במיוחד לגובלינית, זוהר, בלאק, צעד תימני...

במיוחד לגובלינית, זוהר, בלאק, צעד תימני...

ולכל שאר המדחיקים שפוחדים לפתוח את ספרי ההסטוריה ולהסתכל לאמת בעיניים - מתוך ספר ההסטוריה לתלמידי בתי הספר היסודיים - "מסע במושבות הראשונות", בהוצאת משרד החינוך 1992 : "יום אחד הופיע בסימטה שלנו ילד קטן. הילד הזה היה כהה יותר ורזה יותר מכל הילדים שהכרתי עד אז. הילד הזה התהלך בסמטה שלנו, עבר מבית לבית וצעק ג'יבנה! ג'יבנה! במבטא משונה, קצת ערבי.... כל השכנות סגרו את הדלתות מפניו. אמא נעצה בו מבט, ואמרה שהילד הזה הגיע לירושלים לפני ימים אחדים בקבוצה של מאתיים איש. כל האנשים שבאו איתו הם שחומים כמוהו ורזים רזים. האנשים האלו אומרים שהם יהודים שעלו לארץ ישראל מארץ רחוקה, מארץ תימן. אבל בירושלים לא מאמינים להם. ולמה לא מאמינים להם? שאלתי. אמא איבדה את סבלנותה ונזפה בי : תגידי, מירה, ממתי יש יהודים כהים? ... כל האנשים דיברו נגדו. אמרו שהוא ערבי, אמרו עליו שהוא מחופש, ואמרו עוד כל מיני דברים שאני כבר לא זוכרת. השמועות היו כל כך מבהילות וכל כך נוראות, עד שבלילה נעלה אמא את הדלת פעמיים, ליתר בטחון." ההדחקה העצמית שלכם גובלת בפאטתיות במקרה הטוב, ובטמטום במקרה הפחות טוב. לכל היותר מצופה מכם שתדעו את ההסטוריה האישית שלכם, של בני משפחותיכם, של אבותיכם, ולא את ההסטוריה השקרית שמלמד משרד החינוך הציוני היקר שלכם. זה מה שחושבת עליכם הציונות. זה מה שמלמדים ילדים רכים בשנים בכיתות היסודיות. תמשיכו לנסות להשיל את עורכם מעליכם ולתמוך במי שמשפיל אתכם ורומס את כבודכם וכבוד אבותיכם זה עשרות שנים, תתמכו באליטה הגזענית שרואה בכם בובות שרוקדות לצלילי החליל שהיא ממציאה. אתם יותר גרועים מהאליטה הזאת, כי היא אולי מסלפת עובדות הסטוריות לטובתה ובשביל להשאר "אליטה", אבל אתם מוחקים את עברכם ומטשטשים את זהותכם כדי להדמות לגנבי הנשמות השחצנים האלו, וכדי לעזור להם להשאר שולטים. אין יותר עצוב מזה. בהוקרה לילה (שגם האפלה לא מונעת בעדה לראות את האמת שמסתתרת מאחורי הדמיונות הססגוניים של הממסד האשכנזי)

ליילה-את שחצנית ויהירה שתלדי אותנו היסטוריה

קראתי אותך דיי והותר עם גיבובי השטויות שלך *את מעוניינת ללמדנו היסטוריה? בזמן שביקשתי ממך בכל לשון של בקשה לא להעלות על סדר יומינו את ההיסטוריה! כי האתר מיועד לתימנים ולחצאי תימנים שמחונכים כישראלים ולא מודעים לתרבות העתיקה שלהם* ואת ממשיכה ביהרותך להמשיך ברפש על אחינו האשכנזים* אני בן לתימניה שנולדה בהירה ונראתה כמו אשכנזיה בילדותה ונחטפה מידי אמא לבית חולים בחיפה מבית תינוקות במעברת בית ליד* וסבתי הלכה מבית ליד עד חיפה ברגל וכהיגיעה אמרו לה שבתה מתה* ורק כשסבי הגיע ועשה מהומות ותקף שוטרים* בא אדם וגילה לו שיש באחד הקומות ילדים תימנים ופרסים* וכסבי נכנס התינוקת הראשונה שראה הוא את אימי וללא היסוס לקח אותה ובאיומים על האחיות יצא בבהילות ונס כמו פושע* אז אנא ממך אל תטיפי לנו מוסר אנו אנשים משכילים שיודעים מי לצרינו ומי אוהיבינו באמת ובתמים אנא ממך אל תשיבי לי !

אני אשיב לך ועוד איך!

