדה, אבל אני עדיין חושב שראצ'ט וקלאנק עשו את זה טוב יותר. את מערכת הפריצה בראצ'ט וקלאנק הייתי מוכן לשחק בתור משחק לסמארטפון מרוב שזה גאוני. בדאוס אקס זה סתם מבוסס מזל כזה ולפעמים גם כשהצלחת לפרוץ אתה יוצא מזה בתחושה ריקנית כזאת , שפתרת את הפריצה אבל אתה לא יודע למה בכלל פתרת אותה ומה הייתה החכמה בזה.

אחרי שעה~ על המשחק יצאתי ממנו בבאסה ועשיתי הפסקה. אחרי זה חזרתי ונתתי לו צ'אנס נוסף ואני ממש שמח שעשיתי את זה.
אחרי המבוא של המשחק נכנסים סוף סוף למנה העיקרית. המשחק בנוי כמו משחק תפקידים - התגנבות שמסתובבים בעולם פתוח ועושים משימות. ואיכשהו כמו קסם 90% מהדברים שהפריעו לו בכניסה למשחק פתאום מתרגלים אליהם, מקבלים את ההיגיון שלהם וזה הופך למשחק מוצלח וכיפי. הגרפיקה היא לא השיא אבל בהחלט נחמד מאוד להסתכל.
המשחק רץ באופן יציב על 30 FPS עם ירידות נדירות פה ושם .
זה התחיל כמו משחק של 6-7, ועכשיו כבר ממש כיף לשחק בו אז אני נותן לו 8.

לדעתי עדיף לחכות לגרסת "משחק השנה"

הוא נשמע נהדר (למרות שפחות טוב מהקודם) הבעיה שלי הוא שהוא נשמע קצר מדי ועם הקודם ביליתי 30 שעות

סקוור כבר הכריזו על dlc עלילתי אז אני אחכה.

שמח לשמוע שהתחברת לבסוף למשחק.
אני התמכרתי להאקינג אבל הבנתי ששינו את המיני גיים.

אני בטוח שבסוף תתפוס את העיקרון של ההאקינג ותתחיל להנות מזה.

הרוב דווקא אומרים ההפך מדברים על פתיחה חזקה

ושהוא נחלש מאוד בהמשך. אני מקווה שלפני שאתה ממשיך במשימות הראשיות אתה מוודא שעשית את כל הסייד קווסטים כן? (אתה יכול להבחין איזה דמות NPC נותנת סייד קווסטים לפי זה שNPC שנותנת סייד קווסט תמיד יהיה לה שם פרטי מוגדר או שם משפחה)

הם הלחם והחמאה גם במשחק הקודם וקל להפסיד אותם אם לא נזהרים ומתקדמים יותר מדי בסיפור.

זה תכנון מאוד לקוי שמאוד חבל לי שהם לא תיקנו אותו.

מישהו 2

New member
הפתיחה חזקה כנראה למי שיודע למה הוא נכנס

אני בטוח ששחקני המשחקים הקודמים יכנסו במהירות. אבל בהחלט יש סכנה של רושם ראשוני מאכזב לשחקנים חדשים

למעלה