במה שיחקתם השבוע?

amithas190

New member
במה שיחקתם השבוע?

סיימתי את מאפיה והתחלתי את BATTELFIELD1 , אני כנראה אעשה מנוי לפלוס בשבילו בקרוב...

אגב אם מישהו רוצה להחליף את מאפיה על טומב ריידר או טייטאנפול 2 אני פתוח להצעות

רק סטריט פייטר 5, אבל לפחות עשיתי לאקומה פרפקט

בסיבוב שמתחיל ב5:53 :) אני מת לעשות הפסקה מSF5 אני לא מצליח פשוט.
מת כבר לשחק דאוס אקס אבל אני פשוט לא מגיע למצב שאי מדליק את הפלייסטישן ומשחק משהו אחר, אוף.

זה באמת היה דמו פצצה (זמין גם למחשב למי שרוצה)

אם כי הבוס בסוף היה יותר מדי קל. אני עכשיו חורש על הדמו ברמה הקשה. לדעתי זה המשחק הכי טוב של פלטיניום עד היום. (כן מעריצי ביונטה, תהרגו אותי, לא איכפת לי)

אני מודע לזה שביונטה משחק יותר מתוחכם ושהוא דורש הרבה יותר סקיל כדי לשחק אותו ברמה גבוהה אבל NIER 2 יותר מיוחד.

1מישהו 2 תביא SF5 אני אאמן אותך. תוך שבוע אתה..

מעיף את נארוטו ליד 2.
. לא שאני איזה statrix או משהו.
(סטס לפי הערכה שלי אמור להיות מנימום ברמה של super silver - גולד ) אבל עדיין
תשתדרג למשחק יותר לוהט.

אתה מביא טקן 7 שזה יוצא?

מישהו 2

New member
אין לי ממש זמן, לימודים וזה..

ברגע שיתפנה לי הזמן אני יותר מאשמח להשיג טקן 7, סטריט פייטר וכל משחק אפשרי כדי לפצות על הכול

אם יש לך זמן לנארוטו יש לך זמן להכל

אנחנו לא הולכים לשחק כדי להגיע לEVO :) סתם משחקים בשביל הכייף. משחקים איזה חצי שעה בשבת, אתה תתפלא כמה זה יזרום לך, פשוט תזכור שאתה משחק בשביל הכייף ולא שום דבר אחר ולא תוכל לחזור לנארוטו חחח.

חח לא שנארוטו זה כזה נוראי בכל זאת זה משחק שקפקום נותנים עליו פיידבק. אבל מגיע לך יותר חח.

מישהו 2

New member
בבוא הזמן אני אנסה את זה, מבטיח

כרגע האמת, למצוא עוד משחקים להתמכר אליהם זה לא רעיון טוב בשבילי. גם אם באמת סטריט פייטר יעשה קסם וישכיח ממני את סדרת הסטורם. (אני בספק, אני יודע מה זה סטריט פייטר זה לא חדש לי).
&nbsp
נארוטו האמת עדיין מחזיק , כי יש לי מלא חברים ישראלים שהכרתי ומצאתי דרך המשחק ואנחנו באופן קבוע נפגשים בפארטי ונלחמים אחד בשני. (זה אושר טהור, מאחל לכולם למצוא חברים קבועים לאיזשהו משחק, זה מה שבאמת כיף בסוני)
&nbsp

חחח אני אכיר לך אנשים לשחק איתם אל תדאג :)

ישראלים וגויים כאחד. בכנות אני מבין את האפיל של נארוטו יש משהו מיוחד בלשחק דמויות של אנימה אהובה וגם הגרפיקה טובה, אבל נארוטו לא יעלם לשום מקום, אין גם דמיון בין המשחקים ככה שזה לא שאם תשקיע זמן בסטריט פייטר תהיה חלוד בנארוטו או להפך :)

כשתרצה לנסות דבר איתי :)

מישהו 2

New member
כבונוס קחו סרטון על היום שבו נארוטו הפך להוקאגה

חמוד ומצחיק למדי

semes100

New member
אני שיחקתי את the order 1886, אמנם נקטל על-ידי הביקורת...

אבל משחק לא כזה נורא, לעיתים משמים כי יש קטעים ארוכים של סרט והרבה QTE אבל יש קרבות דווקא די מותחים, לפחות קרב אחד שעכשיו סיימתי וזה מושך להמשיך לשחק. נחמד...

למעלה