במה תבחרו לשחק היום?

o fri

New member
במה תבחרו לשחק היום?../images/Emo66.gif../images/Emo150.gif

nivinivini

New member
וואו. הבחירה קשה. אולי אני אתחיל ב.

יוגי הו. אולי סנוקר. בהמשך אני הולך לשחק עם נורית בארגז חול. נעשה קטעים במגלשה. מה שבטוח... היום חופששששששש... יש לי רעיון למשחק. אז ככה. מכירים את המשחק הזה שכותבים משפט, מעבירים את הדף לבנאדם השני. הוא כותב משפט, ומעביר לאדם אחר. אבל לפני זה הוא מקפל את הדף כך שהבנאדם הבא רואה רק את המשפט שלו ואז בסוף כשמחליטים פותחים את כל הדף ורואים מה יצא. אז אנחנו נעשה את זה במסרים ואז נפרסם בפורום את הסיפור. טוב? אתם איתי נכון. אני לא מטומטם לבד פה, אהה? טוב אני שולח לעופרי. מעעעעכשיו.

nivinivini

New member
אופס. שנייה. צריך לעשות קצת סדר.

טוב זה לא טוב שהמשחק יתבלגן לנו אז נעשה סדר. כל מי שמשתתף ירשום את עצמו בת'רד הזה. וזה יהיה הסדר של העברת המסרים. אז אני ראשון (יש). אחר כך עופרי. ובלי בלגאן, בסדר? איפו טאטא? יש לי קקי.

התהוות

New member
יצירה

שמתי לב שאם במשך זמן ממושך אני לא יוצרת, המצב שלי מתחיל להיות דכאוני-מרוח. כשאני אומרת "יוצרת" הכוונה לכל מיני דברים- גם יוצרת אמנית לחימה. גם יוצרת אמנית יכולות. גם יוצרת אמנית ריפוי. גם יוצרת לעצמי בריאות מושלמת. גם יוצרת לאחרים בריאות (בתקווה למושלמת). גם יוצרת במובן של נגינה, ציור, שירה, כתיבה וכיו"ב. גם יוצרת שמחה. ועוד... אז היום אני יוצרת!

o fri

New member
עד עכשיו הספקתי לשחק ב

"עופרי" "מזינה את ריו התינוק באהבה, ביטחון וצרכים בסיסיים" "עופרי" "מנסה להתעורר", "מנסה להיות במציאות. כאן ועכשיו" "עופרי" "מדברת עם אמא שלה בטלפון" ועוד... נ.ב. nivinivini לא הבנתי איך נשחק את זה, אם אני רואה את מה שכתבת כי אמורים (נראה לי) לא לראות מה זה שלפני כתב.

nivinivini

New member
אני שולח לך משפט...את ממשיכה

את הסיפור לפי המשפט הזה (או מה שבא), אבל שולחת הלאה רק את המשפט החדש שלך. וכך הלאה. כל בנאדם רואה רק את המשפט לפניו ובסוף מחברים הכל. קיבלת את שלי במסר?

למעלה