במחילה מכבודכם אם יש חבר'ה שהולכים לצלם באיזור נתב"ג, מחר או ביום שישי - צרו קשר
A A r i e T New member 6/4/05 #1 במחילה מכבודכם אם יש חבר'ה שהולכים לצלם באיזור נתב"ג, מחר או ביום שישי - צרו קשר
N navig8tor New member 6/4/05 #2 למשוגעי צילום המטוסים מחר הוא חוזר!החתיך, מתוכנן לנחות ב 12 וחצי בצהריים(כנראה על 12,מחר חמסין רוחות מזרחיות),ויוצא באותו יום בשלוש וחצי אחה"צ.
למשוגעי צילום המטוסים מחר הוא חוזר!החתיך, מתוכנן לנחות ב 12 וחצי בצהריים(כנראה על 12,מחר חמסין רוחות מזרחיות),ויוצא באותו יום בשלוש וחצי אחה"צ.
ד דור ארליך New member 7/4/05 #5 הכי טוב שאני יכול לעשות זה לצלם מרחוק - אין מה לעשות. יראו קצת מהצבעים בקטן עדיף על כלום - סה"כ מגה וחצי :> וכמובן שאקשיב לו ! מקווה שידייק הבחור
הכי טוב שאני יכול לעשות זה לצלם מרחוק - אין מה לעשות. יראו קצת מהצבעים בקטן עדיף על כלום - סה"כ מגה וחצי :> וכמובן שאקשיב לו ! מקווה שידייק הבחור
ד דור ארליך New member 7/4/05 #7 עדכון על MES בשעה 14:40 בדיוק נחת P4-MES. מישהו יודע אם כך מתי הוא ימריא חזרה ? למרות שההמראות על 12 אני רוצה לנסות ולצלם
עדכון על MES בשעה 14:40 בדיוק נחת P4-MES. מישהו יודע אם כך מתי הוא ימריא חזרה ? למרות שההמראות על 12 אני רוצה לנסות ולצלם
J JuveFan New member 8/4/05 #10 למי שייך המטוס הזה? האם מישהו כאן יודע למי שייך המטוס הזה? אני כל הזמן רואה אותו בנתב"ג. אכן מטוס יפה, נראה כאילו הוא חובש משקפי שמש...
למי שייך המטוס הזה? האם מישהו כאן יודע למי שייך המטוס הזה? אני כל הזמן רואה אותו בנתב"ג. אכן מטוס יפה, נראה כאילו הוא חובש משקפי שמש...
J JuveFan New member 8/4/05 #15 אז מה הוא עוד עושה פה? ראיתי את המטוס הזה בנתב"ג השבוע, הבן אדם עזב את ישראל לפני שבוע וחצי בערך.
ד דור ארליך New member 8/4/05 #16 הוא היה במשחק נגד אירלנד, מעבר לזה אלה ביקורים לא רשמיים למיטב ידיעתי. אחרי הכל - יש לו מטוס פרטי, הוא לא מוגבל מבחינת טיסות....
הוא היה במשחק נגד אירלנד, מעבר לזה אלה ביקורים לא רשמיים למיטב ידיעתי. אחרי הכל - יש לו מטוס פרטי, הוא לא מוגבל מבחינת טיסות....
א ארזS New member 8/4/05 #17 מה הוא עושה פה ? הוא יהודי שהפרוטה מצוייה בכיסו וכשבא לו לבקר בארץ הקודש הוא "נותן קפיצה" בצעצוע הפרטי שלו...
מה הוא עושה פה ? הוא יהודי שהפרוטה מצוייה בכיסו וכשבא לו לבקר בארץ הקודש הוא "נותן קפיצה" בצעצוע הפרטי שלו...
כ כבאי New member 7/4/05 #6 אני מאוד הייתי שמח ללכת אבל אני עובד בימים הקרובים אבל שבוע הבא אני הולך בטוח נקווה שניפגש שם אנחנו מדברים על הפיינל נכון ?
אני מאוד הייתי שמח ללכת אבל אני עובד בימים הקרובים אבל שבוע הבא אני הולך בטוח נקווה שניפגש שם אנחנו מדברים על הפיינל נכון ?