במה שיחקתם השבוע?

amithas190

New member
במה שיחקתם השבוע?

סיימתי את fallout4 . עכשיו כשאני מסתכל אחורה העלילה כן מעניינת והתסריט טוב .
הביצוע הכללי הרבה פחות.
בכל מקרה כבר מכרתי את המשחק והזמנתי את metal gear solid.

מחכה שתצא ההרחבה האחרונה של הוויצ'ר

SF5 השתלט על חיי, אני עם 1788 ניצחונות עד עכשיו :)

כמובן שזה לא מעיד שאני שחקן טוב במיוחד (רחוק מזה) אלא כמה זמן המשחק גזל
מזמני.

זה לפחות מספר הנצחונות שמתקבל לפי חילוק הכסף הוירטואלי הכולל שהרווחתי חלקי 50, שזה הסכום שמקבלים על ניצחון בודד.

כמובן שככל שאני משחק יותר אני צונח בדירוג, לפני כמה ימים הייתי בדירוג ה140 אלף ומשהו עכשיו אני לכיוון ה170 אלף. השחקנים שם פשוט טובים מדי.

אבל היי ניצחתי כמה פעמים שחקנים בדירוג 8000 אז אני עוד בסדר, אני מניח.

אני יכול רק להגיד שהמשחק די פגע לי בחיי החברה חחחחח. וגם בניסיון שלי לשחק משחקים אחרים.

משחק השנה שלי עד עכשיו.

יצא לי לפגוש באיזה שני ישראלים (שהם לא סטס) שקרעו אותי, כל הכבוד לכם, מי אתם? למה אתם לא מגיבים כאן?

מקווה להגיע למשחקים אחרים השבת אבל מי יודע אם זה יהיה המצב.
מועמד בטוח למשחק השנה מבחינתי.

מישהו 2

New member
וואו זה המון קרבות! נוב אתה כבר לא

מי המיין שלך?
בסופו של דבר המשחק הזה מסתכם לשחקנים של ריו ושחקנים של קן לא? חח

אני בינוני מינוס. הראשית שלי זו cammy.יש הרבה ריו וקן כמובן.

אבל יש גם הרבה גיוון חוץ מהם

מה שיש הרבה בסדרת SF, זה לוחמי shoto כליומר לוחמים שיכולים לירות עליך כדורי אש למינהם.

זה הלחם והחמאה של הסדרה כמובן,כדורי האש האלה אבל ברור שיש זכות קיום לדמויות אחרות, וכמה מהשחקנים הכי מוכשרים בסצינת המכות שיחקו עם קאמי, אבל לא זכור לי
מישהו שלקח איתה את EVO.

היתרון של ריו וקן זה שממש קל ללמוד אותן, אבל אישית אני חושב שSF5 ממש עשה עבודה מצוינת בפישוט כל העניין.

המשחק הרבה יותר סלחני, אם בSF4 היית צריך רפלקסים מדהימים יש בSF5 הרבה קומבואים טובים שלא דורשים דיוק מטורף.

בSF4
הדרגה שלי היתה משהו בין C לCּ+ (כי התנדנדתי בין הדרגות האלו)
והדרגות היו כמובן
D+
D
C
C+
B+ וכו'
כמובן שב3DS הייתי B אבל כולם שם היו נובים אז זה היה קל בהרבה.
אז כמובן שלא הייתי נוב גמור בSF4 (או ב2) אבל כמובן שאפילו לקרוא לי גרוע זו מחמאה חחחח.

אני לא רוצה לדעת כמה קרבות הפסדתי או כמה זמן זה אומר ששיחקתי בSF5 בשעות.

מה שבטוח קיבלתי תמורה מלאה לכסף שלי חחחח.

PlayGirl3

New member
Lost Dimension, Hitman GO

Lost Dimension- משחק בינוני מינוס

ציפיתי להרבה יותר אחרי המיני הייפ של חובבי jRPG ברשת. הרעיון היה מגניב (rpg-אסטרטגיה שבכל שלב חבר אחר בקבוצה הוא בוגד וצריך לזהות מיהו) אבל הביצוע כושל. עיצוב השלבים והאויבים פשוט מחריד. יש 2-3 אויבים עם סקינים שונים והשלבים כולם חדרים גדולים מרובעים או מסדרונות עם פינות חדות, שום השקעה בפרטים. דרך הזיהוי של הבוגדים מאוד מאכזבת. בסוף כל קרב לדמות הראשית יש סוג של חיזיון ואז הוא אומר כמה חשודים פוטנציאלים יש בקבוצה שנלחמה איתך באותו קרב, אז אחרי כמה קרבות שבהם מחליפים את הקבוצה אפשר להסיק מי הבוגד, שמה בעצם עושה אותו לבוגד? הוא לא מתנהג שונה בקרב מכל האחרים.
בין לבין יש מערכת שהיא חיקוי של ה-social links מפרסונה אבל גם היא עשויה ממש רע. אני כבר לא קוראת את הטקסטים הרנדומליים והמשעממים של הדמויות כי הבחירות לא משנות כלום.
בסוף כל שלב יש (עוד) חיקוי של משפט הכיתה מ-Danganronpa, אבל בניגוד לקטעים שם שהיו מותחים ומעניינים ומשלבים חקירה צולבת פה לא עושים כלום מלבד ללחוץ על מי לדעתך הבוגד.
הכוחות השונים של הדמויות נחמדים אבל לא היו כל כך יצירתיים עם ה-skills השונים שהם יכולים ללמוד.
בקיצור, אכזבה.

