במטבח שלי היום ...
בגלל כול העניין עם בשר הסוס/חמור/ whatever שפשט באירופה , נכנסתי קצת ללחץ אני מודה
אני משתדלת לקנות בשר במקומות טובים , ולא קפוא , אבל אי אפשר לדעת מה שמו לנו בפנים ( יאק ! )
בכול מקרה , נתקלתי במוצרים של Quorn אריזות כתומות כאלה , למעשה "בשר לצמחונים", (אשמח אם מישהי תאיר את עיניי מה בדיוק יש בפנים )קניתי כמה חבילות של ה mince ( דומה לבשר טחון ) והיום הכנתי לזניה :
המתכון שלי
לטגן בצל גדול , להוסיף את ה"טחון" , קופסא של עגבניות מרוסקות , 3/4 כוס מים רותחים , מל"פ , כף אורגנו יבש , כף אבקת שום
אני הוספתי תרד אבל זה עניין של טעם .
לסדר בתבנית שכבה של דפי לזניה , שכבה של הרוטב , לפזר גבינה צהובה
יצא לי בערך 3 שכבות לכמות של הרוטב ( תבנית של 40על 25 ס"מ בערך )
לכסות בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ( מניסיון , זה מונע מהגבינה להידבק לנייר כסף ונראה לי שזה יותר בריא )
להכניס לתנור 180 מעלות לבערך שעה
אני אנסה לצלם ולהעלות תמונה ( קצת טכנופובית )
מומלץ , בתיאבון
בגלל כול העניין עם בשר הסוס/חמור/ whatever שפשט באירופה , נכנסתי קצת ללחץ אני מודה
אני משתדלת לקנות בשר במקומות טובים , ולא קפוא , אבל אי אפשר לדעת מה שמו לנו בפנים ( יאק ! )
בכול מקרה , נתקלתי במוצרים של Quorn אריזות כתומות כאלה , למעשה "בשר לצמחונים", (אשמח אם מישהי תאיר את עיניי מה בדיוק יש בפנים )קניתי כמה חבילות של ה mince ( דומה לבשר טחון ) והיום הכנתי לזניה :
המתכון שלי
לטגן בצל גדול , להוסיף את ה"טחון" , קופסא של עגבניות מרוסקות , 3/4 כוס מים רותחים , מל"פ , כף אורגנו יבש , כף אבקת שום
אני הוספתי תרד אבל זה עניין של טעם .
לסדר בתבנית שכבה של דפי לזניה , שכבה של הרוטב , לפזר גבינה צהובה
יצא לי בערך 3 שכבות לכמות של הרוטב ( תבנית של 40על 25 ס"מ בערך )
לכסות בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ( מניסיון , זה מונע מהגבינה להידבק לנייר כסף ונראה לי שזה יותר בריא )
להכניס לתנור 180 מעלות לבערך שעה
אני אנסה לצלם ולהעלות תמונה ( קצת טכנופובית )
מומלץ , בתיאבון