במיוחד למרטשים רעבים - Adobe Photoshop Cook - http://vimeo.com/9338549
Ninja New member 19/2/10 #6 ../images/Emo13.gif../images/Emo92.gif להביא גם קפה on the side../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif
../images/Emo13.gif../images/Emo92.gif להביא גם קפה on the side../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif
Ninja New member 19/2/10 #8 ../images/Emo152.gif אשמח לשמוע להיכן להביא אותו ומתי. ואם בא לך למסור גם מספר טלפון לתיאום סופיים, אז בכלל...
../images/Emo152.gif אשמח לשמוע להיכן להביא אותו ומתי. ואם בא לך למסור גם מספר טלפון לתיאום סופיים, אז בכלל...
א ארטית New member 24/2/10 #9 מגניב, צריך לשלוח לפוטנה... מעניין אם אפשר לעשות הפוך, פיצ'ר על ריטוש עוגות כמו בספרי מתכון. בטוח יש מומחים לדבר! תודה רבה נהנתי מכל ביס
מגניב, צריך לשלוח לפוטנה... מעניין אם אפשר לעשות הפוך, פיצ'ר על ריטוש עוגות כמו בספרי מתכון. בטוח יש מומחים לדבר! תודה רבה נהנתי מכל ביס
Ninja New member 24/2/10 #10 ../images/Emo13.gif../images/Emo92.gif לא בטוח שכדאי לשלוח רק לפוטנה. הח'ברה עלולים לקנא. אולי כדאי שנארגן להם איזו הקרנה פומבית בסלון. נפתח להם ת'תיאבון.
../images/Emo13.gif../images/Emo92.gif לא בטוח שכדאי לשלוח רק לפוטנה. הח'ברה עלולים לקנא. אולי כדאי שנארגן להם איזו הקרנה פומבית בסלון. נפתח להם ת'תיאבון.
Ninja New member 24/2/10 #13 ../images/Emo13.gif אפשר לראותה בימי רביעי ושבת ברחבי הארץ שידור טליוזיוני אמנם, אבל היא מגיעה לכל מרקע ברחבי ארצנו. כך גם שאר משתתפי תוכנית הטלויזיה "האח הגדול".
../images/Emo13.gif אפשר לראותה בימי רביעי ושבת ברחבי הארץ שידור טליוזיוני אמנם, אבל היא מגיעה לכל מרקע ברחבי ארצנו. כך גם שאר משתתפי תוכנית הטלויזיה "האח הגדול".
R RacheLeob New member 24/2/10 #14 אופס, יצאתי אהבלה../images/Emo13.gif הייתי בטוחה שזה שם של אתר ושזה שילוב של פוטו עם עוד משהו ותודה, אבל אני אוותר על ה"תענוג" של לראות את התכנית הזו...
אופס, יצאתי אהבלה../images/Emo13.gif הייתי בטוחה שזה שם של אתר ושזה שילוב של פוטו עם עוד משהו ותודה, אבל אני אוותר על ה"תענוג" של לראות את התכנית הזו...
Ninja New member 24/2/10 #15 ../images/Emo5.gif חס וחלילה. למה את אומרת ככה../images/Emo35.gif אני מכיר מספר רב של אנשים נכבדים הנמנעים מלצפות בתוכנית הנ"ל. יש כאלו ויש כאלו.
../images/Emo5.gif חס וחלילה. למה את אומרת ככה../images/Emo35.gif אני מכיר מספר רב של אנשים נכבדים הנמנעים מלצפות בתוכנית הנ"ל. יש כאלו ויש כאלו.