Hitman GO- סיימתי שלב ראשון, מתוך 8 אני חושבת. אמרתי בשבוע שעבר שזה נראה כמו משחק פלאפון וזה באמת משחק פלאפון. היו יכולים לפחות לעשות איזשהם קטעי מעבר להכניס קצת עניין או סיפור מינימלי. באנגרי בירדס יש יותר עלילה מהמשחק הזה.
הפאזלים נחמדים למי שאוהב, אבל מהר מאוד מעייפים.

haim9798

New member
ממשיך עם talesבPS4

משחק ממש נחמד , מערכת קרב שדורשת התרגלות ונראית מאוד פשוטה במבט ראשון אבל מסתבכת מהר מאוד.
&nbsp
משחק שעושה לך רצון לחזור מהעבודה ולשחק אותו , אז אי אפשר להתלונן.
הסיפור בנתיים גנרי מאוד , המבוכים נחמדים אבל לא מסבירים לך עליהם כמעט בכלל , זה יותר לך ותמצא מה יש שם.
&nbsp
לשמחתי כבר יצא לי להפסיד מדי פעם לבוסים ככה שהוא לא קל מדי , והגריינדינג שלו לא משעמם , כל הזמן יוצא לך ללמוד ולתרגל אלמנטים חדשים במערכת הקרב.
&nbsp
יצא לי לשחק משהו כמו 15 שעות בנתיים אז אני בטח די בהתחלה , ומפה זה כבר מתחיל להיפתח יותר ולהיות יותר כיפי.
&nbsp
הגרפיקה קצת מאכזבת אבל לא נוראה, אני אוהב את הסגנון אנימציה וזה קצת מפצה.
&nbsp

הסיפורים של טיילס מאוד גנרים באמת.

אחת מסדרת הJRPG הכי בינוניות שיש צריך להגיד את האמת :)
אתה תראה גם שאחרי הטיילס הזה, אתה תרגיש שכל טיילס כמעט חוזר על עצמו מבחינה עלילתית.

אם אתה נהנה מטיילס לפחות תזכור שמכאן אפשר רק לעלות :)

haim9798

New member
לפעמים כל מה שאתה צריך זה משחק בינוני

ברור לי למשל שהוא הרבה פחות טוב מני נו קוני , אבל כרגע הוא מעביר לי את הזמן בכיף וזה מה שחשוב בשבילי.
&nbsp
לא תמיד יש לי כוח למשחקים מעולים שתופסים לך המון מהזמן שלך ומהחוייה.
&nbsp
צריך משהו שיעביר את הזמן בכיף עד UN4 וR&C המחודש.
&nbsp

מסכים איתך בהחלט, אני אוהב טיילס, הם פשוט כמו פלאפל.

זה טעים, אבל אתה יודע שזה ג'אנק. וצודק לפעמים צריך ג'אנק.
וכל JRPG זה מבורך אל תעלם לנו :)

מישהו 2

New member
הייתי שמח אם סוני הייתה מוציאה שלט Elite כמו של האקסבוקס

נשבר לי הטריגר של ה- R2, הסטיק מתקלף והפלסטיק פשוט על הפנים...
אם יש נקודה שאני נותן למיקרוסופט זה על רמת הגימור ואיכות החומר של השלטים שלהם. (למרות שעדיין הם לא נוחים יותר לטעמי)

יש מתאם לPS4 שמפעיל עליו שלטי ONE/360.

אני די בטוח שהמתאם הזה יכול להפעיל לך גם את שלט הelite אין סיבה שהוא לא.
אם אתה באמת רוצה את השלטים של מייק זה בהחלט אופציה.

מי שמעדיף את השלטים של סוני גם יכול להשתמש בהם על הONE.

amithas190

New member
מישהו פה מוכר משחק מעניין? את הרובוטריקים החדש אולי?

אני צריך משהו לחודש הקרוב

CallMeCavanaugh

New member
רובוטריקים יחזיק לך חודש?

אפילו אני בטח אסיים אותו בשבוע. זה משחק קצרצר.

amithas190

New member
נכון.. אבל עדיין אני מחפש משהו קצר ונחמד.. בורדרלנדס אולי

CallMeCavanaugh

New member
קודם כל, אלו שני משחקים

מה שיש ל-PS4 זה ה Handsome Collection, שהוא גם בורדרלנדס 2 וגם הפרי-סיקוול (שמתרחש קודם אבל הבנתי שכולל ספויילרים ל-2). חוץ מזה, הם נקראים "משחקי תפקידים" אבל אם תחפש משחק דומה להם אז זה סוג של דיאבלו מגוף ראשון, לא פולאאוט או דרגון אייג'.

למעלה