במופון הגיעו למסקנה - העב"ם מירושלים, בדיה

במופון הגיעו למסקנה - העב"ם מירושלים, בדיה

בדיקת מומחי הצילום של רשת מופון מעלה כי כל הסרטונים מהארוע בירושלים, הם יצירי מחשב. http://nhne-pulse.org/the-jerusalem-ufo/

hamamin

New member
למאמר המקורי--[לא סופי]

עם תגובות. מופון עוד לא פירסמו רשמית. בכל מקרה הזיוף בכל הווריציות מאד מושקע, כולל "עדויות" מהפורום הזה שפורסמו בעולם,מתורגמות. צריך להזהר מהיכולות הישראליות האלו.... הי-טק.

נו בודאי

הרי לא לחינם הומצא המושג "ישראבלוף".

levincor

New member
וג'ימי מוסן הדרום אמריקאי יוצא בהצהרה מפתיעה

שכל המקרה אמיתי 100%.מסקנה שהוא הגיע אחרי תחקיר ובדיקה! והוא אחד היותר יותר נחשבים בעולם כאמין וישר. הוא בדק את הקלטות הראשונות 1.2.4 וטוען שהן אמיתיות לגמרי. לשאר הקלטות הוא לא מתיחס כלל אבל מעצם ההתיחסות לקלטת 4 ברור שהוא יודע מה הולך. הוא גם קצת מדבר על כל ההמולה מסביב. אישית אני פחות "פסקן" (כמו חלק מהתגובות כאן) וחושב שהכל עדין לא ברור . צריך לחכות עוד ולראות מה באמת היה שם. כל ההתנפלות על גדיאל וההסתתרות שלו יצרו חלל שבו נכנסים הרבה שרלטנים שתמיד יודעים הכל....ובעצם לא יודעים הרבה יותר מאחרים . ברור שהיו קלטות מזויפות שהגיעו או הושתלו ע"י גורמים זרים...אבל הראשונות והרביעית מענינות מאד. למי שבאמת מחפש http://www.ufodigest.com/article/jaime-maussan-reports-jerusalem-ufo-100-real

שמו חיימה מוסאן, הוא מקסיקני

לא ג'ימי (בספרדית J נקראת כ-ח). חיימה מוסאן נפל פעמים רבות בפח הזיופים, למשל, המקרה המפורסם שבו רכש גווית קוף שהאמין שהיא גווית חוצן. מעבר לכך, הסרטונים נבדקו כבר ע"י מספיק מומחים בנושא וכולם קבעו פה אחד שמדובר בזיוף.

מספיק מומחים להערכתך?

כאמור, אתה זהו שמחליט מהו הנכון ולא? בנתיים לא מצאתי הוכחות. כאמור הקישור שהמאמין הביא, מוכיח - אם תקרא מספיק נכון, שהתחושות אינן נכונות - שים לב היטב : "felt very strongly that it is, in his opinion, a CG hoax" ולאלו שאינם חזקים באנגלית הכוונה היא, שישנה הרגשה שזוהי מתיחה של עיבוד ממוחשב. עם הרגשות, לא לא מוכיחים דבר ולא חצי דבר. בנתיים אין כל הוכחה, לא מפתיע.. אני אמתין להוכחה הגדולה, כשתגיע. ועד אז, אתה מוזמן לחכות איתי.

שפת האם שלי היא אנגלית

אני אנגלו-סקסי במוצאי. מכיוון שכך, הרשה לי לתקן את תרגום המשפט - התרגום הנכון הוא: "מורגש באופן ברור שזו, לדעתו, עבודת מחשב" ולא כפי שתרגמת. לא מדובר בתחושות כלל.

תסלח לי, אתה פוגע בי

אני מבקש שתפסיק להעליב ולהשתלח בי. אינני מתחכם ותיקנתי לך את התרגום באופן אובייקטיבי ומקצועי, לא כדי לקבל העלבות בפומבי.

שבועות שאני מחכה להוכחות, ואפילו אחת לא הבאת.

אני אמשיך לחכות, ברשותך להוכחות. בנתיים יש לנו את הניתוח המקצועי של בריזר, שגם הוא, לא ציין בהוכחות חותכות, שים לב להודעתו בה - הוא מביע את דעתו המקצועית, אך לא מוכיח.

levincor

New member
ואני דוקא צבר לא אנגלי ולא סקסי

ואצלי התרגום הוא : תחושה (מרגיש) חזקה ביותר (בפרוש לא באופן ברור) שזאת, לדעתו, מתיחה (תעלול) מחשב. מדובר על תחושה חזקה כדי להדגיש שזה יותר מסתם תחושה. ועם כל זה עדין העסק חי ולא ברור כלל מה היה שם בקלטות הראשונות.

לצערי אתה טועה בתרגום

אתה מתרגם מילולית ולא נכון לעשות כך. םירושו של הביטוי Strongly felt הוא "מורגש בבירור" - ללא קשר לתחושות או רגשות, אלא בהקשר אבחנתי. אם אינך מאמין לי, אתה מוזמן לפנות ולשאול מתורגמנים מקצועיים. מבחינתי הדיון הסתיים.

levincor

New member
אני מאמין לך

כי זה לא משנה את נקודת הכובד במשפט שזאת המילה "לדעתו". היא היא המפתח. לגבי המנהל וניסוח שלך על הפגיעה וההשתלחות : 1.לא נראה לי שהוא פגע או השתלח בך. 2. לאור ההשתלחות שלך בו בקומונה ...בלי הפסק ,תוך זלזול וביטוים מאד לא מוצלחים ,נראה לי סביר שהוא יתיחס די בחשד לכל מה האתה אומר. אינך יכול לשלח לשונך בו בדף אחד של תפוז ובדף אחר לשחק את התמים...

רק אם המנהל יגיד שהוא מדרום אמריקה אני יאמין

חוץ מזה עד שהמנהל של הפורום שלנו שהוא מומחה והכי מומחה לא יגיד משהו אחר אז מקסיקו נמצאת בצפון אמריקה אני מקוה שלא צריך להביא יותר מדי הוכחות לזה כמו לסרט מירושלים

levincor

New member
צטער מבחינתי הענין פתוח.

אלא אם הגדי שצילם יאמר שהכל פברוק. יש שם גם את הקטע עם המצלמות שבהר הבית שקלטו משהו.. כנראה ישאר כמו אלפי מקרים אחרים שאין ודאות לגבי מוצאם ופרושם.

למעלה