במה שיחקתם השבוע?

amithas190

New member
במה שיחקתם השבוע?

אני בעיצומה של ההרחבה השניה לוויצ'ר ונהנה מכל רגע... כמות התוכן גדולה בהרבה מהDLC הקודם ושרפתי על ההרחבה כמה עשרות שעות...

הספקתי למכור את MGS ואת ה wolf among us .

אני מחפש משחקים חדשים ... למישהו יש המלצות?
איך mad max ?

PlayGirl3

New member
בעיקר mass effect 2

סיימתי סוף סוף את הכל ב-Tales of Graces. שמחה לצרף את הפלטינום הזה לאוסף.

ME2 מרגיש ממש כמו להמשיך לשחק במשחק הראשון רק עם תפריטים כתומים במקום כחולים. הכל מאוד מוכר ונוח להתחיל ככה את המשחק במקום להתחיל ללמוד מחדש. ההשקעה במשחק הקודם השתלמה וקיבלתי מיד על ההתחלה 5 רמות, מלא משאבים למחקר, בונוס ל-paragon וכסף. גייסתי בינתיים 4 חברים לקבוצה ועשיתי קצת סייד קווסטים (איזה כיף שאין במשחק הזה את המאקו! מקווה שלא יצוץ פתאום בהמשך). מגניב שאפשר פשוט לעבור ליד זוג אקראי באמצע שיחה ולקבל ככה סייד קווסט. המחקרים זאת גם תוספת נחמדה אבל היו צריכים להשקיע בזה קצת יותר. יותר אהבתי במשחק הראשון שהיה אפשר למצוא מלא נשקים אקראיים ולהוסיף להם מודיפיקציות. עוד דבר שפחות אהבתי זה שצריך לתדלק את החללית כל הזמן. למה זה טוב? מחכה כבר להמשיך בעלילה ולראות למה כולם אומרים שזה המשחק הכי טוב בסדרה.

sf5-קפקום מייאשים אותי כל כך עם הrage quit האלה....

אני אוהב את SF5 הוא מושלם והוא ענה על כל הציפיות שלי ומעבר להן. הבעיה זה רק הrage quit המחורבנים האלה!! שמתי סרטון. זה קורה לי כל יום!

אתה מנצח אותם וכדי לא להפסיד את הנקודות שלהם וכבר להרוויח טרופיס הם יוצאים בסוף הקרב.

היחידים שנדפקים? אנשים כמוני שמשחקים בצורה ספורטיבית והוגנת וסופגים הפסדים.

איך קפקום מרשה לזה לקרות חמישה חודשים אחרי שהמשחק יצא? שתקח לבני זונות האלה את הנקודות שלהם או שתתן להם באן של חודש מהמשחק.

נמאס הם הורסים הכל כל יום.

למה אתם בכלל מתחברים למשחק תחרותי אם אתם לא יודעים להפסיד יא חארות.

עוד לא, לא שיחקתי כלום חוץ מSF5 כבר תקופה, מקווה הסופש

לסיים אותו סוף סוף.

אממ. הייתי מתרחק ממד מקס.

ממה שהבנתי 90% מהמשחק אתה ברכב המשעמם שלו. 90% מהמשימות דורשות את הרכב המשעמם ומרדפים בבאר שבע.
והיתר? טוב זה לא שהיתר כזה טוב לפי מה שאומרים, סתם הלבישו על המשחק הזה את מערכת הקרב של באטמן וקיוו לטוב.

meishar84

New member
UC4 ובקמצנות, כל Episode שאני עובר אני מתבאס שמתחיל חדש

מה שאומר שהמשחק מתקצר...
אני מאוד נהנה מהקרבות ירי, הרבה יותר מהנה לשחק בצורה רועשת מלשחק בצורה חמקנית ושקטה. טוב נו, בBF אני לא סובל להיות ריקון ותמיד אני אהיה Assault או Engineer.

meishar84

New member
סגרתי אותו אתמול בתחילת פרק 19

גם לדעתי הוא הכי טוב בסדרה, אני שוקל לקנות את ה Nathan drake collection בשביל הכיף.

רוצה להחליף איתי משחק תמורת האוסף?

אין לי מה לעשות עם האוסף אני לא אחזור לסדרה עצמה אבל ל4 כן.
מה יש לך בעותקים פיזים?

meishar84

New member
GTA V, Transformers Dev, Sniper Elite 3, Arkham Knight

שתבין, עשיתי את כל הסדרה, הראשון היה טוב , השני והשלישי מעולים, אבל הרביעי התעלה עליהם בגדול.
הגרפיקה של הרימסטר של האוסף של הסדרה היא ברמה של הגרפיקה של TLOU (שגם עליו ממש בא לי)?

לדעתי רק 2 ו4 הם משחקים טובים.אבל זה עניין של טעם.

באסה. יש לי GTA5 כבר על הפס4 ובאטמן קניתי וסיימתי בהשקה. (האמת קניתי אותו על כל קונסולה שלי איכשהו)
הגרפיקה של הרימאסטרים נהדרת אבל לא, הם לא ברמה של TLOU. כמובן שהם ברזולוציה יותר גבוהה ממה שהוא היה בPS3 אבל לדעתי הם אפילו לא קרובים אליו בגרפקה.

שיחקת בTLOU ? אם דילגת עליו אז הוא ללא ספק יותר שווה את הכסף שלך מהרימאסטרים.

המשחק שהכי קיבל שיפור זה uncharted 1 אבל הוא עדיין צואה אלקטרונית, אז אין מה לדבר.

meishar84

New member
אני יודע ורוצה את TLOU, אחרי UC4

לא יהיה לי משהו חדש לשחק עד BF1 ובאותו זמן BF4 ימשיך להיחרש אז ככה שגם קצת גיוון עם TLOU יהיה נחמד.

וואו, אני מקנא בך שלא שיחקת.

לא רק המשחק הכי טוב של נוטי דוג בהפרש ניכר מהאחרים, גם אחד המשחקים הכי טובים אי פעם.

למעלה