במוצש ערוץ 24 23:10

Funky Giraffe

New member
במוצש ערוץ 24 23:10

טיפקס במופע של האוסף (אבל ינוגן גם סוף השבוע מסיבה) מוקלט מהקיץ האחרון אחת ההופעות האחרונות עם אבי שידור חוזר תהנו.

טיפקסית

New member
אתה מתכוון להופעה מהיומולדת שנתיים

של ערוץ 24? זאת ה-הופעה האחרונה של טיפקס עם אבי [עצוב,עצוב,עצוב],כי באמת היו כל הלהיטים+השמעת בכורה טלוויזיונית לסופה"ש מסיבה [אחלה ביצוע]. וההופעה עצמה היא במקרה מה-19.7.2005 שזה גם היה היום שהתגייסתי בו. חבר'ה-הפעם אסור לכם לפספס את זה!!!!! מופע חם אשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש יהמאן! שימו לב לסולו תופים של מוטי באמצע המופע,לזה אני קוראת וווווואווווו

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifהקטע הכי קרוע

זה שהעלו את ציקי לאבין (המלך!) עם המילים של "והפעם שיר אהבה". בדר"כ מעלים את זה עם איזו בחורה אלמונית..

טיפקסית

New member
"ציקי אל תתרשל" [קובי לציקי]

ציקי לאבין קרייזי לוקו!!!!!!!!!!!!!!!!!~ והקטע הכי מצחיק הוא דווקא בשיר "יש לי חברה" זה פשוט ביצוע בלתי נשכח! אבל עצוב שזו ההופעה האחרונה בטלוויזיה שאבי מנגן בה יחד עם טיפקס. מה יהיה על האקורדיון של טיפקס עכשיו? נועם יודע אקורדיון? דרוש אקורדיוניסט!

הוד11

New member
ציקי הוא ענק!!!!

נקודת האור היחידה בטקגס עמ"י האחרון.\ מישהו יודע למה הוא כבר לא ב24 מוזיקה?

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifזה והשיר שהוא הציג

ועוד שתיים-שלושה הופעות טובות. ולדעתי ציקי יחזור ובגדול...

טיפקסית

New member
הבנתי שהוא עובד במערכת של הערוץ

הוא פשוט לא מגיש. הבנאדם לגמרי פסיכופת אבל רק במובן החיובי. אגב אני ומתן הגענו למסקנה שדני אברג'ל הוא גרסה רגועה של ציקי,אבל הם די דומים באופי [ציקי ודני]. הבנתי שציקי עובד במערכת של הערוץ,אבל יותר מאחורי הקלעים,פחות כמגיש.

טיפקסית

New member
ואיך תראה את זה אם אתה בניכר?

לא נורא מותק,יש לנו את זה מוקלט בשבילך בוידאו. רק חבל שאין לי צורב כי אבא שלי אומר שזה יקר! אבל לא לדאוג זה יגיע גם אליך מתישהו

1מאיוש

New member
עצובב...

אבל אני אראה את זה. מתגעגעים וזוכרים את אבי תמיד !!..

שמעתי שאבי כבר חזר,,,לא???

האמת שאני "לא יודעת על איזה תוכנית מדובר" כן אה???
ואני אשמח אם תגידו לי. דרך אגב מאיוש את חדשה פה??? אם כן ברוכה הבאה, ותהני לך כאן.
יום אהבה שמח לכולם
יאללה ביי

רק שתדעו לכם יצאתי דיי מפגרת../images/Emo194.gif

לא קראתי את ההתחלה של השירשור הזה, קראתי רק את הסוף, ופתאום אני באה לצאת מהפורום ואני קולטת את תחילת השירשור. סליחה טעות שלי,
(היפנים האלה, מתה על האיקון הזה
*) יאללה ביי

טיפקסית

New member
אוריה

אבי לא חזר [היינו רוצים...אבל הגבר גבר עסוק,הוא מנגן בתור קלידן ופסנתרן בהופעות של הרכב מגניב ודי "חדש" שנקרא "דודו זר וחברים" שמופיע בימים אלה ברחבי הארץ] וזה לא תוכנית מדובר בהופעה חיה של טיפקס שהתקיימה ב-19.7.2005 [היום שבו התגייסתי לצבא] לכבוד יום הולדת שנתיים לערוץ המוזיקה הישראלית הידוע גם בכינוי "ערוץ 24" [ההופעה היא בת שעתיים כולל בכורה טלוויזיונית לשיר "סוף השבוע מסיבה" שהוקלט ע"י טיפקס בקיץ האחרון וכנראה שגם ייכלל בדיסק החדש של טיפקס שייצא לחנויות ב-30.3.2006] מאיה ממש לא חדשה...גם היא מהפורום הרשמי של טיפקס [כמוני וכמו מתן,ניר,עומר,עידו והוד ובעצם רוב הפורום הזה]

הוד11

New member
אני לא מהפורום הרשמי

בחיים לא רשמתי שם הודעה אחת. אני הגעתי ישר לפורום הזה

טיפקסית,,,,

קודם כול תודה על שנתת לי את הידע שלך על אבי. דבר שני תראי אני יודעת שאת רוצה, לדבר הרבה, להראות נוכחות, אבל בקטע ששאלתי את מאיה זה היה מכוון למאיה, אני מצטערת מראש עם זה פוגע בך, אני לא מנסה לעשות את זה. ועוד קטע לא פעם ולא פעמיים אמרת את זה שכולם פה מהפורום הרשמי, לא שאני מפקפקת בזה,,,כן אה!
בקיצור כול פעם מחדש אני מנסה להגיד לי את אותו דבר, (ולא שאני לא מבינה מה את רוצה לומר, אני פשוט לא מתיחסת לזה) בסדר הבנתי את זה שכולם פה "חברה טובים משכבר הימים, גדלתם יחד, שיחקתם, ומלא שטיות כאלה" אבל אני באתי לפורום כי סתם בא לי לדבר, כמו כול פורום אין רק את החברה הטובים, זה פתוח לקהל הרחב, ואחת כמה וכמה אם את חברה של הלהקה את צריכה שגם אנשים מבחוץ ירצו להגיע לכאן,לא???
בכול אופן אני לא באה להטיף לך חס וחלילה, פשוט אמרתי את מה שיש בתוכי. והוד
אני שמחה שאמרת את מה שאמרת גרמת לי לחייך
אני פשוט אוהבת אנשים אמיתיים
טוב שיהיה לילה או בוקר טוב
יאללה ביי

1מאיוש

New member
לא אני לא חדשה.

פשוט לא הייתי כאן הרבה זמן. הייתי בעיקר בפורום של דיבורים אבל הבנתי מחבריי שפורום זה פעיל לא כמו דיבורים אז באתי לפה.

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifאז ככה:

דיבורים הוא שרת פורומים עתיק, אפילו חלוצי, שעליו היה הפורום הרשמי הראשון של טיפקס.

טיפקסית

New member
קופץ למעלה עכשיו יאמאאאאאאאאאאאן

טיפקס הולכים להקפיץ כל בית אב בישראל,עם מופע אנרגטי שכולל את כל הלהיטים הגדולים+בכורה לסוף השבוע מסיבה. מומלץ בחווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווום

למעלה