במחזמר אבניו קיו ... פרינסטון סיים תואר ראשון של מה? תודה מראש... :)
N netmaster1 New member 16/10/07 #2 What do you do with a B.A in English או אנגלית רק שאני מניח שהכוונה זה לספרות
N netmaster1 New member 16/10/07 #4 אהבתי את Evreyone's a little bit jewish ובמיוחד את Matchmaker של רוד
H Harry the Bloody New member 16/10/07 #5 who the hell majors in that../images/Emo6.gif matchmaker, matchmaker match me a match Find me a boy, no foreskin attached! Night after night in the dark I'm alone, So fing me a top of my own
who the hell majors in that../images/Emo6.gif matchmaker, matchmaker match me a match Find me a boy, no foreskin attached! Night after night in the dark I'm alone, So fing me a top of my own
פ פרת משה רבינו New member 25/10/07 #7 מה זה אבניו ג'ו? ../images/Emo4.gif הייתי היום באווניו קיו ונהניתי נורא
N netmaster1 New member 25/10/07 #8 אבניו ג'ו זה קטע מדהים בן 8 דקות שעלה באיזה ערב התרמה ששכחתי את שמו, שהפגיש את הקאסט של אווניו קיו עם הקאסט של כנר על הגג למחרוזת שירים מעורבבים של שתי ההצגות קטע שחייבים לראות.. אני אעלה לכאן קישור שאני אחזור הביתה מהעבודה.
אבניו ג'ו זה קטע מדהים בן 8 דקות שעלה באיזה ערב התרמה ששכחתי את שמו, שהפגיש את הקאסט של אווניו קיו עם הקאסט של כנר על הגג למחרוזת שירים מעורבבים של שתי ההצגות קטע שחייבים לראות.. אני אעלה לכאן קישור שאני אחזור הביתה מהעבודה.
T tommy walker New member 26/10/07 #10 לצערי... אני חושב שהקישור שאתה מתכוון אליו כבר לא קיים מסיבות של זכויות יוצרים... אבל אם יש לך קישור חדש אנחנו נשמח לקבל. אפילו שכבר ראיתי את זה מיליון פעם.
לצערי... אני חושב שהקישור שאתה מתכוון אליו כבר לא קיים מסיבות של זכויות יוצרים... אבל אם יש לך קישור חדש אנחנו נשמח לקבל. אפילו שכבר ראיתי את זה מיליון פעם.