במודיעין...בשביל כולם...

במודיעין...בשביל כולם...../images/Emo43.gif

בתאריך 5.3.02 החל משעה 20:0 ועד 22:30 תתקיים הדרכה בטיפול במצבי חירום רפואיים בתינוקות, ילדים ומבוגרים: החל מפציעות קלות, חתכים וכוויות, דרך שטפי דם וחבלות קשות ועד חנק מגוף זר, אסטמה ואפילו הדרכת ביצוע החייאה לאחר התקפי לב. ההדרכה תערך במרכז לגיל הרך ולמשפחה ברחוב תלתן 6 במודיעין. הרשמה מראש בטלפון 9722210 - 08 כולם, תושבי מודיעין, הסביבה וכל מי שיכול להגיע - מוזמנים הרבה בריאות אמנון מרגלית

חברי הפורום-זקוק לעזרתכם...../images/Emo43.gif

אלה מכם שחברים גם בפורום "הגיל הרך" בהנהלת נועה גל מתבקש להגיב להודעה שהכנסתי לפורום שלהם:

אמאשל

New member
הגבתי

ושוב תודה. ההדרכה שקיבלתי היתה נהדרת. היום אני הרבה יותר רגועה כשקורה משהוא כי אני יודעת מה לעשות. תודה אתה איש נהדר. עדינה

קראתי ונדהמתי..

אני אפילו המומה מכדיי להגיב..אבל בכל זאת- עדינה כל הכבוד לך!!!!! ומסכימה עם כל מילה שכתבת!

limori

New member
אמנון אמנון....

ידועה לכל שבפורום של נעה כל ההודעות עוסקות פרופר בחינוך לגיל הרך. מיום הקמתו של הפורום ועד עצם היום הזה נמחקו כל ההודעות שאינן קשורות בחינוך. זו המדיניות של הפורום כך החליטה מנהלת הפורום. מסתבר שגם המשתתפים בפורום הסכימו עם ההחלטה שלה חלק בגלל נוחות וחלק בגלל העדפה אחרת. אני בטוחה ש 90 אחוז ממשתתפי הפורום של נעה משתתפות גם בפורום של רותי, כך שאני לא רואה שום בעיה בהצגת ההודעות שלך בפורום להיות הורים ולא בפורום של נעה. ולא צריך להיסחף ולהשמיץ את נעה כמו שעשה אמא של או עדינה. זה ממש לא לענין כמו שאתה רוצה שיכבדו את התנדבותך כך צריך לכבד את ההתנדבות של נעה. וכמו שאת עדינה מתפעלת מהכישורים ומהרוח ההתנדבותית של אמנון כך אני מתלהבת מההתנדבות והעשייה של נעה. ודרך אגב אמנון את ההודעה שלך על ההרצאה במודיעין קראתי בפורום הורים ומייד שלחתי במייל לחברות שלי במודיעיו. אמנון חזק ואמץ ובאמת שמגיע לך צל"ש על כל ההתנדבות. לימור

רותי ע

New member
אמנון,אני יכולה להבין את ההרגשה שלך

אבל אני חושבת שאין סיבה להיפגע. כל פורום מתנהל אחרת ועם כללים אחרים. בפורום חינוך לגיל הרך הכללים ברורים - רק הודעות בנושא הפורום. ללא תמונות של הילדים, ללא איחולים, ללא הודעות שונות אפילו חשובות והתנדבותיות. גם בפורום הזה שהוא הרבה יותר חופשי אני נאלצת לפעמים לשים את הגבול. אלא שכאן הגבולות רחבים יותר וכוללים צנזור הודעות פרסומת. מה גם ששני הפורומים יושבים כל כך קרוב וכשאתה מפרסם כאן אתה מגיע לרוב הגולשים של הפורומים השונים. אז מה שאני מציעה זה להמשיך להודיע אצלי על פעולות התנדבותיות ובפורום חינוך לגיל הרך לשים מודעה בלוח המודעות. ואני חושבת שגם פה וגם שם מעריכים את העבודה החשובה שאתה עושה. אם היו יותר אנשים כמוך המדינה הזאת היתה נראית אחרת...

מה עם אזור הצפון??

לצערי, ביום שישי נאלצתי להציל את בתי הקטנה מחנק כאשר היא בלעה חפץ פלסטיק כלשהוא. החזקתי אותה עם הגב אליי ולחצתי על הבטן ולשמחתי היא הקיאה הכל החוצה. אני אשמח לעבור קורס החייאה ועזרה ראשונה לתינוקות באם יהיה כזה בצפון. אולי אתה מכיר מישהו שמעביר קורס כזה?? או שאתה מעביר גם בצפון

תודה לתומכים...../images/Emo43.gif

ולצערי...קשה לי מאד כרגע לצאת , שלא בשעות העבודה, מאזור מודיעין מסיבה אישית. אני כותב לך מסר בנושא ההדרכה נא לקרוא. הרבה בריאות אמנון מרגלית

jole

New member
בהחלט כשתהיה הדרכה בצפון אשמח

לקחת חלק ואמנון כל הכבוד על היוזמה ורוח ההתנדבות. כן ירבו.

jole גם אנחנו מהצפון - אז אולי

אפשר לארגן קבוצה מהצפון כדי לקבל הדרכה מאמנון. אמנון הביע נכונות להעביר לנו - הצפוניים גם סדנת החייאה ועזרה ראשונה לפעוטים

רותי ע

New member
וואוו.....איזה מזל שנגמר ככה ../images/Emo57.gif

תבדקי בקופ"ח ובמד"א באזורך. אני יודעת שבאזור שלי יש קורסים כאלו במכבי. לבושתי אני לא הולכת.. p-;

ולכל מי שלא יכול להגיע למודיעין,

ממליצה על ההדרכות של טיפת חלב, אלה שמעביר אותן מדריך מטעם מד"א. בעברי הרחוק התנדבתי במד"א ואחר שיובל נולדה עברתי הדרכה (עם המטפלת שלה דאז) ולאחרונה עוד הדרכה (עם המטפלת של מיכל) - והיה מאוד ממצה ומלמד. מומלץ גם למי שעבר הדרכות בעבר כי יש כל מיני חידושים.

ולתלאביבים והסביבה - יש הדרכה...

של החיאה וחמצבי חירום בילדים במרפאת הילדים של קופ"ח כללית ברמא"ג (המרפאה של דר´ לקס ושאר הרופאים מהפורום שנסגר). ההדרכה פתוחה לחברי כל הקופות וכרוכה בתשלום של 75 ש"ח לזוג. מחר (יום שני בערב) יש הדרכה ואנחנו נהייה שם. אפשר לברר פרטים בטלפון 6424161 03. רק בריאות
שירלי

למעלה