אחרי כל מה שעשו לסבא וסבתא שלך הציונות האשכנזית אתה ממשיך להלל אותם, ולהתפס להסטוריה כוזבת שלא היתה ולא נבראה.....כנראה הסבל של הסבים שלך, שסבלו לחינם ע"י אותה ציונות שאתה מקפיד כל כך להאחז בה בכל מחיר, לא ממש מרגש אותך....אם אתה לא מבין מה ההבדל בין אשכנזים מהשורה, אחים שלנו, בני אדם אנושיים ולא גזעניים לבין האליטה הציונית האשכנזית, זאת בעיה שלך! "האתר מיועד לתימנים ולחצאי תימנים שמחונכים כישראלים ולא מודעים לתרבות העתיקה שלהם??????????????" תרבות עתיקה???? מה עתיק בלפני 50 שנה??? עצם העובדה שאתה מכנה את עצמך "תימני" ולא רק "ישראלי" כבר מראה על הרצון שלך לא לשכוח את שורשיך, וזה בסתירה גמורה לחינוך האשכנזי שמחנך אותנו משרד החינוך הגזעני. אם אתה מעוניין לעצום את עיניך ולא לראות את העוולות שלהם, תעצום, אבל אל תכריח את שאר ה"תימנים או החצאי תימנים" לשכוח מהיכן הם באו ולאן הם הולכים!

ליילה-ינקתי מילדותי גאווה להיותי יהודי ותימני

המושגים המעוותים שלך על ציונות אשכנזית-אני ינקתי מסבי וסבתי גאווה להיותי יהודי אני לא רוצה לומר שאני חושב שאני נעלה משום יהודי-אלא אומר שאין לי ריגשי נחיתות* מיהדותי ומהציונות שלי התבועה בספר הספרים* אם אני בעד קיבוץ גלויות לכל יהודי ויהודי אז מה אני בעינייך משתף פעולה ניבער שמשתף פעולה עם האוייבים האשכנזים* אם אני בעד עליית יהדות רוסיה והיה לי הכבוד בנערותי להשתתף בהפגנות למען שיחרורם אז אני כופר במדינה היהודית כי באים איתם גויים שפלים בעינייך* את ואני הם בנים של עם שחזר למולדתו ועדיין אנחנו במלחמה על חירותינו הבית השלישי בסכנה* משינאת חינם ומאוייבינו הערבים מבית ומחוץ ומהמתחזים לאוהיבינו* רק באחדות עם ישראל השפוי נשרוד כמדינה יהודית* לא לפי חזונם של אבות אבותיי הקדושים שבאו מתימן וראו את הפשע והרשע וגזיזת הפיאות לאלפי ילדים* ולכן אני עונה לך כי את חייה בטעות לא ניתן בשינאה לשנות אנשים רק באהבת עם ישראל נשרוד ונגבר על כל אוייבינו ונאכל אוזיני הניה ואחמניגאד

אתה טועה בציונות

זה שאתה יהודי לא אומר שאתה ציוני. ציונות היא בחירה. יהודי-ערבי שבוחר בציונות לא מכיר את ההסטוריה שלו ואת כל העוולות שעשתה לו הציונות. אני יודעת שקשה לך לקבל את זה, אבל אין שום דבר טוב בציונות, אבל את זה אתה תצטרך ללמוד ולבדוק לבד. הציונות של אף אחד לא טבועה בספר הספרים! כדי להיות יהודי גאה אתה לא צריך להיות ציוני! גם אני בעד קיבוץ גלויות לכל היהודים. אבל לככככככככככל היהודים. לא רק לחלק מהם, כמו שגורסת הציונות. לא בית לכל יהודי (ונוצרי) רוסיה, אבל כשמדובר ביהודי אתיופיה הכללים משתנים.... אני בעד שוויון לכל היהודים! אין לי בעיה עם יהדות רוסיה או עם כל יהדות. יש לי בעיה עם הציונות שמפלה יהודים שאינם אירופאים, ומעיזה לטעון שהם לא מספיק יהודים. וגם אין לי בעיה עם הגויים החיים בקרבנו (כן, גם ובעיקר לא עם הערבים...) הציונות היא שגזזה לאבותיך את פאות הלחיים כאשר הגיעו מתימן, לא כככככל האשכנזים. הציונות היא זו שגנבה ליהודי תימן את שללם בדרכם ארצה לא ככככל האשכנזים. הציונות היא זו שמפלה אותך בספרי הלימוד של מערכת החינוך לא כככככל האשכנזים הציונות היא זו שחטפה ילדים תימנים בשנות ה-50 לא ככככככל האשכנזים. מסקנה שאם אתה קורה לעצמך "ציוני" את יוצא טיפש. אתה נותן יד לשונאיך ולעושי העוולה הגדולים ביותר של יהודי ערב בארץ ישראל. הציונות האשכנזית היא לא אחינו האשכנזים שחיים בנינו, אלא חבורת רשעים שמחזיקה את צמרת המדינה בידיה וממאנת להרפות. אליהם דברי מופנים והאשמותי ידועות.

