במיה

RORGAD

New member
במיה

אוי אסטובה אן אל שוק, אי וידה במיה מאקודרי דה חונה לרגע קה גיזו לאוטרה סמנה, אי דישה דקה נו אפילו קה אס סולו פארא מי מבה גיזר במיה אי יו נו סה אלמה? תרגום: היום הייתי בשוק ראיתי במיה ונזכרתי בחונה לרגע שבישלה שבוע שעבר במיה, התחשק לי וקניתי מה יש לי אין נשמה? אפילו שזה רק בשבילי אני אטרח, אי אגורה מבוי אאיר אל "קנטרי" אוי טנה מוס "מחול מיזרחי" און פוקו מנייאר אל קולו, סיימפרה אס בואנו, אסטה מניאנה מוצ´צ´אס אי מוצ´צ´וס.

gingit1

New member
במיה

אי אנדי מוזוס טודוס אגרדין במיה, אה מה נו לה במיה ודרי דה אל שוק, במיה סקה כי טראיין די טורקיה, אסטה צ´יקה אין אל חוט. אנחנו והבים את הבמיה היבשה הקטנה שמושחלת בחוט. אמא שלי משרה את זה מהלילה במים רותחים, למחרת היא מבשלת עם רסק עגבניות,חבל"ז כמה זה טעים. אנדי אז אסטי קנטרי כביילש האי, אי יו קרו

רותי ב.

New member
חוט = וֶטְרַה, נו אז???

אי-א-מי מיאגרדה לה ודרי. טמביין קון רסן די טומטוס.

RORGAD

New member
במיה../images/Emo91.gif

יו לה מרקי אוי דל שוק אן דיאס שקלים אל קילו, קואנדו אסטאבה קון מיאמיגו אי לה פאמיה תודוס מיס קריאטוראס אי לאס קריאטוראס דאל מרקאבה טודו אי מונצ´ו די אנדה מורו יו, פור אקסמפלו דוס שקלים אל קילו, אי מרכאבה אונה קאשה, ממטייה אמונדארלה, אי אסטה במיה סה פואדה מטר אן אילו דספואס קה לה אנשאגואטס, אי סקארלה, אי יו פרפארי (העדפתי) דה פריירלה, אי מטר לה אן אל פריזר. תרגום: כשהייתי עם החבר שלי היו באים המשפחה שלי והמשפחה שלו ותמיד היו המון אורחים בבית, ולכן קניתי הכל במחירים מצחיקים והרבה, כמו למשל שני שקלים הקילו, כך הייתי קונה במיה, שעועית ירוקה, פול, בחורף הייתי קונה ארגזים של לימון והייתי סוחטת הכל והייתי עושה סירופ ביתי, או שהייתי מקפיאה בקוביות, שיהיה לשעת הצורך. כך הייתי עושה סירופ של מנדרינות, תפוזים, ריבות למיניהם, חמוצים למיניהם הכל מעשה ידי ולתפארת עם ישראל. לצערי הרב נאלצתי להפרד ממנו ואחרי זה באה האינטיפאדה ואני כאן לבד, ולכן נירשמתי לקאנטרי שנמצא בגבעת השלושה, וזה פשוט בדרך שלי לעבודה, אז אני יוצאת בשעה חמש בבוקר מהבית עושה ג´וגינג מתקלחת והולכת לעבודה וגם בערב אני מגיעה לשם לכל מיני חוגים, ולעוד התעמלויות, מה יש לי לעשות בבית? אף אחד לא מחכה לי.

gingit1

New member
רורי

קומו נו טיינס קואלו דיאזר, אי דינגונו נו איי אין טו קזה, וון אנדי מי, יו טי וו דר קואלו די אזר, אנדי מי יאי מונצ´וס לבורוס, כי יו נו טנגו טיימפו די אזר לוס. סתם בצחוק, אבל באמת נשמח לארח אותך. בואן דיאה כסטיי אטודוס

avielss

New member
גינגית את חוצפנית../images/Emo123.gif

יש תור הכביסה שלי כלב? הכלים חתול?

gingit1

New member
אביאלי חמוד

וון אי טו קון רורי, אי וומוס אזר טודו אינג´ונטוס.

avielss

New member
נו טנגו טיימפו לימפיר מי קזה

קרס קוונגו אנדה טי?

RORGAD

New member
ג´ינג´ית הרבה הרבהה תודה../images/Emo25.gif

בואנאס טדרס ג´ינג´ית הרבה הרבה תודה אוהבת את כ ו ל כ ם מחכה לרגע לפגוש אתכם ולהחליף טלפונים, שהרי רותי לא מרשה לעשות זאת מעל גבי הפורום. ושוב תודה

רותי ב.

New member
חמודה, אבל את יכולה חופשי לרשום

במסרים לג´ינג´ית, מה שבא לך.
ובדרך לג´ינג´ית, את מוזמנת גם אלי בשמחה רבה.

למעלה