במזל טוב
יום הולדת 20 לבכורות שלי

• פותח הנושא Jen74
  • פורסם בתאריך

Jen74

New member
במזל טוב
יום הולדת 20 לבכורות שלי

האחת צמחונית והשנייה טבעונית.
הצמחונות באה להן כבר לפני שנה, אולי קצת יותר.
הטבעונית בחודשים האחרונים מקפידה על תזונה טבעונית ונמנעת מחלב ומוצריו, ביצים וכל מה שבא מהחי.

היום יום הולדת ואני לא יודעת איזה עוגה להכין/לקנות.
אם יש איזו עוגה מהירה שיש לכם מתכון בשבילי אני אשמח לקבל אותו ואם אתם יודעים על מקום שמוכר עוגות טבעוניות טעימות אני אשמח עוד יותר

ladybug6

New member
אוי, סורי

אם הייתי רואה בזמן הייתי יכולה להציע לך מלא דברים. עכשיו כבר מאוחר ובטח הסתדרת.
בכל מקרה, אצלי הבנזוג הזמין ליומולדת את פאי הלימון ששמתי לו לינק בשרשור של בישולי סופ"ש. יש בבלוג שלי כל מני עוגות ברמות קושי שונות, ומעבר לזה שתדעי להבא שיש את "עלמה דברים טובים" ואת רני מ"פחמימות" שמכינים עוגות וקינוחים מעולים בהזמנה אישית, וגם בפיס אוף קייק יש עוגות טבעוניות שאפשר לקנות (ת"א). גם באלגריה או משהו כזה.
מקווה שהסתדרת ויש עוגה לכולם :)

Jen74

New member
תודה

בדקתי גם מתכונים ברשת לתחליפי ביצים והופתעתי לגלות כמה אפשרויות יש.
בסוף הסתפקנו בעוגיות וחטיפים

קניתי עוגת הבית פרווה אבל לא מצאתי אחת בלי ביצים.

ladybug6

New member
אין עוגות קנויות בלי ביצים

אבל מצד שני להכין בבית זה יותר בריא, יותר זול והרבה יותר טעים, אז לא הפסד כזה גדול.. :)

יוספה 51

New member
ואפרופו, כמו שהסתערתי בהתחלה על הקציצות

עכשיו זה על נסיונות של עוגות. עוגת השוקולד שלך, ליידיבאג נוסתה בהצלחה ונכנסת כבר לרשימת העוגה השלישית שמצליחה לי לא רע. יחד עם עוגת התפוחים מהאתר שלך, ועוגת שוקולד עם תפוז של גלעד, זה הולך ומתעבה. אשמח לדעת איפה אני משיגה עוד רעיונות לעוגות בסגנון, כלומר- 'פושטיות יחסית.... לא מסובכות להכנה וגם לא מלאות קרמים אלא לחיתוך וייישור יומיומי. תודה!1

ladybug6

New member
הכבוד הוא לי

בבלוג שלי יש כמה מתכונים בסגנון, בדקי את קטגוריית מתוקים. יש גם את עוגת הגזר, עוגת וניל ותותים, עוגת מייפל ופקאנים, ואולי עוד משהו ששכחתי..
בבלוג של וגאנסקי יש כמה מתכונים מצוינים- במיוחד עוגת תפוזים ומאפינז לימון (שאפשר להכין גם כעוגה), אבל יש עוד כמה שבטוח טעימים גם.

למעלה