במוצ``ש - `כנס הצניעות` של נשות גור

במוצ``ש - `כנס הצניעות` של נשות גור

כל נשות גור אמורות להתייצב לכנס חירום מיוחד, בכל עיר ועיר ממקומות הריכוז שלהם, ולהאזין בשידור לוייני חי לדבריה של הרבנית מגור. הולכים לצאת שם עם החלטות ותקנות מסוימות די כובלות בכל הקשור לצניעות המראה האישי. כאמור, עוד ידובר.

פיקצר

New member
אתה בטוח בקשר ל`עוד ידובר`?

ספקולציות- על כל אחת ואחת להעיף את פאתה, לכסות את ראשה בסמרטוט צבעוני הדוק על הראש הממילא מקורח. החולצה צריכה להיות XL, אפי` אם קוטרה אינו עולה על 50 ס``מ. החצאית ג``כ רחבה כרוחבו של האוקיינוס הכי גדול, ואורכה יהיה עד מתחת לברך ומעל לפיצוץ הווריד ששוכן באמצע הרגל, הנוצר עקב `עשרות` לידות. כל נשות-גור נדרשות לקנות את הגרביים החדשות, 400 דנייר, לא פחות. הדרישה באה אחרי השקעתו של האדמו``ר שליט``א באותו מפעל גרביים. הנעליים, שיהיו שחורות, שטוחות ושרוכות, ושכל ההבדל בינם לנעלי-הגברים, יהיו חורים בקוטרים מיקרוסקופיים בקידמת הנעליים. מרחק ה5- מטר שהיה עד עכשיו בין הבעל לאישה בלכתם ברחוב, יוחמר ויועלה ל14- מטרים (ע``ע 14 ימי טהרה). חל איסור גורף על כל נשי העדה להיות מזכירות אצל רופאים או פקידות בבנקים (אוי, הסיפורים לא נגמרים). נשות גור מתבקשות להחמיר באוטובוסי-ה`מהדרין`, ולשבת באחורה של האחורה של האוטובוס, אם אפשר, שתרוצנה אחרי האוטובוס, ולא תיכנסנה בכלל (בדיחתו של הערשלה קמה לתחייה). אכן, עוד ידובר בו רבות, במיוחד על עוד עשרות נשים שתשתגענה ויערכו להן סידור מלא ב`אברבנאל`, תמורת שתיקה מוחלטת. על עוד עשרות נשים שתחזורנה בשאלה, ויחתנו מהר את הבעל עם האלמנה השכנה. על עוד כיתות שלימות בסמינרי גור, שתפורקנה לגמרי עקב סיפורים `ביזאריים ומרבי-צבעים`. ה` ישמור ויציל. נשות גור, אני כואב את כאבכן.

לא היה מבייש את גדולי האנטישמים

וכל דבריך תמהיל מצחין של בורות וטפשות. נשות גור לא מתקרחות, בגדיהם ע``פ רוב ע``פ צו האופנה האחרון וכן שאר דבריך עמוסי בורות. הדבר היחידי בו אתה צודק זה עניין ה``תקנות`` שהביא הרבה הרבה נזק אך גם על זה יש צורות ראויות יותר לכתוב.

פיקצר

New member
זו היתה ספקולציה לתקנון החדש במוצ``ש

נחכה ונראה. צפה להורדת בגדי-הסבתות מהבויידעם.

מבלי להתייחס לגופן של דברים,

מותר היה לך לשער שתגובות מעין אלו `מוציאות את הרוח מהמפרשים` של מביא הידיעה וגורמות לו לחשוב 77 פעמים לפני שהוא מספר משהו גם אם מדובר בידיעה שבמקומות אחרים היו רוצים וכו`. ממליץ לך להתאפק בפעם הבאה שנחה עליך הרוח. (ויותר ממה שכתוב כאן התאפקתי מלכתוב)

פיקצר

New member
אתה יכול להסביר לי ממה התחלחלת?

נראה לך שאני צריך לראות ולסתום? אתה מתרגש מאותו כנס, כבר מאמצע השבוע. חוזר על ה`עוד ידובר` הזה, כמו נביא בשער. אותי זה הכניס למסכת ספקולטיבית בקשר לכנס ול`עוד ידובר` הנביאי.

חסיד8

New member
פיקצר

יש לך בעיה רצינית.הבנות הגוראיות מתלבשות בסטייל סוף הדרך.אני מוכן לשים מאה דולר שאתה חסיד גור לשעבר!

אז הפסדת מאה דולר.

ובקשר לבנות הגוראיות- אתה אכן צודק (ע"פ רוב). ובדיוק בשביל זה הולכים לדפוק להן עכשיו תקנות חדשות..

למעלה