במטרה להחיות את הפורום..

בשלולית

New member
במטרה להחיות את הפורום..

*כתוב בלשון נקבה אך מופנה גם לזכר. איך הייתן מרגישות אם חברה שלכן הייתה מתכננת על מישהו שהיה לכן איתו קשר יחסית ארוך... נגיד משהו רציני... (כל אחד וההגדרה שלו ל - משהו רציני.) אפשר להגיד שהיו מעורבים רגשות בקשר שלכן איתו... איך הייתן מרגישות? הייתן מסכימות שהם יצאו? הייתן מפרגנות לאותה חברה ומעודדות אותה לצאת איתו? הייתן מסוגלות לצאת עם הזוג הזה (שפעם אתן הייתן חלק מאותו "זוג") בעתיד?

king kazabubu

New member
אני האמת

עברתי כזה מקרה בדיוק. חברה שלי עזבה אותי והחבר הכי טוב שלי הלך איתה (עד היום הם יחד). כל זה קרה לפני שנה וחצי בערך אחרי שאני וחברה שלי היינו מעל שנתיים יחד. (רציני מספיק?) בכל מקרה, הייתי מאוד פגוע בגלל זה ועד היום לא חזרתי לקשר איתו כמו שהיינו פעם. אז אני אגיד שאני נגד.

tuty fruty

New member
אז ככה

זה יפריע לי... אבל זה לא שאני יתנגד לזה ויגיד לה שאסור לה כי בתכלס זה חיים שלה. אבל לא יודעת בין חברות טובות שלי לביני יודעים שזה הגבול ולא עוברים אותו כבר דיברהו על זה מיליון פעמים ואני יודעת שאפשר לסמוך על חברות שלי שלא יצאו עם בו אדם שיצאתי איתו

TheWhiteTigris

New member
זה תלוי

אם היא עזבה אותי בשבילו - אני לא אקבל זאת בהבנה. אבל אם נפרדנו, והיה זמן "להתקרר", אז כן, החיים נמשכים. למרות שאעדיף שהוא יוודא איתי שזה בסדר...

בשלולית

New member
אוקיי...

נניח שהיא לא עזבה אותך בשבילו לא רמה כל כך דוחה... אחרי תקופה דיי ארוכה של "לא ביחד" החבר שלך רוצה להיות עם אקסית שלך... מובן? הכל נרגע - הקשר שלך ושל האקסית נרגע - ואחד החברים שלך רוצה אותה איך תרגיש? אני אומרת את זה כי חברה שלי - סיפרה לי על מקרה כזה שקרה לה עם חברה אחרת שנדלקה קשות על אחד האקסים שלה והיא רוצה לפתח איתו את הקשר..... ואני לא יודעת מה אני הייתי עושה אם לי היה קורה דבר כזה... וסתם שאלתי כדי לרומם קצת את הפורום !

TheWhiteTigris

New member
אמ...

אם הייתה תקופה ארוכה של "לא ביחד", והספקנו להתקרר, ועוד חבר שלי בא, ומתייעץ איתי, אז כן, כנראה שאני אעזור לו.

למעלה