יימח שמך וזכרך -קולך כקול פחימה וענונו

יימח שמך וזכרך קולך כקול פחימה ווענונו =את צחצחית מרוקאית מהקשת המזרחית שבאת לנו כעלוקה עם דיברייך הזדוניים * לכי לך לחברייך אני הדבר בשם אחיי התימנים זוהיא תרבותנו * ואין לנו שום רצון לשמוע אותך לכי לעזה או לעזאל כפי רצונך ואל תשכחי לתת לבעלך סרסבוקס את הגורמטים

../images/Emo104.gif " ציונות " = " היתבוללות " ../images/Emo34.gif

אוליי " הרצל " זה גילגול של " לבן הארמי " בספר בראשית

נקודת

New member
אולי מספיק?

התבוללות טובה לבריאות. אתם מחזירים אותנו אלפי שנים אחורה.

../images/Emo98.gif " היתבוללות " רק בתוך העם היהודי ../images/Emo70.gif

" היתבוללות " זה יהיה דבר טוב רק עם אשכנזים יתחתנו עם ספרדים
, ולא " יהודי מיתחתן עם גוי "
................................................

נקודת

New member
ממש לא..

Zה הורס את הגניוס האשכנזי. רצוי שמזרחי יתערבב עם רוסיה נוצריה/כל דבר רחוק אחר.. וגם לאשכנזים רצוי להתערבב עם אירופאיות אורגינל:) המלצה שלי.

" הציונים " זה " ערב רב " ../images/Emo70.gif

אנשי הציונות היו חבורה של " מיתבוללים חילונים " בגרמניה שרצו ליצור " עם יהודי חדש " שהוא יהיה " מנותק מ- התורה
. הכל התחיל אצל פילוסוף יהודי-גרמני שקראו לו : " משה מנדלסון " שהוא היה שייך לתנועה שניקראה " תנועת ההשכלה " בגרמניה תמיד הוא היה אומר : " תהיה יהודי בביתך
, תהיה גוי בצאתך
"

חחחחחחחחחחחחח

זוהר זוהר, חדל אישים שכמוך, כשנגמרות לך המילים ואתה נשאר פעור פה אתה מתחיל לקלל?? אם אין לך מה לומר פשוט תשתוק! באשר לי, אני לא אנהל דיון עם טיפש כמוך, שמסבירים לו פעם אחר פעם, לאט לאט, ובכל זאת הוא לא מבין. צר לי על עדת התימנים בישראל שאתה חלק מהם.

בת זנונים לכי עם בשארה יהודייה ערפיה

ידוע לכל מי המדבר קראנו את דעותייך את נאצית בהמה שסופך כמו אלפי מרוקאיות להתאסלם כי את אומרת שאת ערפיה י לכי לקיבינמאט לרעות בשדות אחרים אנו לא צריכים בהמות כמוך התימניות יכולות רק להיות מורעלות מחלאות כמוך תימני הכי אחי ואלף כמוך לא שוות תימניה אחת*

../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח.....................

זוהר הוא " חרמן אכול בלוע " .................................................... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שושי 13

New member
שלום גם לך זוהר

אני מאד מבקשת ממך להפסיק עם הקללות האלה כאן. אתמול שלחתי לך מסר ובו הסברתי לך דברים מסויימים השייכים לנוהלי פורום בתפוז. ביקשתי ממך להפסיק עם הקללות והגידופים על גבי הפורום ואני רואה שאינך מקבל זאת. לכל חבר ישנה הזכות להכנס לכל פורום ולהביע את דעתו ואו להעלות דיון מסויים. אין כל איסור בהשמעת דעות אישיות כל עוד הכותב אינו פוגע אישית בכותב מסויים ואו אינו מקלל או מגדף חבר אחר. לכל חבר יש את הזכות לכתוב ולהביע דעה ויחד עם זכות לשמור על רמת כתיבה נאותה. אני מאד מקווה שכל החברים כאן יקבלו זאת וימשיכו לכתוב, להביע דעה ולדון בנושאים שמעניינים אותם. מאחלת לכולם יום טוב והמשך כתיבה "נעימה" בפורום.

בקרוב יתגלה " השקר הגדול " של הרצל ../images/Emo70.gif

" מדינת ישראל " היא : " השקר הגדול ביותר של הרצל !!!!!!!!!!!!!!!! " ...... הרצל הבטיח " מדינה יהודית " אבל בתוך הספרים שלו הוא כתב שצריך להקים כאן " מדינה נוצרית " כמו כל העולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נקודת

New member
מה רע בזה?

מדוע ההתעקשות להיות כה שונים? האינדווידואל בא מבפנים. לוקחים מכם את ה"יהדות" או "יהדות תימן" ואתם נשארים ללא מהות. למהותי אין כל קשר ליהדות..לכן לא אעלב אם יקחו ממני את ה"יהדות". כמובן שאני מושפעת מההיסטוריה של בני משפחתי..אך הם יכלו להויות כוזרים או צוענים..תופת זו תופת.

למעלה